Goarth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Çok güzel bir filmdi. Filmde pek çok ünlü oyuncu vardı. Her ne kadar ufak rollerde olsalarda görebiliyoruz filmde. Ayrıca filmdeki küçük kız ghost ship'teki kız ilerde çok kalp kıracağı kesin :-) Filmde bir gothic hava vardı (dergilerde öyle diyordu :-) ) gitilmesi görülmesi lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cok zorlama hikaye..baya baydı izlerken o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence güzel film ama hikaye 3 kitabın birleşiminden oluştuğu için çok iyi olmamış bide bayağı ekşlemelerde yapmışlar hikayeye...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cok guzel bir 'pazar cocuk kusagi' filmi olabilir ,cidden de jim carrey oyunculuk adina dokturuyo ve herzamanki gibi filmi tek basina goturuyo ..[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çekimler, müzikler, dekorasyon falan harika bence. Bayıldım filme. Gothic filmlere bayılıyorum. Çok hoşuma gitti o yüzden. DVD'sini edindim direk, sanırım kitaplarıda okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
potlek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel bi film ama beklediğim gibi değildi.biraz hayal kırıklığına uğratıyo sanki eksik bişey var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar