Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow video maker

Karqa

Öne çıkan mesajlar

Valla delircem ya.
64MBlık bi video çektim fraps ile.
Bunu moviemaker ile acıp save as diyorum ve ordan 2.1MB/Slık olanını secip kaydediyorum. Nyse sonra o dosyayı açtıgımda igrenc bir hal almışoolyor video yani cep tel ile çeksem daha guzel olur direk santi 16 renk modunda oynatıyor. Ama orjinal video gayet guzel halde. Nedeni nedir bunun bir bilen var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

"X Video Converter" le sıkıştırma sorunu haleldebilirsiniz kendinize uygun boyut/görüntü kalitesini kendiniz belirlersisiniz.
Sonrasinda movienize muzik ekstra görüntü vb eklemek icin "Adobe Premiere Pro" kullanabilirsiniz.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadıgım olay fraps ile çekilen bir movinin windows movie maker ile açılıp sadece save as ile 2.1MB/s veya diğer turlerden birini secip ok dediginde ortaya cıkan dosyanın igrenc cozunurluk ve renk kalitesinde olması yani sadece yesil ve sarı tonlarını kullanıyor nerdeyse.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut, bırak sen movie maker'ı. VirtualDub adlı ufacık tefecik programı indir.

Ordan sıkıştırmada hem audio hem video olarak ne istersen seçersin. Video sıkıştırma ayarlarında divx ya da xvid seç (kalitesini sen belirliyorsun). Audio olarak da mp3 seç. Fıstık olur. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 45 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Fraps ile avi formatında kayıt yapıyorsa muhtemelen divx için şunu kullanabişlirsiniz,

Ulead Video Studio
Pinnacle video Studio
Virtual Dub

Ulead video studio, xvid veya divx 4.12 codec (ayar manüsü inanılmaz basit ve stabil bir codec) seçlir mp3 audio compression seçilir render dersin renderlar bitti.

Virtual dubda fazla edit imkanın yoktur audio eklemek gibi ama sağla mprogramdır

Pinnacle full versiyonu her bi haltı bulundurur,

ben u video studio kullanıyorum çünkü basit bir program sürükle bırak kasmayı gerektirmeyen video editlerde inanılmaz rahat, işlermci ve ram sağlamsa bırak rendera git.
Örneğin camera daki görütnüyü capture yapıyodum, 2-3 gb lık dosyayı divx 4.12 ile divx yapıp 702*480 gibi bir çözünürlükte çok çok net çevirebiliyordu, minimum denediğim sistem 512 ramlı anthlon 1700+ (1488 mhz civarı) bir pc.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

Hımmm işler ilginçleşti iyice. İştekilaptop ile aynı şeyi denedim ve sorunsuz oldu. Topikde de görüldüğü gibi gayet normal şekilde sıkıştırıyor ve oynatıyor fakat evde bunu windows media player ileoynatınca gene sarı ve yeşil tonlarında gösteriyor herşeyi demek ki evdeki windos playerın bişileri sapıtık. Nesi sapıtık olabilir bir fikri veya önerisi olan?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...