Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose dan alıntı(oyunu oynayan fps oalyını değerlendiriyor)

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Blackrose dayanamadım senin yazdıklarını buraya copy paste ediyorum:)büyük ihtimalle açardın sende ama işte dayanamadım:)oyunla ilgili her yeni bilgi heyecanladırıyor bizi..

Blackrose(Yayinlanma: 04.07.2003 11:49):
56k ile bağlanıyorum
birkaç sunucu denedim hepsinde de 300 veya biraz daha üstü ping ve 0 loss aldım
denediğim sunuculardan biri eclipse, diğeri de az populasyonlu bir sunucuydu
sonuçta online oyuncu sayısı sanırım çok farketmiyor ping açısından

radeon 9800 pro kullanıyorum
bütün detayları inadına açtım
görüş mesafesini de sona dayadım
fps olarak şehir içinde çok çok kalabalık yerlerde 10-15 fpslere düşüyor ama pek görünürde sorun çıkarmıyor

diğer alanlarda ise 30+ fps alıyorum
ancak anakartım şimdilik AGP 4X desteklediği için aslında full performansta denemiş de sayılmam, biraz gereksiz ayarları düşürerek ve 8X'e geçerek çok daha iyi sonuçlar verebilir diye düşünüyorum

ancak şu da var ki detayları biraz da olsa normalin üstünde açmanın oyunun görsel zevkine inanılmaz katkısı var, bu her oyunda böyle değil, yani bir bar koyup sağa sola çekmekle bitmiyor iş, şimdiye kadar oynadığım en kaliteli detayları gördüğümü söyleyebilirim SWG için

fikir vermesi açısından bişeler yazayım dedim...

Sosyal ağlarda paylaş

urza biz bu alşam ısmarlıyoruz..3 kişiyiz..senle birlikte 4 oluruzx..shipping çoktu böylece inanılmaz iner..mutlaka en yakın zamanda icqya gir..yoksa ararım seni sonra..bak bu fırsaat kaçmaz:)

not:aldığın broşürler intele inanmanı sağladımı acaba?:)[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

douwantit ten siparis verenler 63$ a alıyordu shipping dahil ( normal editionı ) ama dier bir siteden siparsi verenler ki bu Blackrose un verdigi site idi adını unuttum 110$ a getiritiyordu ( yine normal edition ) cunku arakdasında belirttigi gibi 60$ shipping alıyor bu site korkunc bir rakam !! ama bu parayı veririm yeterki 3 gun once elime gelsin diyorsanız tabiki verilir , coklu alımda shippingin 60$dan 20$ inmesi harika ve bide eklemek isterim douwanit ten yeni alıcak olan arkadaslara orasıda zam yaptı shippinge artık 63$ yerine shipping dahil 85$ a gonderiyolar ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 07 July 2003 15:36 tarihinde demiş ki:
said:
OguzAmca, 07 July 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
said:
Gilean, 06 July 2003 16:51 tarihinde demiş ki:
collectors edition alıyoruz biz..[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk

normaline göre farkı ne collectors edition'un? amazonda felan pek açıklamamışlar

daha çok kar ediyolar satanlar :)[hline]..........

hehe orası doğru :) iyi okumamışım sayfanın altında yazıyomuş;

Collector's edition includes:

The Game. Packaged in a leather box with gold title treatment. The manual inside will feature a special cover with the signatures of key-people from the Galaxies development team.

Exclusive in-game wearable: The wearable will be three types of "eyewear." Note that we do not currently have any other eyewear in the game, and these wearables cannot be traded, so they're exclusive to those who have the Collector's Edition. These will help identify the in-game character as being one of the first in the game.

Art concept book. This will feature drawings, computer models, renders, character information, etc. Revel in the art and history behind this massively multiplayer game

Collectable figurine of the all-powerful Zabrak female species immortalized in pewter.

Sew on patch, featuring the logo of the first exciting chapter of Star Wars Galaxies.

bence değmez fazladan verilen 50 milyona. normal alcam ben.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim makine p4 1600 256 ram gf4 mx 440,oyun içindeki menüden tüm deyatları düşürdüğüm halde şehir içinde koşarken 4 fpsye kadar düşüyor bazen,dış ayarları daha denemedim ama şimdi yeni detonatoru kurdum,bu da olmazsa artık ram alıcaz mecburen :)

[Bu mesaj codmaster tarafından 09 July 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

radeon 9800'de bile adam kalabaık mekanlarda 10 fps alıyorsa yandık biz ki ne yandık...

Adam AMD 3000+ 512 MB Ram'de
Doom 3 800 x 600 - 65 FPS
Unreal Tournament 4x AA, 8x AF 1024x768 - 52 FPS
alabiliyor..

Bu kadar hızlı bir ekran kartı bile 10 fps alıyorsa, geforce 4 serisiyle oynanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten minimum 1024 çözünürlük..Ekran kartından gelen yavaşlıkları detayları kapatarak halledebiliyorum da,arada herhangi bir alanda ramden dolayı 1 fpsye düşebiliyor 1 snliğine.Ama şehirlerde tabi 4-10 fps arası standart :).

Bunlara karşın oyunda hiç lag olmadı şu ana kadar,gözlerim yaşardı doğrusu :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...