Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su içmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herşeyin fazlası zarar düzenli olarak yap...

böbrekler çalışıyo
metabolizma hızlanıyo bölece[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
tabi tek su içip,herşeyleride yiyerek kilo verilmez.yemektende kescen heralde=)

ehh yani...yoksa "Ay valla ne yesem yarıyor şekerim" grubuna dahil oluyorsun..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 07 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
ama ben biraz fazla içiyorum galiba.yani sonradan sakata gelmiyimde,ondan sordum=)

günde 6 litreye yakın içerim. Ekşın yaptığım zaman 10 litreye yakın tüketirim.Henuz bişey olmadı bana yaşıyorum.Sanada bişey olmaz sanırım :P

cus :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Mesaj tarihi:
Sen içebildiğin kadar çok içmeye çalış, zaten gün içersinde koşuşturmaktan fırsatın olmaz.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
valla bu gün karpuz 2 simit ve 4 litre su girdi mideme o kadar =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
said:
ama ben biraz fazla içiyorum galiba.yani sonradan sakata gelmiyimde,ondan sordum=)

günde 6 litreye yakın içerim. Ekşın yaptığım zaman 10 litreye yakın tüketirim.Henuz bişey olmadı bana yaşıyorum.Sanada bişey olmaz sanırım :P

günde 10 litre içtiğin pek vuku bulmuyor sanırım. hiç ekşınını görmedim ya, ne zaman girsem nettesin..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Vücudunun zaten 4 te 3 ü su sana ne gibi zarar verebilirki o yüzden rahat ol takıl kafana göre :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
zaten o içtigin suyu tuvalet yoluyla atıyosun merak etme hiç bişey olmaz..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
burda (londra) cesme suyunun tadı kuyu suyu gıbı ırenc bısıy, işin garıbı şişe suyunun tadıda cok garıp, sadece 1 marka suyun tadı turkıye gıbı oda cok sayılı yerde satılıyo su an topıcı okuyunca farkettım 3 gundur su ıcmıyorum cay meyve suyu we kolayla yasıorm aaah ahhh turkıye suyunu ozledım
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 07 Ağustos 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
topıcı okuyunca farkettım 3 gundur su ıcmıyorum

o zamn senin ölmüş olam lazım.beniim bildiğim su içmeden insan ancak 2 gün yaşayabiliyo[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
said:

o zamn senin ölmüş olam lazım.beniim bildiğim su içmeden insan ancak 2 gün yaşayabiliyo

muhtemelen o "hiç sıvı almadan 2 gün" dür...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ihtiyac fazlasi su icme . gunde su kadar lt su icilmeli vs bunlar sacmalik .

suyu cok fazla ictiginde gereginden fazla terler gereginden fazla isersin . mineral kaybedersin tuz kaybedersin . sporcu adamlara bu yuzden terleri kurumadan su vermezler . ozel mineralli sivilar verirler acil su ihtiyaci icin . ayrica fazla su doku bosluklarinda saklanir bu difuzyona neden olur hanim arkadaslarda selulite neden olur . vucudu cok sisirir .

herseyin fazlasi zarar dedikleri bosuna degil .

[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 07 Ağustos 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Elemanın biri çok fazla su içiyor. Fazla su beyinde şişme yapıyor ve eleman ölüyor. Her şeyin fazlası zarar...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Fazlası zararlı, özellikle içtiğiniz su mineral açısından fakirse. Su içmenin iyi yanını saymış zaten arkadaşlar, vücut yapısına göre günde 4-6 litre arası olağan, daha fazlasına çıktığınız zaman bu sefer dengeyi ters yönde bozmaya başlıyorsunuz, her ne kadar vücut en hızlı fazla sudan kurtulabilse de aldıkları içerisinden, kastırmamakta fayda var. Aşırı su midenin tadını kaçırır, böbrekleri gereksiz yorabilir, vücudun mineral ve tuz dengesini bozar. Hayır zayıflatmaz. Zayıflamaya yardımcı olur, bağırsak çalıştıralım ve tok tutsun diye kepek ekmeği yemek gibidir, metabolizma hızını yükseltip tokluk hissi verir ama Valeron gibi tutup 2 ekmek yerseniz bir faydasını görmezsiniz.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 07 Ağustos 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
said:
said:

cus :lol:

Vallaha çüş... Insan antalyada olup Felaket terleyince içiyor.. Yataktan kalkıyorsun direk suya abanıyosun.HA bu arada bu dediğim yaz için. :) Her mevsim değil.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
said:

doktorların birçoğunun artık tavsiye ettiği şey SUSAYINCA su içmektir.günde 2 litre için,8 bardak için bunlar sizin metabolizmanızın hızına göre yapılandırılmış formüller değildir,ortalama olarak bir insanın su tüketimidir.
Bu tüketim kişiden kişiye değişir.Mesela ben 4Litre suyu sıcak olmayan bir günde rahatlıkla(kimse bna 4 litre su iç demedi,canım çekio resmen :D) bitirebiliyorum.20 L lik sular 1 hafta dayanmıyor yazın.
AMA,sen 2 saatte bir susaya bilirsin,o zaman 2 saatte 1,susuzluğunu giderecek kadar su içmeni tavsiye ederim.Vücudun zaten senin ne zaman su içmen gerektiğini söylüyor,daha başka birşeye gerek yok.(bu yazdıklarım benim görüşüm değil,babamın doktorunun söyledikleridir.)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
said:
Cafein, 07 Ağustos 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
Hayır zayıflatmaz. Zayıflamaya yardımcı olur.

Günde en az 4 litre su içiyorum(yukarıda söylediğim gibi),
91 kiloyum boyum 1,71.Yani en kibar ortamda bile "şişman" sayılıyorum (:)).Su içmenin zayıflamayla filan bir alakası yok,ha dersen ben yemekten önce 1 litre su içiyorum,midem şişiyor.tamam az yersin.ama ne kadar sağlıklı tartışılır.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
genelde su içmek kilo verdirir,yararlıdır derler.nasıl kilo verdirir?ben bunu duyduktan sonra daha çok su içmeye başladım.4 litre içtim galiba bugün.ne olur?ölürmüyüm?kalırmıyım?patlarmıyım
ps=şişman değilim=)

bak oyle deli gibi su içmiycen kilo vermek istiyosan benim kuzenim yapardi sabah kahvaltidan 1 saat once kalkip 1 litre su içerdi ama ılık olcak yanı buz gibi suyu dikmicen hemen işte bititcen 1 litre suyu sonra 1 saat sonra kahvaltini yapcan tabi cok az yiyicen sonra aralardada sık sık su iççen 3 ay sonrada acaip zayif olcan. mesela ben suan 35kg yim ama hiç hayatimda kahvaltidan once kalkip su içmedim:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
hayat su için güzelleşin..vallahi bu suyu içmeden paticige giremiyorum...

hayat suu
güzellik buu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
suyun zayiflamada kullanildigi tek yontem sabah bos mideye buz gibi su icmek benim bildigim . isi kaybini dengelemek icin metabolizma hizli calisiyor enerji yakiyor ama mideyi usutup takla atma ihtimali cok fazla .
Mesaj tarihi:
ben günde 1 litre bile içmiyorum ya :( sıvı tüketimi var ama 2 litre su tüketmek lazım kesin.. şu ana kadar da rahatsızlık falan duymadım.. sanırım çöl iklimine ayak uydurmaya başlıyorum :D

acaba atalarım kurak iklimden falan mı göç etmiş ? hehe :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
herşeyin oldugu gıbı suyunda fazlası zarardır tabıı kı gunde 2-3 lıtre ıcmek ıyıdır bazı ınsanlar ıcın yeterlı olmayabılır bıle ama anı su yuklenmesınde vucuttakı tuz oranı azaltıp ınsanı olume goturebılır ve bu olay gerceklestıde.Sanırım amerıkada bır sporcu antremanı bıttıkten sonra yaklasık 3 lıtre su ıctıkten sonra olmustu[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
said:
Manti, 07 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
said:

o zamn senin ölmüş olam lazım.beniim bildiğim su içmeden insan ancak 2 gün yaşayabiliyo

muhtemelen o "hiç sıvı almadan 2 gün" dür...

cay kola wede meyve suyu ,yukarıda belırtmıstım
  • Yeni Oluştur...