Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60 oldum rüya bitti

copperelf

Öne çıkan mesajlar

ben alliaceların kendi yapabıleceklerini bilmemelerinden kaynaklandıgını sanıyorum bg de devamlı hordenın kazanmasının.1 druid,1 pala,1 mage i durdurmak okadar zorki anlatamam horde olarak.10-6 alliance tarafı cokken bile bg de full defans yapıyorlar anlamıyorum bu olayı.birde neden tektek flag kapmaya calıstıklarını[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

BG de hic keyif yok bence, daha oncede dedigim gibi sanki call of duty oynuyormusum gibi geliyor bana. Zaten PVM serverde oynayanlari hic anlamiyorum. Bu oyundaki bence asil zevk PVP si fakat o PVP de raidlerle yada ne bileyim bir anda onunuzde yada arkanizda beliren horde veya ally oyuncusunu gordugumde ortaya cikiyor.
Dun mesela Party yapmis Scarlet monastry e gidiyoruz 5 kisi bineklerimizin ustunde dort nala yol alirken, karsidan 4 horde belirdi. Lvl lerimiz hemen hemen ayni ama karsida yuksek lvl bir horde oyunucusu vardi boylece denge saglanmis oldu. İki tarafda durdu aramizda 40 - 50 mt var. Karsilikli bakisdik bayagi, bufflanmaya basladik ve birden karsi tarafdan gelen bir ok ortaligi cehenneme cevirdi. Bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum :).
Oyuna birde mount ustunde savasma eklense, mesela at ustundeyken yaya olan playerlere extra dmg felan vursak buna karsin polearm silahlardan mount uzerindeyken daha cok dmg alsak gibi bircok sey eklenebilir. Boylece mount sadece hizli ulasimdan ziyade bir ise daha yarar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BG artık bi mecburiyet oldu. HK için BG den çıkmas olduk. Battlegrounds olayını açıkcası daha iyi bişi olarak bekliorudum. ufacık bi mekana tıkılıp bayrak kapmaya çalışmak pek te zevkli deil. Daha büyük daha kapsamlı bişiler olarak düşünmüştüm. Dier bi konu ise toplanıp bişiler yapmak. Ancak çoğu insan da zaten şehir veya kamp raidlerden uzak duruyor. Genelde DK yüzünden herkesin bi ağzının yanmışlığı var.
BG geldikten sonra artık normal alanlarda pvp için kasmas olduk. Horde görsem bile yanından geçip gidiorum. o da ya kuestine yada grindına bakıo. peşime düşen çok ender. Genelde grup olanlar yada arkadan grişmeyi seven roguelar. Item için instance yapma ihtiyacı içindeyim ama bi türlü item düşmüo. Bi instance a da 100 defa girince artık sıkılıosun. 3 boss dan aynı mail item düştüğü bile oldu. Gelecek olan zul gurub da yine item için giricez.. ne biliyim farklı bişiler olsa güsel olurdu.[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Sosyal ağlarda paylaş

Bugüne kadar 40 kere Bg sırasına girdiysem, en baba 4-5 kere girmişimdir. Yaklasık 1 aydır 60' ım ama o sıra yok mu o sıra, adamı darlatıyor vallaha.

Bırakıp cıkıyorum dışarı. Zaten havalar sıcak, evde Bg' yi mi beklicem.?!?![signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next..
Sosyal ağlarda paylaş

İyi bir guild burada devreye giriyor işte..

Hem PvP organizasyonları düzenleyen (mesela biz guild olarak Faction Leader kesiyoruz veya AV'de millete kan ağlattırıoruz) hem de düzenli şekilde High-End instanceları raid'leyen bir guild bulman gerek, böylece sıkıntın bir nevi ortadan kalkar.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda DK olmasa lowbie oyuncular quest bıle yapamazlar blizzardın en doğru yaptığı şey BG için ise küçük diyorsunuz TM SS arası çokmu genişti? orada o kadar pvp ler oldu kimsede çıkıp bu ne lan küçük yer ben ferah yer istiyorum demedi -,- oyuncuları anlamak zor istekleri hiç bitmiyor BG yeteri kadar sağlam yeni eklentiler gelicek şimdi o zaman daha da geyük olucak ondan sonra ne gelir bilinmez ama bu oyunda belli yere kadar kimse oyunda çok egzantrik şeyler beklemesın bundan sonra çünkü eklenebilecek çok fantastik şeyler yok blizzardın elinde
Sosyal ağlarda paylaş

harbi bide yeterince sıkıcı diilmiş gibi sıra var... zaten alliance ım içeri girsemde bişey olmuyo 10 kişiyiz 3 kişi defans yapıyo ben tek başıma bayrak alıyorum gidip... durup bakınca adamlara mapte sorunun bencillik olduu açık, millet ortada savaşıyo bayraklarla alakası yok hiçbirinin, millet bayrak için kassın ben hk kasiim kazanırsak hem bayraktan hemde hklardan honor alırım diye falan düşünüyolar heralde bilemiyorum, herkes öyle yapıncada çuvallıyoz... zaten BLde 31-40 bg ölü şu anda, millet aradaki levelları unutup 29 40 diye atlıyo galba[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen guild'de bitiyor olay. Planlı şekilde MC, BWL raid'leri. Guild halinde warsong ve AV'ye gitmek. Yine yapılacaksa guild olarak şehirlere raid yapmak falan gayet zevklidir. Bir süre sonra bayabilir tabii ki hep aynı şeyler. O zaman da hesap dondurulur, bir kaç ay sonra çıkan yeni instance'lara gidilir falan.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl fantastik bişi eklenmez :) blizz aç mı gezcek, uo gibi kaderine terk edilmiş bir oyuna bile 3 yen dünya eklendi ki. wowda bunun aşacağını düşünüyorum. nerden gelmişti bu bilgi hatırlayamadım ama blizzin belli bir sürede yaptığı yama miktarı oyunun kendine eşit, yani tamamen yenilenmiş gib olucak ki zaten blizz yeni dünyalar ve o asıl vurgun olduğumuz asıl hastası olduğumuz hero karakterler ve hikayenin devamı gereğinden fantastic olcak ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca mantığı sürerek baydı diyorum oyun, ben bg de sıra beklerken polyana gibi oyun güzelleşcek die mi düşüncem :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

hehe,su hale bakiyorum da,wow oynadim 2 ay boyunca,ui ve blizzard reklamciligi disinda bir olayi yok wow un daoc yaninda.PvP yaparken bu kadar daha zevk aldigim baska bir oyun olmadi,grafikleri ise wowdan kat ve kat daha guzel artik.

/reklam off[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
observer, 16 Ağustos 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
BG artık bi mecburiyet oldu. HK için BG den çıkmas olduk. Battlegrounds olayını açıkcası daha iyi bişi olarak bekliorudum. ufacık bi mekana tıkılıp bayrak kapmaya çalışmak pek te zevkli deil. Daha büyük daha kapsamlı bişiler olarak düşünmüştüm. Dier bi konu ise toplanıp bişiler yapmak. Ancak çoğu insan da zaten şehir veya kamp raidlerden uzak duruyor. Genelde DK yüzünden herkesin bi ağzının yanmışlığı var.
BG geldikten sonra artık normal alanlarda pvp için kasmas olduk. Horde görsem bile yanından geçip gidiorum. o da ya kuestine yada grindına bakıo. peşime düşen çok ender. Genelde grup olanlar yada arkadan grişmeyi seven roguelar. Item için instance yapma ihtiyacı içindeyim ama bi türlü item düşmüo. Bi instance a da 100 defa girince artık sıkılıosun. 3 boss dan aynı mail item düştüğü bile oldu. Gelecek olan zul gurub da yine item için giricez.. ne biliyim farklı bişiler olsa güsel olurdu.

+1
işte aynen bu hisden dolayı bıraktım oyunu normalde mmorpgleri bırakmamaı engelleyen insanlar olurdu etrafımda ama bu sefer adam gibi guild vsde olmadıgından direk sattım charı .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 16 Ağustos 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
ya nasıl fantastik bişi eklenmez :) blizz aç mı gezcek, uo gibi kaderine terk edilmiş bir oyuna bile 3 yen dünya eklendi ki. wowda bunun aşacağını düşünüyorum. nerden gelmişti bu bilgi hatırlayamadım ama blizzin belli bir sürede yaptığı yama miktarı oyunun kendine eşit, yani tamamen yenilenmiş gib olucak ki zaten blizz yeni dünyalar ve o asıl vurgun olduğumuz asıl hastası olduğumuz hero karakterler ve hikayenin devamı gereğinden fantastic olcak ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca mantığı sürerek baydı diyorum oyun, ben bg de sıra beklerken polyana gibi oyun güzelleşcek die mi düşüncem :)
Evet oyun güzelleşicek diye karakter kasmak bir süre sonra çekilmez oluyor hadi hayırlısı...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 16 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda pvp diye bisi olmadıgı belli zaten..tek amac deli gibi o item i alayım su item guzel mis onu da alayım ooOO yeni instance acılmıs ordan da item alayım al al bitemedi zaten ve resmen BÖEea geldi delirdim..60 oluyosun bi kac item topladın guild in iyi ise bi MC a gidiyim diyosun saatlerce deli gibi ona heal buna heal 10 saat kasıyosun deli gibi.. item da alamıyosun noldu MC a gittin..yemisim bole MC u baygınlık geldi bana bu aralar degisiklik olsun diye WSG a gidiyosun o instance dan daha bayık kör dovusu gibi ona vur buna vur onu oldur falan eski hillsbrad savasları bile daha iyi idi bi tarren mill e bi alliance ların town a derken baya egleniyoduk onun yerine AV geldi hic bir oyunda bole bayık bi yer goremdim 1 saat kalınca tutmayın silecem bu oyunu piskolojisine giriyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence blizz in pek suçu yok çünkü bir player bir guilde girerken mc yapıyomusunuz diye soruyor.Bence tek seçenek tüm guildce ana şehirlere baskın yapmak.Mesela biz yakında yapıcaz ve servarda henüz gerçekleşmemiş birşeyi deneyeceğiz:)[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL

We do the best...
Cause we are the Tomcats

Sosyal ağlarda paylaş

ya o şehir basmada asıl amaç şehir boslarını kesmek yani onları kesince sanırım deli honor veriyor :) yoksa neden kessinler. vidyo izlemiştim 40 kişi bosu 4dk da anca indiriyor. yani etrafta kimse yok, saldıran da yok herkes bosa dalıyor ve adam ancak 4 dk'de ölüyor. ama herifler darnasusda moontample daki bosu (sanırım archpriest) ve arch druidi 4 er dakkada anca kesiyor. bu kadar güçlü yani bosslar. ama adamlar kesin playersız saateri seçmiştir. ama FW de oynayanlar için bu hiç sorun değil, sw ye darnasusa girer boşaltırsınız kimsenin haberi bile olmaz, hatta ifye kapıdan girerseniz hemen sağa yani ahden ters tarafa koşup ordan da meydana girip bosa dalarsanız o banka önündeki kalabalığın gelmesi 5dk den fazla alır :) kaldı ki ordakilerin çoğu mesajlar arasnda ve ah ve prof menuleri içinde boğulmuş olcağından gelen bile olmayabilir. meydanda kuşa giden lvl40- civarı adamlar sadece baş belanız olur :P

hatta geçen ay lvl41 shaman'ın biri swnin saraya girmiş bana da e-mail atmış :) bu kadar da aciziz :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda yanlıs seyler aradıgım icin baydı beni heralde herhangi bi mmorpg oynarken baska seyler vardı hedeflediklerim arasında ama wc diyince baska seyler arar oldum oyunda ne biliyim wc3 FT un devamı ya da ne bileyim iste 10 larca sayamayacagım sey..kısacası bi wow diyince diger oyunlardan farklı seyler hayal etmistim..wc dunyası uzerine kurulmus normal bi mmorpg dusunmemistim..

bi wow forum una girince NERF SHAMAN! Wsg de .. oldu eziliyoruz horde sux alliance sole vs gorunce oyundan soguyo insan giriyosun wc3 oyununa izliyosun bi oyun ici video o 1 dk bana gore MC da gecirdigim 10 saat ten ya da BG da aldıgım 10 k honor dan daha zevk veriyo bana..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...