Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Road Trip in yapımcısı yapmış :) Geyik bir film.Gidin,görün efendim.. [hele bir plaj zombileri sahnesi varki, gülmekten 10 dakika alamadım kendimi lol -tam bizim ülkenin plaj krolarını çekmişler-][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Road Trip havasında mı? (Gerçi orada Tom Green'mi ne o vardı ama. O olmadan yeteri kadar komik olur mu bilemem.) İzleyelim denk gelirsek. (bu arad hani Kanal D Road Trip verecekti bu ay? Şu yılan sahnesini izlemek için bile otururum başına)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ilk film cok iyiydi ikincisini de izliyecegiz mecburen.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 trendeki ibne bomba ya ehue[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 şimdi izledim filmi, çok şahane birşey diyemiyeceğim. ama birkaç süper dialog mevcut filmde, bu dialoglar mutlaka kaçırılmamalı :) En başta Vinnie Jones var (her ne kadar küçük bir rolü de olsa) hastasıyım adamın. Snatch ve bu filmde hasta bir ingilizi canlandırıyor ve aksanına bitiyorum. Ayrıca o trendeki sapık karakteri de çok hoş. Çok yapay sahneler mevcut. Biraz daha gerçekçi bir film yapılsa mükemmel olabilirmiş. Hatta Snatch gibi bir klasik çıkabilirmiş. Oyuncular çok iyi, hele bu "Cooper Harris"i oynayan Jacob Pitts çok hoş bir karakter. Ancak o sondaki beyzbol sopalı sahneyi anlamadım edit: ne yalan söyleyeyim, Buffy'den tanıdığım "Michelle Trachtenberg"in sahne performansını merak ettiğim için aldım cdyi, ama Vinnie Jones'u görünce ağzım kulaklarıma vardı :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Kasım 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 scotty doesnt know :p eheh hatta baştaki kız arkadaşınıda smallville dizisinde oynamakta olan kristin kreuk ablamız canlandırmaktadır :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 road tripten daha güzel bi film bence *miskuzi*[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o yeni mi geldi sinemaya ben geçen sene izlemiştim bilgisayarda ?[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Robot taklidi sahnesi bitirmişti beni.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 baya eglenceli film, alternate ending daha mantikli tabii ki normaline gore :P Michelle Trachtenberg i tanimis oldum en azindan ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: adonis, 25 Kasım 2004 14:12 tarihinde demiş ki: road tripten daha güzel bi film bence *miskuzi* aha miskuzi :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 alternate ending? valla benim bulduğum vcd'de bazı bölümler kesilmiş. screener olabilir herhalde, çünkü filmin sonunda çıkan o yazılar vs kısmında filmde görmediğim bazı sahneler de vardı.. (şu hatalı sahneler işte)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dvd sini kiraladim ben, silinmis sahneler, alternate ending var, sansursuz vs.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 vinnie jones ingiliz canlandiriyor LOL[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 scotty doesn't know scotty doesn't know ya "vandersexx"i Lucy Lawless'in (Xena) canlandırdığını yeni farkettim. vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Filmin bu yaz divx'ini izlemiştim ve gerçekten çok hoşuma gitti.Bazı arkadaşların dediği gibi Cooper karakteri filme ayrı bir hafa katmış ayrıca Matt Daemon'ın da filmde olduğunu fark etmemişsiniz sanırım.Miskuzi, Miskuzi...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ah hemen dojorel'den divx'ini alalım. geyikse belki eğlendirir biraz... dojo nerdesiin...?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Scotty doesn't know, that Fiona and me.. doing in my vaaan every Sunday.. She tells him she's in church, but she doesn't go, yet she's on her knees and SCOTTY DOESN'T KNOW! ve tek bir kelime olayi bitirir: *MISKUUZII*[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 flüüügen hem haymeeee mükemmeldi , imdat kelimesi[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ahahha Tren ve sahil super ve tabii ki Manch. li taraftarlar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben de önceden izlemiştim beni de robot ve tren sahneleri koparmıştı.[signature][hline]Gözlerinizi kapadığınızda daha çok şey görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 geyik muhabbeti kadar güzel değil bence =)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 girişteki "Chapeaumelon - My Generation" şarkısı süper bişi :) bazı diğer şarkılar da baya iyi David Hasselhoff - Du, Lustra - Scotty Doesn't Know, Jet - Are You Gonna Be My Girl, Normahl - Keine Überdosis Deutschland, süper şarkılar bence. filme de çok iyi gitmiş. Filmi bazen açıp tekrar izliyorum, müzikleri ayrı bir hoşuma gidiyor :) Merak ettiğim birşey var, şu sonunda gösterdiği sahneler öylesine yapılmış şeyler mi yoksa DVD'de extra scene olarak duruyor mu?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 road trip e hasta olmuştum stifler ownz :) bunu ilk defa duydum ama[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 super filmdir :) tavsiye edilir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar