Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampir ısırığı

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Vampir ısırığı ve vampire dönüşüm yapmaya çalıştım. Pek olmadı farkındayım, amatorlugume verin. Yorum, eleştiri ve yardım bekliyorum :)
Mesela delikler olmamış farkettim ama başka nasıl yapabilirim onuda anlamadım. Photoshop la yapıldı bu arada.
Model: Kendim | çok cins çıkmışım farkındayım ama hiç vampire dönüşüm görmedim gerçekte o yüzden böyle ilginç oldu :)
Çok etkileyici olmadı ama yinede +16 diyim ben nolur nolmaz :)

[spo1=İlk önce böyle yapmıştım][/spo]
[spo2=Eleştiriler sonrası elimden gelen...][/spo][signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Temmuz 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu resim için 1 hafta favori kesmedim ama yinede istediğim boyuta gelmedi :) Neyse bi daha denicem, yeni bi foto çekilirim. Nasıl çekilsem ya ne şekil yapayim yani? Acı çeker gibi mi? Orgazm olur gibi mi? Yoksa bu şekil mi fahşi falan?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşeyi anladımda eleştiri olarak bişi sölemek gerekirse ısırıldıktan sonra hemen vampir olunmaz ,ayrıcana hiç bir vampirdede bluğ çağ bıyık terlemesi olmaz :p onun dışında güzel.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...