Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyaların En Güzeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir kız arıyorum arkadaşlar...
160-170 boyların...kumral kısa saçlı(bonuna kadar gelecek saçlar) kahverengi gözlü..hafif yanakları topluca...biraz ezik olucak ama bir o kadar da kırılgan...ilişkide laf sokiyim karizma oliym derdinde olmıcak...anı yaşıcak ilerisi için küçük planlar peşinde koşmıcak...fazla konuşkan olmayan daha çok somurtan ama ilgisini çeken bir konu olduğunda susturamayacağınız kadar konuyla alakalı konuşan ve konuşurken gülücükler saçan...cevap vermekten çok izleyeceğiniz bir kız arıyorum...böhüöühüh rüyamda gördüm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
kim aramıoki...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
koy yerine git, cesme basindaki kizlardan birinde o eziklik o narinlik o kirilganligi bulabilirsin. erkeginin yaninda susmaya programlanmis olduklarindan da sadece susar ve gulumserler.

beyaz sahinle gidersen isler kolaylasir.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
ilkbahar ve $u sonbahara gırmeye az kalmı$ zamanlardan nefret edıyorum.millet co$uyor sankı butun kı$ın sap sap bekleyen o degıldı de dırek ah $öle ah böle bla bla.aramkatan zıyade deg$ık ortamlara gırın,bir atraksiyon yapın.nedır bu kız arıyorum topicleri ya allah a$kına?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
1.70 boylarında esmer sarışın farketemz,sigara içmeyecek,alkol kullanmayacak,beni benden daha ii tanıyacak,bana katlanabilecek,her seye hazir nazir,hep kafalarının bi yerlerinde beni düşünebilecek,aileminde kabul edeceği,şirin ve hafiften tikican,imankar brsda, hatun arıorum:D

ps:yaw abi böle efkar şeleri açıosuınuz içimiiz döküoruz,zaten millet sessiz kalıo..yok düşlerdeki hatun yok abi bi yerde..yok düşümede girmio hatun falan.sıkıldım hatnlardan nedense[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Mandoo aynı kıza aşık olduk

Beyaz tenli boynuna kadar saç olacak.Siyah saçlı ve gözlüklü,sevimli biri olacak.Bi tarafları havada olmayacak çokta utangaç olmayacak ama genede biraz ezikliği olacak.Yardım etmeyi seven biri olacak.Cinsellikten uzak dostluğa yakın olacak.Dans etmeyi seven hiperaktif biri...Şuan aşık olduğum kişide aynen böyle..Birde ince bişi olacak :) ..keşke yanımda olsa[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
bunu msn de kime yazsam bulursam senden önce bana..bulursan banada haber ver...kardeşi varsa bana ayarlarsın..vs. gibi cevaplar aldım delirium olaaan![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
şimdi siz bu kızı bulunca bu da çok sakin anne kılıklı ben daha iddialı daha feminen bişey istiyorum dersiniz tanrı biliyo sizi ondan vermiyo ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
abi ben kıyamam ya harbi karşıma çıksa elim ayağıma dolanır..bu tipte bir kız çıksa off..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
İlginctir,kisa sacli kizlardan bi hoslanamadim gitti,kisa sac bastan kayiptir benim icin.
Rüyalarindaki kizi bulursun umarim :)

bekle daha :p[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Mesaj tarihi:
haha daverc soylemeyim diyodum da, kisa sacli kiz kiz degildir yapmayin etmeyin ya. gizli gaylik alameti bile olabilir bu. beline kadar olmasa da uzun ve bakimli olmali saclari sevdicegin.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
işte elidor reklamlarının zehirlediği uzun saç fetişisti gençlerimiz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

[Bu mesaj Mandoo tarafından 14 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 14 Ağustos 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 14 Ağustos 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
cevap vermekten çok izleyeceğiniz bir kız arıyorum...

vardı, bitti :(

Taze bitti der gibi bune ya :D[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Kizin fiziginin benden farkli olmasini istiyorum yani garip degil bu :) benim icin kisa sacli kiz, gelip gecicidir ,uzun sacli kizlar payidar kalacaktir.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Mesaj tarihi:
Aşklarda hayalinizi birine mi yüklüyorsunuz da sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz diye düşünüyorum. Onu başkasında değil kendinizde arayın. (Nasıl anlatayım ki şimdi)[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...
Mesaj tarihi:
müjde!!! buldum arkadaşlar...allahım ama kıyamıyorum ya off :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

• Yeni Oluştur...