Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok Hoslanmadiniz Kiz Tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En çok hoşnalmamak ?
Arkadaşlarını yanına alarak insanları umursamadan bağıra çağıra konuşup aptal aptal şarkılar söyleyerek keyfimi kaçıran uyarıncada altta kalmamak için birbirine bakım gülen akıl yoksunu özgüvensiz gerizekalı kızlar[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
salak, kendini bir şey sanan, bir ton makyaj yapıp saf güzleliğini bozan, havalı olan, ikiz kuleleri ben yarattım tribinde olan, ben olmazsam o hiç bir şey modunda olan, yemek yapmayı bilmeyen, gereksiz sohbet eden, böleee özenti olan, ordan burdan çalarak sohbet eden kendine güveni olmayan, insanları küçümseyen ve daha bir çok salak hareketi olan kızlar .[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
yalan söleyen dedikodu yapmayi asiraya kaciran sirf erkekler kavga etsin adim geçsin die salak salak davranislarda bulunan kendini oldugundan farkli gösteren hatunlarin hepsi aslinda bu erkekler içinde geçerli dediklerimin cogu[signature][hline]there's a war going on
between my head and my heart
i wonder how they grew
so far apart
Mesaj tarihi:
bu tip bi kız tanıyorum..8. sınıfta deraneye giderken o da geliodu bizle hava karlı bunun etek şeyinin tepesinde...hiç hoş durmuyo ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
herkesle 40 yıllık dostuymuş gibi konuşan.
dedikoducu.
insanları kullanmayı seven.
menfaatçi.
vs.

oyle yapanlarindan ozellikle sakincaksin cok sinsi oluolar[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
ya böyle topiklerden de gına geldi
bu benim kişiselim o zaman sie git demenize gerek yok da sanki hepsi birbirine benziyor o bakıma dedim..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
Tikky tipinde ve Dedikoducu Mahalle Karısı olma yolunda ilerleyen tipler...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
aptal aptal konusup, bir marifetmis gibi dandik bi cantaya kac para bayıldıgını anlatan, insanları dıs gorunusleriyle degerlendiren, hic bi bilgisi olmayan bir konuda bir profesyonelmis gibi fikir yuruten, dikkat cekmek icin hic olmadık bir yerde bir anda rezil sesiyle sarkı soyleyip dans etmeye baslayan kızlar uzak durun lutfen benden.. elimden bi kaza cıkabilir.
ayrıca bunlar genelde hep birbirlerine benzer, aynı sac+aynı kıyafetler.. sanki bunları seri sekilde ureten bi fabrika fln var[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
msn= [email protected]

[Bu mesaj nuwanda tarafından 28 Temmuz 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-1.75 falan olcak
-Biraz etli butlu olcak.
-Mutlaka mutlaka esmer olcak hatta melez hatunlar tercihimdir.
-Bunlara sahip olmasının yanında suratına bakılacak kadar güzel olacak.
-Makyaj yapmayacak
-Fazla konuşmayacak
-Paso telefona mesaj atıp "neden aramıosun" veya "neden mesaj atmıosun" demicek
-Paso telefonumu çaldırıp zorla küfür yemicek benden
-Birlikteyken aşırı ciddiyet içinde olmıcak
-Her yol paris olcak kastırmıcak bazı şeyler için
-Randevuları kafasına göre düzenleyip zoraki buluşma yada bi yerlere gitme gibi eğilimleri olmıcak
-Giyinmesini bilicek
-Benimle alışverişe çıkmak istemicek
-Benden ona iç çamaşırı almam gibi bişey beklicek. -Benim neyden hoşlandığımı bilecek ona göre kendisi gidip alacak
-SİGARA KULLANMICAK
-Biraz masum ve saf olacak[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 28 Temmuz 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bana da bana da...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
çirkef
iki yüzlü
yalancı
yapmacık
çekingen[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
tıkanık oluyolar, çok uğraştırıyolar, doğru düzgün 2 kelime edemiyosun, bişey diyosun kısa bi cevap veriyo konuşma orada bitiyo[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
Mesaj tarihi:
Bi ton makyajla elde ettigi güzel görünümü(kendine göre) kullanmaya calısarak kendini herşeyden üstün gören ancak salak bi kız oldugunu fark etmiyenler.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
Isterseniz bende biraz erkekleri anlatayim farkli bir topic altinda > kizlari bukadar asaga seviyeleri cekerseniz bende yazarim ...[signature][hline]Looking for the true guy;

Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
paticikteki kızlardan çok çekmiş topluluğu ve sap toğluluğu tehdit etmek pek zekice değil bence:)[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
Yaw siz erkekler nasil yaratiklarsiniz ; yaw hep sey sanilir hep kizlar erkeklere cektirr peki ya erkekler kizlara az mi cektirirorsunuz ayiptir solemesi ?

Gerci bana babayigit ister hehe beni uzucek bir delikanli hehe[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

• Yeni Oluştur...