Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Şimdi her login olmaya çalıştığımda şifreniz yanlış diyo 50 kere password resetledim bu seferde mailime şifre gelmiyo. Ki artık işlem bile yapamıyorum çok fazla deneme yaptınız diyo. Sanırım haxxorlayan lamer mailide değiştirmiş. Bu konuya bakan support maili nedir bilen varmı ben bulamadım ? :([signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 icecold'la açmayı dene bi. maili ver ben yapiim.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 format at geçer[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Banada oldu bi ara , msn'in otluğundan oluyor bu.Arkadaşa verdim msn'i (güvendiğin bi kişiye ver) gir dene dedim bende girmiyor adamda girdi sonra bendede girdi.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 biri icecold yapmısta olabılır[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 işte maili bana pm atsan açmayı denerim.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Yusa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu icecold la kapanan mailler belli bir süre sonra açılıyor mu?
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 lol msn freeze adı anla. donduruyo acc yi belli bi müddet[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Overseer, 16 Ağustos 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Şimdi her login olmaya çalıştığımda şifreniz yanlış diyo 50 kere password resetledim bu seferde mailime şifre gelmiyo. Ki artık işlem bile yapamıyorum çok fazla deneme yaptınız diyo. Sanırım haxxorlayan lamer mailide değiştirmiş. Bu konuya bakan support maili nedir bilen varmı ben bulamadım ? :( E-posta adresini verirsen yardımcı olabilirim.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla banada oldu duzelmedı 1 yıldır :( adamıon bırıne guvendık lıstemıze aldık acc deyısıom şifreyı gırıp cıkmamda yanlıs dıo şıfre
Öne çıkan mesajlar