Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geminin Hızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir ara avatarland diye bir pvp serveri vardı orada oynamıştık belli bir süre. Oradaki gemiler normalin 2-3 katı hızlıydı. Hep merak etmişimdir nasıl yaptılar. Bir fikri olan varmı acaba?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
forward forward yapınca sanki daha hızlı gidiyordu
böyle bir bug vardı sanki öyle kalmış aklımda
yanlış kalmış da olabilir
eğer öyle bir şey varsa gizliden forward dedirtiolardır öle bişiler yapıolardır :p
bilmiom valla bi dene forward forward... deme olayını
Mesaj tarihi:
Evet 2 kere ard arda forward yazınca daha hızlı gidiyo da geminin hızını bi scp yardımı ile artımak mümkün müdür mümkünse nasıl yapabiliriz biri başlarsa devamı gelirde bide serverin birinde geminni batma olayı vardı gemi harbi harbi batıyodu yavaş yavaş suyun içine giriyodu onu nasıl saglıyabilirizi?
Mesaj tarihi:
said:
Ungood, 15 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Evet 2 kere ard arda forward yazınca daha hızlı gidiyo da geminin hızını bi scp yardımı ile artımak mümkün müdür mümkünse nasıl yapabiliriz biri başlarsa devamı gelirde bide serverin birinde geminni batma olayı vardı gemi harbi harbi batıyodu yavaş yavaş suyun içine giriyodu onu nasıl saglıyabilirizi?

o sanırım yavaş yavaş yerin altına iniyor nudgedown gibi... yani mesela batma eventini gemiye koyarız. ne gibi bir olayla batacağını gireriz. timerla yavaş yavaş nudgedown yaparız.

[Bu mesaj PrudenT tarafından 15 Ağustos 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
gemilerin hızlı gitme scriptini vampirhuma yazmıştı
sylveria da kullanılıyordu

özel mesaj fln atın burdan
pek sık girmez ama girince yardım eder herhalde fikir verme konusunda[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 14 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
.hızlıgit bak dene memnun kalıcan saatt 12 milyon deniz mili ..

Fransua ... Skyly yardım istemiş burda .. Dalga geçmeni değil ..

Bu arada VampirHuma Oynadığım bazı serverlarda Player olarak geçiyordu adı .. ama Fakeleriydi sanırım ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Forward Forward yazınca daha hızlı gidinmiyor muydu?

[1 satir mesaj 15 satir imza, ozel mesajdan uyardim olmadi, siliyorum bundan sonra -bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ağustos 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...