Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çernobil'in Ardından Kalanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Orada günlerce dolaşmak isterdim çok mistik bi yere benziyo[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 15 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Oha lan Fallout

evet ta kendisi[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 15 Ağustos 2005 09:35 tarihinde demiş ki:acaba radyasyon insanlara zarar vermiyo mu?

Yaşayan yok zaten. Daha yüzyıllarca terkedilmiş bölge olarak kalacak orası.
Ayrıca Santralin üzerindeki bulutun parladığına dikkat ettiniz mi? Manyak bi şi!! Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz... Kötü zamanlardı gerçekten...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
o kadın oraya giderek çok yuksek miktarda radyasyona maruz kalmış olmalı...nasıl bi cesarettir bu?yada radyasyonun etkisi icin bi suremi geçmesi lazımdır benmi bilmiorumdur?
yanlış anlamadıysam radyasyon o bolgede 48 000 yıl kalıcakmış...nasıl bi felakettir boyle bu?[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

www.moonfall.garaj.org

[Bu mesaj moonfall tarafından 16 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kendine zarar vermicek kadar ilerliyo hatta bi yerde yazmış burda ileriye gitmem için koruyucu elbise lazım demiş. birindede daha ileri gidersem karanlıkta parlamaya başlayabilirim falan demiş :) ama bence yinede tehlikeli koruyucu bi üniforma olmadan[signature][hline]teyteytey
Mesaj tarihi:
fallout oynarkene gerçekten böyle bi felakete maruz kaldığımızı hissetmiştim, sanki o köydekiler gerçekten bana muhtaçtı, sonra köylülerimi kaçırdıklarında çok sinir olmuştum hırs yapmıştım çok güzel oyundu çook. ama oyunun sonlarına doğru gemiye bindiğimde bi sürü malzeme arabamın bagajında kalmıştı ona 2 kere daha fazla üzülmüştüm :)

edit: yazıktır türkçeme, düzeltme yaptım

[Bu mesaj Eternalus tarafından 16 Ağustos 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birkaç ay sonra Ukraynada olucam. Bu görüntüleri görünce içim daha da bir burkuldu.[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
Sen değil?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
  • Yeni Oluştur...