Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköydeki en iyi müzik stüdyosu!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

metal için soundcheck iidir.İstiyosanzı Laylaylom var ama ben ordan hazzetmiyorum.Jamsession var da elektrosu ii diildi beğenmedim,Dinoyu bi kere armıştım ama bulamamıştım..Sen en iyisi Soundchecke git[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi soundcheck'in sadece amfileri iyi. davulu çok leş oranın. dinoda tam tersi davul çok güzel ama twin yok(eskiden extra para alıyolardı twin için) ve amfiler jack felan kötü. mr. piano'ya iki sokak aşağıda olmasına rağmen hayatımda uğramadım :D lay lay lom zaten allah'a havale edilecek leş bir yer. ekol un sahipleri iyi ekipman iyi çok iyi bir yer kayıt için bence. forte vardı eskiden kral bi yerdi. mayday'in yeni stüdyosu çok güzel üstü kafe altı stüdyo üstelik twine ekstradan para almıyolar. amfileri kral ayrıca. saati de 20 deil 10 milyon kim dediyse size 20 diye.[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

gimliyi anlıyorum piano çalan insan klavyeye oturduğunda bi bu ne ya şimdi diye düşünebiliyo, burun kıvırıyo en azından. e sefa sokaı biliorum ben..bi başından sonuna yürüyim bakiym :) teşekkürler..[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr. Piano ve A&B bayaa guzel kanımca. Onun dı$ında laylaylom acaip kolpa geldi bana açıkcası. Yani arasıra giderim oraya ertana felan bakmaa studyosunda 30'ar ki$i doluşur genelde. bunnarin 20 tanesi kızdır , 10 tanesinin 8'i gitarda sadece smoke on the water'in başını calabiliyordur 2 tanesi de basit ritmlerle ve metronomsuz twinlerle davul caliyordur. Tawsiye etmem o bakımdan.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 02 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Mr.Piano'da piyanoyu aşağı alacaklardı olmamış daha demek ki...

Ehe

Derya abinin beynini ütüledik. Piyano geldi mi ne zaman gelicek ne olacak diye. Piyano zaten yukarda duruyor. Alman piyanosu hos bisi gördügüm kadariyla. Ama gel gör ki, indireni yok. dedik biz sirtlayalim edelim ama yemedi sanirim (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlam bi davuLcu varsa A&B veya Dino..
Amatörüz biz daha küçüğüz , ortam yapıcaz diosanız lay-lay-lom (bu ne biçim bi sözdür)
Gece 3'de deli tepdiyse ve stüdyo yapmaya karar verirseniz Hasırcıbaşındaki Mr.Piano
Soundcheck de baya iyidir[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
RedalHonor'un dediği yer mükemmel ve profosyonel bir yer..Sahibi de Vecdi abi ztn Objektif adlı grubun vokali..

Mayday çok iyidir amfileri ses yalıtımı ve davulu çok sağlam ayrıca 10 ytl olması da başka bir avantajı..

Gallows fena değil ama küçük bi mekan olduğu için havasız kalırsınız..

Ekol'un amfilerinde sorun var bence pek ses vermiyor..

Dino&Soundcheck daha kötü stüdyolar bence..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

Redall HOOR :) Kadıköydeki En iyi yer Sound Music Center Çarşamba 4-6 arası stüdyom var beklerim...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

mayday süperdir tavsiye ederim..hatta daha bu sabah gittik:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 03 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Kadıköy antikacılar sokağında Sound Music Center var Yamaha Stage Custom Davul Laney Bass ve Gitar amfisi süper bi yer şiddetle tavsiye ediyorum
ben de kendilerini şiddetle tavsiye ediyorum. antikacılar sokağında (grup internet kafe'nin karşısındaki sokakta)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 20 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
mayday süperdir tavsiye ederim..hatta daha bu sabah gittik:)

Bayılıyorum ordaki Black metal ci tiplere[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...