Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue&Talos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hasmez'in verdigi ss'lerde gorunen 1920 ve 960 heal'in ayni anda basildigi. ha belki de 480'de ayni anda vardir kim bilir ;) sonucta bu olay legit bir sekilde imkansiz. ya bir bug abuse'dir yada 3. parti bi program. bu kadar acik ve net.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
Mesaj tarihi:
tamika türkçeyi düzgün kullanıyorsun oyun içinde yaptıgın şeyi her ne kadar tasvip etmesemde konuşman en azından adam gibi o konuda saygı duyuyorum fakat şöyle birşey var damagelar aynı vs. diyorsunda talos kesmenin püf noktası zaten benim bildigim ona dayanabilicek bir tank bulmaktır. burada senin attıgın heal 1920+960+480 = 3360 (yanlış hesaplamayalım rezil oluruz). 3360 healla allahı gelse kesilir sonuçta pek tebrigi hakeden bir olay gibi gelmiyor bana sonuçta oyun kurallarına aykırı oldugu için kesilmemiş sayılırsınız. bu arada o kullandıgınızı kullanmayın birçok kişi biliyor artık kullandıgınızı her an ban gelebilir şimdiden uyarayım. bide archer sanırım koko kullanıyormuş pot için oda dikkat çekmiş bir kesim tarafından. o olaya yorum yapmicam ama pek bir bilgim yok.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Cidden ya. O kadar laf ettik (ben etmedim ama) nazar değdirdiniz. :(

[spo1=+++18+++ ..]Ta A.Q. bu oyunun :([/spo][signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun talosla ilk tecrübem çok acı olmuştur ard arda iki ker eyatmıştım mage ile ondan sonra pek elleşmemeye dikkat ediyorum. talosu ne olursa olsun tek preistle kesmek çok zor +7 shell setli 64 lvl warrior arkadaş var onun 5-6 bin arası canını lup diye indiriyor..(itemler fln uçuk)adam 2 healersız dalmıyorda bir archer tek başına 1 healerla nasıl kesmiş bilemiyorum... ama "hilesiz" kestiyseniz de helal olsun
  • Yeni Oluştur...