Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu pet şişemi ?[signature][hline]|¯--> Dwn Solda!t OwnzSolda!t --> Masteis - [ EoS ]Death is just depth of chaosBranch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehauehueah hangi bölümdeydi bu?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iyiki sevmiyorum bu diziyi[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kurtlar vadisinin her bölümünü izledim başından beri cok nadir 1-2 bölüm kaçırsam bile özetini banko izlemişimdir bu sahne çoook detaylı bir sahne değilse muhtemelen fake bir resim diyeceğim ki kurtlar vadisi reklamlarındayken sağ köşede o yazı yazmaz o sebeple cok sevdiğim bir dizi bok atılmamasını rica ediorum[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir [Bu mesaj Valeron tarafından 14 Ağustos 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] edit: o yazı sitenin resmiymiş zaten pardon :P pet şişe olabilir olmayada bilir ama diziye bok atmayalım [Bu mesaj Valeron tarafından 14 Ağustos 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 neyse adamın editini okumamışım :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. [Bu mesaj Mandoo tarafından 14 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o yazı o şekilde değil evet fakedir fake[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aha bulmuş adamlar 1 numaralı şişeyi :D çok amaçlı kullanıyolar (fake make komik olmuş :D)[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben de çok seviyorum ama gerçek[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu dizi adamı öldürür yaf[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bildiğim kadarıyla bu sahne gerçek. Hatta zamanında baya dalga geçmiştik bizimkilerle birlikte. Saniyelik bir sahne zaten[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Zuzuzuzuzu baya pahalı bir prodiksuyona sahip galiba bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Onu adamın kafasına denkleştirip nbayıltıyolar bide.[signature][hline]a.k.a McZeytin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ahaha dümdüz pet şieyi boyamışlar, lol bi dizi oldu zaten. eskiden kan var diye izlerdim artık hiç izlemiyom, kan yok adam öldürme yok, ne tadı kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mafya işleri filan geniş sermaye istiyor tabii, öbür türlü bi pet şişeye muhtaç kalırsınız işte böyle. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunlar yine çok iyi prodüksiyonlar... siz bi de dracula 3000 adlı komedi şahaserini izleyin... eheh[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 laf ettiginiz dizi al pacino yu oynatacak bidahaki sezonda öeh be öeh.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 pepsi twish sanırım o[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ajdahd manyak bişi[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o şişeyle(veya yangın söndürme cihazıyla) pala denilen adamın kafasına vuruyodu. o yüzden pet şişeyi modifiye etmişler...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1 Numaralı şişe işte pala'ya rast gelmiş :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: insight, 14 Ağustos 2005 13:12 tarihinde demiş ki: 1 Numaralı şişe işte pala'ya rast gelmiş :) ahaha öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hatırlıyorum o sahneyi ya, o an anlamıştık pet şişe olduğunu, acayip geyiğe vurmuştuk. Dizinin karizmasının bittiği andır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yoh yoh nos tübü o :) aeheh. adamlar bilmem kac litrelik kola şisesini almışlar :D[signature][hline]Msn Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya o dizide zaten polat türk ruleti neyse artık oynayıp 1/36 şansla sağ kalınca , yugoslav olucak galiba sniperın bölümünü izledikten sonra ve gene elif polata msg attığında polatın msg ı kendi eliyle yazıp sonra da sanki bu msg başkası göndermiş gibi okuyup şasırınca ( bu gerçekten gerçek ) diziden nefret ettim . Hepsini biliyorum ama utanıyorum kendimden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar