SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yani saatte 250km ile giden araç önünden bir saniyede geçip gidiyor bunu seyretmenin zevki nedir ki acaba sonuçta basketbol , futbol gibi değil.. Yada ben anlamıyorum.[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bilet almaya paran yetmiyor dimi?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O olayi hala bende cözemedim ama o 1 saniye bile insana zevk veriyo o motorun sesini duyma felan .. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Slat, 13 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Bilet almaya paran yetmiyor dimi? Yo valla olsada almam sevmiyorum Formula1 'i !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Slat, 13 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Bilet almaya paran yetmiyor dimi? :lol: aci gercekler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Anlamsız zaten... Vınn vınn, arabanın 1 snde geçişi sadece. Oturup bilgisayarda dosya kopyalarken kopyalama barını izlemekten farkı yok.. Ancak startta alacan bileti ki bi işe yarasın. Zaten oturup 2 saat F1 izleyenleri de anlamam ben. İzleyeceksen bir startı izleyecen bi de finishi, arasında açık dursun TV otur gazete kitap oku bilgisayarla falan uğraş, spiker bi olay haber verdiğinde neymiş diye bakarsın kaza geçiş falan. Ama hadi hoşlanan vardır tamamen izlemekten, o yine mantıklı tüm yarışı görüyosun çünkü TVden. Ama stadda ne mantığı var ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende bazen düşünmüyo değilim, araba çok olunca farkedilmiyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba. İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:05 tarihinde demiş ki: said: Slat, 13 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Bilet almaya paran yetmiyor dimi? :lol: aci gercekler Acı gerçek falan değil bence, bana da mantıksız geliyor saniyelik geçiş için paramı verilir. Git TV de izle daha iyi[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim de hiç hoşuma gitmez , izlemem. abim oturup izliyo , hayret ediyorum.hani aksiyon filan da yok ki , öyle gidiyo arabalar.kaza filan olsun , bişey olsun.ha kaza olduğunda pilotlara veya seyircilere filan zarar gelmesin ama araba parçaları havalarda uçuşsun , böyle şeyler istiyorum ben.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende sevmem... f1 i de sevmem hatta...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 belki tribunler de araçla beraber dönüyordur :P[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abi renkler zevkler tartisilmazki ama bende futbolu cok cekici bulmuyorum vurdu kırdı fln..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aslında bende hep sorarım kendime neden tribunden izlerler diye ...???[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: abi renkler zevkler tartisilmazki ama bende futbolu cok cekici bulmuyorum vurdu kırdı fln.. O zamn Boks tam sana göre !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: SbNN, 13 Ağustos 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: abi renkler zevkler tartisilmazki ama bende futbolu cok cekici bulmuyorum vurdu kırdı fln.. O zamn Boks tam sana göre !! ne alakasi varki ben sana f1 i cok zeviyorum demedimki ama orda olup bu yarisi o motorun sesini canli duyup hissetmek isteyen insanlar var o yarsmacilari görmek isteyen o havayi yasamak isteyen insanlar var evet bencede pek bi anlami yok fakat dedigim gibi bu tamamen zevk ve renk meselesi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Zevkler ve renkler tartışılmaz yani sana keyifli gelen futbol başkasına keyif vermeyebilir veya sen arabalar ile alakasız isen TVde saatlerce dönen F1 arabaları veya bunu gerçek sahasında izlemek manasız gelebilir. Açıkcası sadece seslerini duyacak olmam bile bana ayrı bir haz veriyor şu an. Yani dünyada en iyi pilotların en iyi yarış arabaları ile yarışmasını izleme fırsatı daha ne olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 F1 yarışı seyretmek her şekilde anlamsız geliyo bana, o yüzden seyretmiyorum. sevenler için iyi oldu ama türkiyeye gelmesi, sevsem kesin giderdim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 basketbol ve futbolu sevmeyenlerde vr ev arkadaşım futbolu sevmiyor mesela takım tutmuyor oldukça anlamsız buluyor said: Cellat, 13 Ağustos 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Ben zaten motor yarışı izleyen insanların aklından şüphe ederim. Öyle spor mu olur? hele bir yavaş? ne bu sataşma[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu arada konunun yeri patinaj, lütfen topic açmadan önce az bakalım ne gibi bölümler var patide.. F1 banada pek cazip gelmez mesela ben rallileri severim, ama arada da izlerim f1i..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Banada TVde bisiklet izlemek keyifsiz geliyordu sonra bilen bir arkadaşım ile izlerken bana baya birşeyler anlattı işte takım çalışması yol vermeler sürüklemeler vs vs şimdi gene sevmiyorum izlemeyi ama izleyince en azından haa bak adam atak yapacak hazırlanıyorlar vs vs gibi şeyler diyorum. Eğer araba sporları ile ilgili bilgilerini biraz geliştirirsen emin ol çok keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Absolut, 13 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Banada TVde bisiklet izlemek keyifsiz geliyordu sonra bilen bir arkadaşım ile izlerken bana baya birşeyler anlattı işte takım çalışması yol vermeler sürüklemeler vs vs şimdi gene sevmiyorum izlemeyi ama izleyince en azından haa bak adam atak yapacak hazırlanıyorlar vs vs gibi şeyler diyorum. Eğer araba sporları ile ilgili bilgilerini biraz geliştirirsen emin ol çok keyif alırsın. Yes!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 NERF F1!!! WoW bölümüne çok bakmamak lazım...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba. İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat birak abi zati sen belli sevmiyosun...zevk meselesi...bide onu kulanan insan yerine koysan kendini heralde intahar edersin adamlar her yarista 3 kilo kaybediyo:) bu arada 100 turluk f1 pisti yok:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: rudyray, 13 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: said: SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba. İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat birak abi zati sen belli sevmiyosun...zevk meselesi...bide onu kulanan insan yerine koysan kendini heralde intahar edersin adamlar her yarista 3 kilo kaybediyo:) bu arada 100 turluk f1 pisti yok:) Kaç tur atıyolar peki ?[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar