Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Version Dandik no#1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyiki sevmiyorum bu diziyi[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisinin her bölümünü izledim başından beri cok nadir 1-2 bölüm kaçırsam bile özetini banko izlemişimdir bu sahne çoook detaylı bir sahne değilse muhtemelen fake bir resim diyeceğim ki kurtlar vadisi reklamlarındayken sağ köşede o yazı yazmaz o sebeple cok sevdiğim bir dizi bok atılmamasını rica ediorum[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir

[Bu mesaj Valeron tarafından 14 Ağustos 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]

edit: o yazı sitenin resmiymiş zaten pardon :P pet şişe olabilir olmayada bilir ama diziye bok atmayalım

[Bu mesaj Valeron tarafından 14 Ağustos 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse adamın editini okumamışım :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.

[Bu mesaj Mandoo tarafından 14 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aha bulmuş adamlar 1 numaralı şişeyi :D çok amaçlı kullanıyolar
(fake make komik olmuş :D)[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla bu sahne gerçek. Hatta zamanında baya dalga geçmiştik bizimkilerle birlikte. Saniyelik bir sahne zaten[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
bunlar yine çok iyi prodüksiyonlar... siz bi de dracula 3000 adlı komedi şahaserini izleyin... eheh[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
o şişeyle(veya yangın söndürme cihazıyla) pala denilen adamın kafasına vuruyodu. o yüzden pet şişeyi modifiye etmişler...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
Hatırlıyorum o sahneyi ya, o an anlamıştık pet şişe olduğunu, acayip geyiğe vurmuştuk. Dizinin karizmasının bittiği andır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
Ya o dizide zaten polat türk ruleti neyse artık oynayıp 1/36 şansla sağ kalınca , yugoslav olucak galiba sniperın bölümünü izledikten sonra ve gene elif polata msg attığında polatın msg ı kendi eliyle yazıp sonra da sanki bu msg başkası göndermiş gibi okuyup şasırınca ( bu gerçekten gerçek ) diziden nefret ettim . Hepsini biliyorum ama utanıyorum kendimden =)
  • Yeni Oluştur...