Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiooooooom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eeeed. sonunda terk-i diyar eyliyorum :D

16 Ağustos saat 18:15 uçağı ile önce memleketim olan Kayseri'ye gidiyorum. Sonra 26 Ağustos'ta Milas/Güllük'e geçiyorum, 28 Ağustos'ta Trabzon'a, 1 Eylül'de Fethiye'ye geçiyor ve 15 Eylül gibi İstanbul'a dönüyorum...

İstanbul'da kalanlara Allah'tan sabır, kendime güzel bi tatil diliorum :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
@circirbocugu : eheh. Bende TPAO kampının yanındaki corinthia da kalıom her sene. Senin içinde bol bol dolaşırım güllük'ü :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind

[Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ağustos 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@twistedemo : ayıp ettin. yeterki iste. Ama ben istanbul'a dönene kadar o mantıdan ne hayır gelir bilemem :D

Bu sırada eklemeyi unutmuşum. Ankara'ya da gidicem.
Varsa bu şehirlerde olan (Kayseri, Güllük, Trabzon, Ankara, Fethiye) görüşek, event edek.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
@circirbocugu : Güllük'ü tüm Türkiye'de tek geçerim.
Acaip sakin, rahat, relax bi ortam. Bide insanları acaip misafir perver. Gece hayatı "0". Gürültü yok bişi yok. Tertemiz hava. Gerçi 2 gün kalabilicem ama belli olmaz uzatabilirim. Hatun kişi durumlarına bağlı ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
circirbocugu gelsene sende Güllük'e
nerelisin?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
gelmeye karar verirsen özel mesaj at bana.
ara sıra girip özel mesajları okuycam ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
İyi tatiller sana ben tatilden kaçytım 1 hafta istanbulda mükkemel bir hayat yaşıyorum içki ve arkadaslar çok mutluyum :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
eed.
gezcem gezcem gezcem bi daha gezcem sonra gelcem :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
hadi canım iyi tatiller[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Masteis Galatasaray mevzusuna bozuldun galiba
tamam tamam sizde Türkiye liginde iyi takımsınız. bozulma hadi :)

@Apache : tmm senin içinde yerim. ama Ananın Yeri'nde asıl sarımsaklı kete yemeye gidicem :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Mesaj tarihi:
he valla.
tam olarak 11 saat 56 dakika sonra uçak kalkıo olcak..
pistte vııııınnn diye gidio olcak

(zamanında bana çok nispet yaptılar. sıra bende :-p)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
  • Yeni Oluştur...