RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sakin başlıyan bir çarşamba günü akşam 8 10 arası olan stüdyoma ve aynı akşam Cambaz barda abimin party sine hazırlanıyordum Deep Purple - Black Night a çalışıdı stüdyo bomba gibi geçti geceye gidildi... İlk başta şunu söyliyeyim bu party abim bi gün sonra askere gideceği için tüm arkadaşlarını çağırdığı bir veda partysiydi... Güzelce içildi 4 tane Tequila Shot yapıldı... sonra dans faslında kızlar popolarını pantolona deydire deydire dans etti hoşnut olduk felan fıstık ordan çıkıldı My Moon a gidildi karaoke de Sex Bomb Söylendi oradanda saat 3 sularında çıkıldı... İşkembe Tuzlama İçildi Abimin bi arkadaşının evine gidildi... Şimdi kendime geleyim.. Evett.. Saat 3:45 Beşiktaş ta bir evdeydim çok sıcaktı ev küçüktü yatak yoktu bana yerde yatıyordum... İlk başta sıcak bastı sonra ise sıkıntı geldi.. Ben ne yaptım??!!?? Çıktım evden saat tam: 05:09 idi bi taksi buldum adamı kafaladım ve 15 milyona beşiktaş tan küçükyalıya geldim evdeyim yatağım beni bekliyor mutluyum iyi sabahlar..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 iyi sabahlar , iyi uykular.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O_o ben de küçükyalıdayım. Beşiktaş'dan küçükyalı 15kaat mı? O_o helal valla iyi kafalamışsın.[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm Küçükyalı'da kaç kişi olduk 4 mü ? :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bostancı' ya daha yakınım ben. :-)[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 63'de oturuyorum. Coder var Karayolları'nın orda oturuyo. Redall'ı bilmiyorum. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 z[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ohhh o yorgunlugun ustune kendı yatagına kavusmak bı tatlıdırkı....
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Her akşam saat 2.30-21.00 evden çıkılır.Sabah saat 7.00'dan erken eve girilmez...Yoksam ben delimiyim ?
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sen de mi küçükyalı'dansın? :D[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: RedallHoor, 11 Ağustos 2005 05:50 tarihinde demiş ki: Sakin başlıyan bir çarşamba günü akşam 8 10 arası olan stüdyoma ve aynı akşam Cambaz barda abimin party sine hazırlanıyordum Deep Purple - Black Night a çalışıdı stüdyo bomba gibi geçti geceye gidildi... İlk başta şunu söyliyeyim bu party abim bi gün sonra askere gideceği için tüm arkadaşlarını çağırdığı bir veda partysiydi... Güzelce içildi 4 tane Tequila Shot yapıldı... sonra dans faslında kızlar popolarını pantolona deydire deydire dans etti hoşnut olduk felan fıstık ordan çıkıldı My Moon a gidildi karaoke de Sex Bomb Söylendi oradanda saat 3 sularında çıkıldı... İşkembe Tuzlama İçildi Abimin bi arkadaşının evine gidildi... Şimdi kendime geleyim.. Evett.. Saat 3:45 Beşiktaş ta bir evdeydim çok sıcaktı ev küçüktü yatak yoktu bana yerde yatıyordum... İlk başta sıcak bastı sonra ise sıkıntı geldi.. Ben ne yaptım??!!?? Çıktım evden saat tam: 05:09 idi bi taksi buldum adamı kafaladım ve 15 milyona beşiktaş tan küçükyalıya geldim evdeyim yatağım beni bekliyor mutluyum iyi sabahlar.. ankaradaki mymoon mu ?[signature][hline]By Neron Khazab, 08 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki : dilenciler sevişmiyor mu sanıyosunuz?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hayır karsdaki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sen yine iyi az içmişin yolu bulmuşun . Ben arkadaşın evinde partideydim 13 tane mi 12 tane mi ne tekila içmişim . Yolu nasıl buldum anlamadım ama yokuş aşağı yolda kayak yapar gibi inmek zorunda kaldım istemeden . Başımın dönmesi de biraz önce geçti .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ama ben daha uzağa işeyebiliyorum...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çiş yasak. ben o kadar içsem geberir giderdim heralde. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :D Valla Beyoğlundaki MyMoon bu 1 2. Tequila yı çok içmek zararlıdır..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 2. şişe mi ?? benim kusmadan rekorum (hiç durmadan) 12 shot =) 13ü içseydim kesin kusardım ama =) yawaş içişlerde rekorum bi şişe + 2 shot. bu arada umarım eğlenmişsindir =) Bende gürcistana gitmeden önce cambaz'da bi party düşünmüyor değilim aslında =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 taksimdeki cambaz mı bu? eğer orasıysa lanet olsun yav =p arakdaşın doum günü diye gitmiştim rezalet bi mekan[signature][hline]happy to stay at the club
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tanıdıkların olunca cambaz da zevkli oluyor ama... istediğin müzik tarzını arada yerleştiriyorlar felan fıstık...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Öne çıkan mesajlar