Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat 05:42 Ben yeni evdeyim pfff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sakin başlıyan bir çarşamba günü akşam 8 10 arası olan stüdyoma ve aynı akşam Cambaz barda abimin party sine hazırlanıyordum Deep Purple - Black Night a çalışıdı stüdyo bomba gibi geçti geceye gidildi...

İlk başta şunu söyliyeyim bu party abim bi gün sonra askere gideceği için tüm arkadaşlarını çağırdığı bir veda partysiydi...

Güzelce içildi 4 tane Tequila Shot yapıldı... sonra dans faslında kızlar popolarını pantolona deydire deydire dans etti hoşnut olduk felan fıstık ordan çıkıldı My Moon a gidildi karaoke de Sex Bomb Söylendi oradanda saat 3 sularında çıkıldı...

İşkembe Tuzlama İçildi Abimin bi arkadaşının evine gidildi...

Şimdi kendime geleyim.. Evett..

Saat 3:45 Beşiktaş ta bir evdeydim çok sıcaktı ev küçüktü yatak yoktu bana yerde yatıyordum... İlk başta sıcak bastı sonra ise sıkıntı geldi..

Ben ne yaptım??!!??

Çıktım evden saat tam: 05:09 idi bi taksi buldum adamı kafaladım ve 15 milyona beşiktaş tan küçükyalıya geldim evdeyim yatağım beni bekliyor mutluyum iyi sabahlar..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Ağustos 2005 05:50 tarihinde demiş ki:
Sakin başlıyan bir çarşamba günü akşam 8 10 arası olan stüdyoma ve aynı akşam Cambaz barda abimin party sine hazırlanıyordum Deep Purple - Black Night a çalışıdı stüdyo bomba gibi geçti geceye gidildi...

İlk başta şunu söyliyeyim bu party abim bi gün sonra askere gideceği için tüm arkadaşlarını çağırdığı bir veda partysiydi...

Güzelce içildi 4 tane Tequila Shot yapıldı... sonra dans faslında kızlar popolarını pantolona deydire deydire dans etti hoşnut olduk felan fıstık ordan çıkıldı My Moon a gidildi karaoke de Sex Bomb Söylendi oradanda saat 3 sularında çıkıldı...

İşkembe Tuzlama İçildi Abimin bi arkadaşının evine gidildi...

Şimdi kendime geleyim.. Evett..

Saat 3:45 Beşiktaş ta bir evdeydim çok sıcaktı ev küçüktü yatak yoktu bana yerde yatıyordum... İlk başta sıcak bastı sonra ise sıkıntı geldi..

Ben ne yaptım??!!??

Çıktım evden saat tam: 05:09 idi bi taksi buldum adamı kafaladım ve 15 milyona beşiktaş tan küçükyalıya geldim evdeyim yatağım beni bekliyor mutluyum iyi sabahlar..
ankaradaki mymoon mu ?[signature][hline]By Neron
Khazab, 08 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki :
dilenciler sevişmiyor mu sanıyosunuz?
Mesaj tarihi:
Sen yine iyi az içmişin yolu bulmuşun . Ben arkadaşın evinde partideydim 13 tane mi 12 tane mi ne tekila içmişim . Yolu nasıl buldum anlamadım ama yokuş aşağı yolda kayak yapar gibi inmek zorunda kaldım istemeden . Başımın dönmesi de biraz önce geçti .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
:D Valla Beyoğlundaki MyMoon bu 1

2. Tequila yı çok içmek zararlıdır..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Tanıdıkların olunca cambaz da zevkli oluyor ama... istediğin müzik tarzını arada yerleştiriyorlar felan fıstık...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...