Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ok saol dostum ^^[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 çok güzel bencede o one cıkan sopa manya olan mage ı gorunce cok uzuldum zavallıya ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 super bi şarkı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr hele orda mage in biri bi başka mage i sıkıştırıp stun yapmış ya offf orda bittim babasından öyle dayak yememiştir o mage :D:D:D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dün gece pyro ile ikimiz pk yaptık adam çok iyi ya. humanlar zaten 3 debuffersız dolanmıyor. ikimizde de torment var. bana town çek ben kaçıyorum cure al diyor. ben town çekiyorum cure aldığım anda beni tp liyor filan süperdi ya, demo çekmediğim için ağlıyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu video daki ilk başta çalan şarkının adını yazabılecek varmı cok guzel de .[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: Hoodstar, 07 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar ne alakası var konuyla bilmiyorum ama çalan 1. şarkı hoşuma gitti adını söleyecek yada bana gönderebilecek biri varsa [email protected] Benimde hoşuma gitti aradım buldum indirdim adı bu : Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix 8-) [signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 pardon cok özür dilerim.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya ben şimdied 2. şarkının adını istiyorum yardım edecek arkadaşlar varmı ? :([signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TR_last_war Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 agercek den np de haklarını yiyemem cok iyi np yapıyolar ama aoe dmye belkide ilk ben basladım 7 mage bi archrey dm aoe yaptık bi kac kere yine bize item vermeyince bıraktık olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu arada 2. parca slipknot'un duality parcasi ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 saolasın roquenler bide link versen süper olur valla :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Süper pk yapıyorlar czde gördüm bunları direk beni deşmilerdi yanımda 60+ adamlar bi ben 51 adamlar çat diye girdiler aramıza soktular novayı raptoru birden kendimizi townda bulduk.Doğal bir olaymış bizimki adamlar 4 kişi ile 15 kişinin arasına giriyorlar[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sen galiba bizim adamları görmedin bowl dan çıkmıyolar hiç bi zaman razi 2dk önce 25 kişinin araya girdi 2 mage 1 archer 2 warrior tabi beni sayma buff yoktu öle leecher lık yapmaya girdim baya iyi kasıyo bizim adamlar main soetbob sexxy razi lerva wagyar soetleif jimbo etc etc[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Güzel takım sexxy'yi bilirim prowdu serverın ilk zamanlarnda iyi kastı emeğini aldı adam, wagyar tek başına HQ yemişdi oda iyi kasmış(yanında healer vardı) diğerlerinin isimleri çıkartamadım :-)[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 diğerleri de süper adamlar soetbobo diezin en sağlam assianlarından jimbo çok güzel priest hatta benim en sevdiğim priest diezde üstüne tanımam desy san0 dediğim adam ise diezin ustası new_fumigator razi de sirkaos diezde humanda 3 tane adam gibi warrior var san0 razi sexxy bide ben :O[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bide paymanu vardı iyi pristti oynuyormu hala?ben girmiyorum diezede şifrem çalındıktan sonra[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 galiba o beramusta charıda eternityde yani hayatı kararmış biri eternity adamlarına tüm diez düşman ya 68 lvl adam ks yaparmı boss kesen adama trade atarmı ama tek o deil bütün clanı öle orda bi kamy iyi diğerleri hep şerefsiz[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yüksek lvllı n00blardan eternity :D Ama paymanu iyi adamdı.Pardon bayandı[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Hoodstar, 10 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: galiba o beramusta charıda eternityde yani hayatı kararmış biri eternity adamlarına tüm diez düşman ya 68 lvl adam ks yaparmı boss kesen adama trade atarmı ama tek o deil bütün clanı öle orda bi kamy iyi diğerleri hep şerefsiz nesi iyi kamy'nin. gecen gunku invasion'da stunladi beni asga'da, arch mage drake'de aradan cikti bi combo yapti gitti xp :([signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahuauhuauha arch mage drake kombo exp :D abi süper olmuş olay Adam isteyerek böyle bişi yapamazdı heralde[signature][hline]CrawLnig in my skiN [Bu mesaj Reflective tarafından 10 Temmuz 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 olm bat_shel_blondinit kamy cricri camaz0tz mee devile diezin sağlam mageleri diğerleri fıss vhail ı unutmadım o adam noob ama lvl 70 :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Hoodstar, 10 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: olm bat_shel_blondinit kamy cricri camaz0tz mee devile diezin sağlam mageleri diğerleri fıss vhail ı unutmadım o adam noob ama lvl 70 :D PYRO????? onu unutmuş olmalısın zira onu noob olmakla veya şifreyle suçlamazsın sanırım.... dimi ?? :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 indiremiyorum başka bir siteye upload yapamazmısın bu ne kadar dandik site yaw[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 pyro ya sözüm yok ne iyi ne kötü dagger talia ları giyip arkama moraxi alıp bide mage hb yi bende yerim[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar