Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampir ısırığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Vampir ısırığı ve vampire dönüşüm yapmaya çalıştım. Pek olmadı farkındayım, amatorlugume verin. Yorum, eleştiri ve yardım bekliyorum :)
Mesela delikler olmamış farkettim ama başka nasıl yapabilirim onuda anlamadım. Photoshop la yapıldı bu arada.
Model: Kendim | çok cins çıkmışım farkındayım ama hiç vampire dönüşüm görmedim gerçekte o yüzden böyle ilginç oldu :)
Çok etkileyici olmadı ama yinede +16 diyim ben nolur nolmaz :)

[spo1=İlk önce böyle yapmıştım][/spo]
[spo2=Eleştiriler sonrası elimden gelen...][/spo][signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Temmuz 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Herşey ii hoşta tip biraz yaramaz olmş gülüom görünce :D
bi de o ne yaw dişler arası uzaklık 10 metre biraz ufalt hatta hatun ısırmış gib olsun :P (fantazimi de belli ettim) :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Bu resim için 1 hafta favori kesmedim ama yinede istediğim boyuta gelmedi :) Neyse bi daha denicem, yeni bi foto çekilirim. Nasıl çekilsem ya ne şekil yapayim yani? Acı çeker gibi mi? Orgazm olur gibi mi? Yoksa bu şekil mi fahşi falan?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
ya herşeyi anladımda eleştiri olarak bişi sölemek gerekirse ısırıldıktan sonra hemen vampir olunmaz ,ayrıcana hiç bir vampirdede bluğ çağ bıyık terlemesi olmaz :p onun dışında güzel.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
ya eet direk olunmuyo onu anladım ama işte vampir yapmaya çalıştım. Atmosferi güzel ayarladım sanki ama kendimi yapamadım, poz ve delik damar vs. :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
ben beğendim damarları birazdaha silik yap ısırıklarıda silik yap bide yüzünü beyazlat rengin kaçmış bi kalin olsun... bide kaçlara hafif cımbızla aldınmı :P tmmdır...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
evet haberdar çalışmalarımı başarıyla takip ediyorlar başka soru? Eleştirirsen sevinirim tabi...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
said:
mono, 11 Temmuz 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
ailen bu durumundan haberdar mi?

ahaha[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
golge bu kdr geç niye cvp attınki olmuş bitmiş falan[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
  • Yeni Oluştur...