Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada saç için "wax" nereden tedarik edebilirim?

Throndor

Öne çıkan mesajlar

ben dax kullanıyorum wax le olan farkı nedir ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Jöle gibi kötü bir görüntü vermez . Saçın doğal halini koruyarak şekil almasını sağlar . Stick şeklinde olanları vardır , hatta saf arkadaşlarınız falan varsa arada deodoran diye kandırmak komik olabiliyor ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 16 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
boarduma surdugum waxtan farki nedir bunun?
,

Boarduna sürdüğün wax'ı saçına sür anlarsın hehe ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

önceleri dax girmişti piyasaya.
. ama dax saçtan çok zor çıkıyor şampuanını kullansan bile. ha kullanmasan sıçtın zaten..

wax, dax'ın saçtan çıkabileni diyebiliriz..

ekşisözlükten dax/wax diye bakabilirler merak edenler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Onlar bi nevi ilaç . Satın alınabileceğini sanmıyorum . Uygulaması zor bişeymiydi peki?

yoo dedim adama saçımın rengi açılıyo nası önlicez.. adam sürdü bi 5 dakka felan. 2 saat güneşe çıkma dedi saat zaten 22:00 idi =) öyle bişey yani[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 15 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
bahcelıevler red&white pantene 35ytl

Ucuzmu mu şimdi allah aşkına ya wella nın var 25 e satıyorlar[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...