druenler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hasmez'in verdigi ss'lerde gorunen 1920 ve 960 heal'in ayni anda basildigi. ha belki de 480'de ayni anda vardir kim bilir ;) sonucta bu olay legit bir sekilde imkansiz. ya bir bug abuse'dir yada 3. parti bi program. bu kadar acik ve net.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tamika türkçeyi düzgün kullanıyorsun oyun içinde yaptıgın şeyi her ne kadar tasvip etmesemde konuşman en azından adam gibi o konuda saygı duyuyorum fakat şöyle birşey var damagelar aynı vs. diyorsunda talos kesmenin püf noktası zaten benim bildigim ona dayanabilicek bir tank bulmaktır. burada senin attıgın heal 1920+960+480 = 3360 (yanlış hesaplamayalım rezil oluruz). 3360 healla allahı gelse kesilir sonuçta pek tebrigi hakeden bir olay gibi gelmiyor bana sonuçta oyun kurallarına aykırı oldugu için kesilmemiş sayılırsınız. bu arada o kullandıgınızı kullanmayın birçok kişi biliyor artık kullandıgınızı her an ban gelebilir şimdiden uyarayım. bide archer sanırım koko kullanıyormuş pot için oda dikkat çekmiş bir kesim tarafından. o olaya yorum yapmicam ama pek bir bilgim yok.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hacklendim...[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :([signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi şaka gibi wallahi. İnanmıyorum ya, inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu kadar kisa sürede ? oyunda degil miydin ? oO[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Cidden ya. O kadar laf ettik (ben etmedim ama) nazar değdirdiniz. :( [spo1=+++18+++ ..]Ta A.Q. bu oyunun :([/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Üzüldüm, Bizde zamanında kohack kullanıyorduk,oyun bu sonuçta. Geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 geçmiş olsun talosla ilk tecrübem çok acı olmuştur ard arda iki ker eyatmıştım mage ile ondan sonra pek elleşmemeye dikkat ediyorum. talosu ne olursa olsun tek preistle kesmek çok zor +7 shell setli 64 lvl warrior arkadaş var onun 5-6 bin arası canını lup diye indiriyor..(itemler fln uçuk)adam 2 healersız dalmıyorda bir archer tek başına 1 healerla nasıl kesmiş bilemiyorum... ama "hilesiz" kestiyseniz de helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar