Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüm baba metal söyleyip headbang yapacak

Apache

Öne çıkan mesajlar

bone %100 haklı bence sen yapma etme
popüler rock arabesk rock
müslüm babanın hep içinde kalmış birşeydi ben diyim ben başarılı olacağınada inanıyorum valla
hiç önyargılı denemeyeceğim valla bi dinliyim merak ettim simdi :)[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
Sosyal ağlarda paylaş

Metal dinleyen biri olarka sevdiğim saydığım bir abimdir.! :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)

[Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de niye metal albumu çıkarıyo demişiniz direk. metal albumu falan çıkardığı yok adamın,yeni çıkaracağı albumde metal şarkısı da yorumlicak denmiş. metal albumu çıkarıcak demek diil ki bu.
ayrıca gayet de iyi yapmış,eğer adam önceki satışlardan memnun olsaydı yine arabesk/pop albumu çıkarırdı. satışlar beklediği gibi olmamış ki herkese hitap eden bişeyler yapalım demiş. gayet normal.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 15 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
valla şahsen Müslüm baba çok güzel müzikler yapıyor, söylüyor.
Teoman'ın parçasını Teoman'dan daha güzel söylemişti.
Bence Müslüm Baba, Teoman'dan daha bir "rocker" kişilik.

Şarkıyı ahenkle söyleyebilen birisi. Sensiz Olmaz ve Paramparça mesela.

Bundan dolayı bence metal şarkıları da gayet iyi söyleyebilir. Ha tutup da hızlı tempolu şarkıları değil de Anathema, Him gibi grupların şarkılarını söyler. Zaten "Metal" müzik olarak baktığınız Anathema da bir nevi arabesk değil midir?
"Ayeeğindaa kuuunduraaağğ, ayeğindaa kunduraağğ, lolololo" diye söylemez adam, korkacak birşey yok. Güzel olur bence.

değişik bir yorum tabi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

güzel güzel yorumlayacak işte panik yok. adamın işi bu zaten, "yorumcu" olarak geçiyor.
iyi de yorumluyor, sensiz olmazın orjinalini ve müslüm modeliini dinleyip bülent abim halt etmiş dediğime göre var bir şeyler:)

yiyorsa rape me söylesin>=)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela böyle bir albüm yapılıyor, gazetelerde herkes okuyor, biz konuşuyoruz, merak ediyoruz, denemek, bakmak istiyoruz. Hangimiz Müslüm Gürses'in arabesk içerikli albümlerini alıyor ki? Böylece ilgi çekmiş oldu. Ben gidip alıcam açıkçası ne yapmış bu adam diye, eminim başkaları da alacaktır. Heh, adamın millet oturup dinlesin diye yaptığını da zannetmiyorum o şarkıları; en fazla ortam maskarası olur "abi Müslüm Gürses'in şu metal söylediği alümü dinledin mi yeaa, haha, süper komik laaan" şeklinde. Millet merak etsin, alsın. Amaç o.[signature][hline]kolonyalı mengüç

[Bu mesaj elvyn tarafından 16 Ağustos 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de iyi tarafından bakın olaya. Müslüm babayı seven binlerce hiperbilyarlarca adam var. Şimdi onlar da gidip alacak albümü bir şekilde. Bakcaklar örnek aldıları müslüm peder metal söylüyor, hemen sahiplenecekler sayacaklar.

Sonra bakcaksınız köylerimizin kahvelerinde nivana, metallica çalıyor küçük emrah yerine.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 16 Ağustos 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
Bir de iyi tarafından bakın olaya. Müslüm babayı seven binlerce hiperbilyarlarca adam var. Şimdi onlar da gidip alacak albümü bir şekilde. Bakcaklar örnek aldıları müslüm peder metal söylüyor, hemen sahiplenecekler sayacaklar.

Sonra bakcaksınız köylerimizin kahvelerinde nivana, metallica çalıyor küçük emrah yerine.

eheh iyimi olur kötü mü orası tartışılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...