Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Eeeed. sonunda terk-i diyar eyliyorum :D 16 Ağustos saat 18:15 uçağı ile önce memleketim olan Kayseri'ye gidiyorum. Sonra 26 Ağustos'ta Milas/Güllük'e geçiyorum, 28 Ağustos'ta Trabzon'a, 1 Eylül'de Fethiye'ye geçiyor ve 15 Eylül gibi İstanbul'a dönüyorum... İstanbul'da kalanlara Allah'tan sabır, kendime güzel bi tatil diliorum :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ooh şehir şehir gez. hade git sen git. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Lonely vay bende hersene gulluge (TPAO kampına )gıdıyorum....Ozledım sen gulluk dıyınce:) ..İyi tatiller..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mantı ye =) bize de getir dondurucuya atarız süper bi tatil planın var imrendim : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @circirbocugu : eheh. Bende TPAO kampının yanındaki corinthia da kalıom her sene. Senin içinde bol bol dolaşırım güllük'ü :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ağustos 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Puhpuh :)...Ne guzeldır gullugu cok severim nedense..Orda gecırdıgım 15 gun 1 senelık huzuru verıyor :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @twistedemo : ayıp ettin. yeterki iste. Ama ben istanbul'a dönene kadar o mantıdan ne hayır gelir bilemem :D Bu sırada eklemeyi unutmuşum. Ankara'ya da gidicem. Varsa bu şehirlerde olan (Kayseri, Güllük, Trabzon, Ankara, Fethiye) görüşek, event edek.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Pati ankara bulusması oluyor sureklı katıl bırıne :)..Bende katılmak ısterım ama artık sınavlarım baslıyor eylule kadar surucek pff..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @circirbocugu : Güllük'ü tüm Türkiye'de tek geçerim. Acaip sakin, rahat, relax bi ortam. Bide insanları acaip misafir perver. Gece hayatı "0". Gürültü yok bişi yok. Tertemiz hava. Gerçi 2 gün kalabilicem ama belli olmaz uzatabilirim. Hatun kişi durumlarına bağlı ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gule gule[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hehe ben en son 2 sene once doru duzgun bırını buldum son 2 gunde o da ole gitti...:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 circirbocugu gelsene sende Güllük'e nerelisin?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yok abi ya calısıyorum 10 gundur bu aralar en sıkı gunlerım bı kac gune baslıycak eylule kdar surecek sınavlar..Ankaralıyım..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gelmeye karar verirsen özel mesaj at bana. ara sıra girip özel mesajları okuycam ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İmkan olsa keske..Valla tadını cıkar ..Bızım ıcın eglen gez dola dinlen :9..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İyi tatiller sana ben tatilden kaçytım 1 hafta istanbulda mükkemel bir hayat yaşıyorum içki ve arkadaslar çok mutluyum :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gez Gez Gez gel :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hayırlısı[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eed. gezcem gezcem gezcem bi daha gezcem sonra gelcem :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hayırlı işler[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kayseride ananın yerinde mantı yemeyi unutma :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hadi canım iyi tatiller[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Masteis Galatasaray mevzusuna bozuldun galiba tamam tamam sizde Türkiye liginde iyi takımsınız. bozulma hadi :) @Apache : tmm senin içinde yerim. ama Ananın Yeri'nde asıl sarımsaklı kete yemeye gidicem :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 seninkide gitmek mi... :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 he valla. tam olarak 11 saat 56 dakika sonra uçak kalkıo olcak.. pistte vııııınnn diye gidio olcak (zamanında bana çok nispet yaptılar. sıra bende :-p)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Öne çıkan mesajlar