Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tonlarca pk ve AOE DM!!!! Işte Diez bloodların greatestları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr hele orda mage in biri bi başka mage i sıkıştırıp stun yapmış ya offf orda bittim babasından öyle dayak yememiştir o mage :D:D:D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp
Server : Beramus
Np : Boşverin :D
Level : 6x
Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12
Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
Mesaj tarihi:
dün gece pyro ile ikimiz pk yaptık
adam çok iyi ya.
humanlar zaten 3 debuffersız dolanmıyor.
ikimizde de torment var.
bana town çek ben kaçıyorum cure al diyor.
ben town çekiyorum cure aldığım anda beni tp liyor filan
süperdi ya, demo çekmediğim için ağlıyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 08 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Hoodstar, 07 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar ne alakası var konuyla bilmiyorum ama çalan 1. şarkı hoşuma gitti adını söleyecek yada bana gönderebilecek biri varsa [email protected]

Benimde hoşuma gitti aradım buldum indirdim adı bu :
Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix 8-)
[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Süper pk yapıyorlar czde gördüm bunları direk beni deşmilerdi yanımda 60+ adamlar bi ben 51 adamlar çat diye girdiler aramıza soktular novayı raptoru birden kendimizi townda bulduk.Doğal bir olaymış bizimki adamlar 4 kişi ile 15 kişinin arasına giriyorlar[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
sen galiba bizim adamları görmedin bowl dan çıkmıyolar hiç bi zaman razi 2dk önce 25 kişinin araya girdi 2 mage 1 archer 2 warrior tabi beni sayma buff yoktu öle leecher lık yapmaya girdim baya iyi kasıyo bizim adamlar main soetbob sexxy razi lerva wagyar soetleif jimbo etc etc[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Güzel takım sexxy'yi bilirim prowdu serverın ilk zamanlarnda iyi kastı emeğini aldı adam, wagyar tek başına HQ yemişdi oda iyi kasmış(yanında healer vardı)
diğerlerinin isimleri çıkartamadım :-)[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Mesaj tarihi:
diğerleri de süper adamlar soetbobo diezin en sağlam assianlarından jimbo çok güzel priest hatta benim en sevdiğim priest diezde üstüne tanımam desy san0 dediğim adam ise diezin ustası new_fumigator razi de sirkaos diezde humanda 3 tane adam gibi warrior var san0 razi sexxy bide ben :O[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
galiba o beramusta charıda eternityde yani hayatı kararmış biri eternity adamlarına tüm diez düşman ya 68 lvl adam ks yaparmı boss kesen adama trade atarmı ama tek o deil bütün clanı öle orda bi kamy iyi diğerleri hep şerefsiz[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 10 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
galiba o beramusta charıda eternityde yani hayatı kararmış biri eternity adamlarına tüm diez düşman ya 68 lvl adam ks yaparmı boss kesen adama trade atarmı ama tek o deil bütün clanı öle orda bi kamy iyi diğerleri hep şerefsiz

nesi iyi kamy'nin. gecen gunku invasion'da stunladi beni asga'da, arch mage drake'de aradan cikti bi combo yapti gitti xp :([signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
ahuauhuauha arch mage drake kombo exp :D abi süper olmuş olay
Adam isteyerek böyle bişi yapamazdı heralde[signature][hline]CrawLnig in my skiN

[Bu mesaj Reflective tarafından 10 Temmuz 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olm bat_shel_blondinit kamy cricri camaz0tz mee devile diezin sağlam mageleri diğerleri fıss vhail ı unutmadım o adam noob ama lvl 70 :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 10 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
olm bat_shel_blondinit kamy cricri camaz0tz mee devile diezin sağlam mageleri diğerleri fıss vhail ı unutmadım o adam noob ama lvl 70 :D

PYRO?????
onu unutmuş olmalısın zira onu noob olmakla veya şifreyle suçlamazsın sanırım.... dimi ?? :D[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
indiremiyorum başka bir siteye upload yapamazmısın bu ne kadar dandik site yaw[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Server : Xigenon
LVL : 5x
Nation : Karus
Class : Wariror (Defans)
Weapon: Giantic axe +6 Lighting
  • Yeni Oluştur...