-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: HellHound, 07 July 2003 02:35 tarihinde demiş ki: said: -overdose-, 07 July 2003 02:18 tarihinde demiş ki: Kann ich Deutsch spreche ? Danke. Wir möchten Forums im Deutcsh aber viele menschen im hier kann nicht Deutsch verstanden, damit wir nich Deutsch forum machen. bu arada Kelajetu ? Jeu nike ta mere ! *löl*[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. bizim almancaci olsa sadece su paragraftan sinifta birakir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy bozma be güzelim :D kasmadım ben almanca dan OYT den 4 almış adamım ayıpsın, bitte yani.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 neyse takilin siz, de anlamayanlara ayip oluyo :) ich kann deutsch sprechen aber es gibt nicht ein deutsch forum. oder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Foxx, 07 July 2003 02:37 tarihinde demiş ki: neyse takilin siz, de anlamayanlara ayip oluyo :) ich kann deutsch sprechen aber es gibt nicht ein deutsch forum. oder? Nein, es gibt nicht. Deutsch Sux. (kesin yanlış yazdım.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. [Bu mesaj Popeye tarafından 07 July 2003 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi ben bunca senedir almanca okudum bi wie heizt du yu biliyorum bi de ich fike dayne zutter i ayıptır söölemesi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Sam, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki: Who is your daddy ... [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Vay kinky sam vay. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 peki karismiorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Prawler, 07 July 2003 02:42 tarihinde demiş ki: abi ben bunca senedir almanca okudum bi wie heizt du yu biliyorum bi de ich fike dayne zutter i ayıptır söölemesi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] *löl* deine olcak :D Wie heißt du ? olcak Hell saolasın olm sonra bizim almanca cıya yapamdıgım kalmadı Germanistik okutucak kadın yakında ben bu bilgi ile deine meine olcam.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 je vais dormir maintenant bonne soirée paticik s'il y aura une personne qui parle en français,je satisfait beaucoup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sanada iyi akşamlar :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ha buarada sabah oldu :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Oui! Bu arada overdose almancan korkunc :) Kizma ama yazdigini okuyunca iki parca oldum burda. Nasil bir gramer o ya?[hline]"that's a fact. yes it is. without napalm death, you'd have no fear factory, machine head or cradle of filth and the luvvy-dovey ravey-davey dance would have remained untainted by the screaming 900mph politico-punk of berlin's totally mental digital hardcore bands. napalm death is to blame. curse them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: GE-TA, 07 July 2003 02:42 tarihinde demiş ki: said: Sam, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki: Who is your daddy ... [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Vay kinky sam vay. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Ich verstehe du nicht.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 si tu ne veut pas oublier francais, on doit lire quelque chose en francais et regarder TV5 ou mcm. Aussi ils aidons recouvrer l'enformation oublié . Oblier une langue etranger est une problem parce que il est difficile a trouver qqn qui parle ce langue. essaye quelque forums en francais. il y a beaucoup des personnes la. apres 2 annees, il est difficile a écrirer quelque chose. mais il est magnifique d'apprendre je ne oblie pas completement. Merci pour ca.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Elexa, 07 July 2003 02:33 tarihinde demiş ki: je comprends ce que t'ai dit quelle bonheur:) je vais a st joseph ,a kadıkoy prends le numéro de icq si tu veux et on parle sans arrettttt hata hata hata biraz fazla t war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 gelin türkçe kapışalım.[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 icq da dewam eden etsin burda fazlalık oluo bişi anlamıoruz özellikle fransızca olanından ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bende sizin parceque j'étudie la français et je ne peux pas parler tres bien si vous la pouvez,prenez mon numéro de icq pour parler en français,pour élargir notre français c'est necessaire comme vous savez küfür ediyosanız :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mais pourquoi on doit parler français ? Il y a des personnes ne savent pas parler Français !![hline]Erutan, 04 July 2003 17:25 tarihinde bir espriri yapıp kusturmuş ki: Bulucam o adamı !! Hangi adam?? KURT ADAM yıhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Elexa, 07 July 2003 02:48 tarihinde demiş ki: je vais dormir maintenant bonne soirée paticik s'il y aura une personne qui parle en français,je satisfait beaucoup hello i am in izmir and i want to kick your ass... please come here and give me a chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi ben anliom frasızsa bunlar paso küfğr edio bize , biz çakmıyoz die ana baba cibiliyetimizin 7 cedddini sövüp geçtiler valla :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 over, sen o kadar almancayı şu 2 günde mi örendin ? Öncesine kadar ich ficke dich'i biliyoduk 2mizde =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Son yazılana yuh diyerek sizi japoncaya davet ediyorum lol ve de Ich möchte deine mutter Elexa weil du sprechst nicht Turkisch.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bu yazıları görünce aklıma eski iş yerinde Kore'li bir armatörün bilgisayarındaki bir sorunu için yardım istemesi geldi aklıma. Diz üstü bilgisayarını açınca bol bol çing çang çong lar çıkmıştı. Bu nedir ya "Çince" mi de diyemedik adama. (yoksa çok aptalca bir soru olacaktı) ps: Sam anlamadığından eminmisin? Hani cici hanım resimleri, whose your daddy pics. ;) :-p said: Sam, 07 July 2003 05:33 tarihinde demiş ki: Ich verstehe du nicht.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 artislikmi yapıyosunuz lam siz ben okadar anime izledim alın size japonca todokare içibare horumuna sadakara sürüsürü nürünürü yetkenin hokome şiyaruno :) he he hepsini animelerden ögrendim eyer aralarında hakaret falan varsa bilmiyorum :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 July 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 walla ya overdose un yazdığı felaket bi almanca hatta almancayla alakası yok ya da alman lisesi bize boşuna almanca öğretio[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar