pottius- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu konuda birçok konu açıldığını biliyorum fakat henüz tam bir kaynak elde edemedik. Aslında çok zor birşey değil 55i den 55r ye geçiş yapmak fakat birçok sorun çıkardığı ortada. bende çıkan sorunlar hakkında bilgiye ihtiyacım var. Lütfen gereksiz mesajlar atmayın sadece soruma cevap verin. Bu arada nebula scriptleri kullanıyorum. server açıldıgında aldığım errorler; ERROR:Found 0 default messages. Required for this version: 634. WARNING:'save/spheredata.scp' not found... WARNING:Can't Load save/spheredata Bunlar console da çıkıyor. server açıkken aldığım errorler ; Ms string 'meditation_peace_1' missing Ms string 'msg_region_guards_2' missing bir yaratık bana atack verdiginde Ms string 'combat_attack' missing anlayacağınız yaptığım her actionda bir hata alıyorum yanlız bu hatalar console da değil hareketi yapanın ustunde veya sağ yanda çıkıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim. Ara, vs gibi yanıtlar vermeyin gerçekten sorunumu halledebileceğim cevaplar istiyorum. Teşekkürler,[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces: El talismán de tu piel lo dice.
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 save klasorunu ac bir tane spheredata.scp yarat içine [eof] yaz kaydet. sonra spheremsg.scp yi bul orginal spherer4 ün içinde vardır. onu scripts klasorune koy.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ileridede bazı hatalar alıcaksınız mesela create food buyusu calısmıcak onun için bir tane events in içine mesela nbl scriptlerinde fix eventinin içine on=@spellcast if ( == 2) newitem i_cake act.bounce endif gibi bir yolla yaparsın. polmorph için benim yontemim on=@spellcast in altina gene if (0) spell_say Vas Ylem Rel sd 3 mg3 tag.donus else skillmenu sm_polymorph return 1 endif sonra bir kac tane resolve hatasi alacaksin onlar ı yazarsan cevap verebilirim. sonra telnet vs ile baglanip resync atamazsin. // çözümünü bilmiyorum keske bilsem [signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin [Bu mesaj Tcpip tarafından 07 Ağustos 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 suanlik sole hatalar var ilk 2 si fix.scp den sonuncu housing.scpden hata verio can't resolve dio
robert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 food için deffood { i_cake 1 i_bread_french 1 } bunu bir def satirina eklersin; cant resolveler'in çoğunu uidini obj'ye bağlayarak çözebiliyorsun.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
pottius- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bunlar nasıl duzelcek bilen varmı ?[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces: El talismán de tu piel lo dice.
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 için if ((&attr_newbie) && ()) if !() act.message [newbified] endif endif için On=@ItemClick if () if (strmatch('','t_eq_trade_window')) act.message [secure] endif endif içinse bilmiyorum tam yerini bi paste et bakarız onada..[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
pottius- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 teşekkürler cevaplarınız için bu arada çok güzel bir tutorial oldu :P sorun çıkarsa tekrar soracağım. Saygılar[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces: El talismán de tu piel lo dice.
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Np biz buradayız bunu saymayız gene bekleriz......[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu buyu yapinca hata verio telekinesde bisi var ordan hata verio
pottius- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bir hata çıktı magery de buyu adları gozukmuyor ve freeze tim elar acayip cogaldı buyu suresi kadar freeze time oluyor bunu nasıl fixlicem.[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces: El talismán de tu piel lo dice.
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben de revisyona geçtim ve [spo1=Hata]FATAL:You should understand that this is NOT final software, and as such is not necessarily suit to run in a live enviroment, unless you know what you're doing. Due to MANY people not understanding this, some word of warning became a necessity, hence this message. If you agree with running this software on an experimental basis, set agree=1 in sphere.ini and rerun the server. Thank you. :)[/spo] bu hatayı nasıl düzelticem bi de Ultima-Strike dan indirdim sphere r402 versiyonunu fakat içinde sadece şu dosyalar var gerçi dosya yok NotPad lere yazılmış şeyler var [spo2=scp ler]Knownbugs.scp Manual0.55r4.0.2.scp Ravisions0.55r4.0.2.scp Sphere_serv_triggers.scp Sphere_Types.scp Sphere.ini Sphere.svr[/spo] dosyayı indirdim masaüstüne sip olarak zip ten çıkarıp c ye Sphere olarak kaydettim ve dediklerinizi yapabilecek kadar dosyanın olmadığını fakettim yardım edin plsss
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hata mesajı değil o, sphere.ini den agree=1 yapman lazım. beta sürümü olduğu için kabul edip etmediğini soruyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok kardeş bulamıyorum karış karış aradım yok :(
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ekle o zaman[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 off ingilizceniz yoksa açmayın server falan, zorlanırsınız sphere.ini yi aç [sphere] yazısının altına agree=1 yaz kaydet cık ayrıca cant resolve hatalarını fixleyemedik diye üzülmeyin, tamam can sıkıcı olabilir ama bir sorun teşkil etmez. verse de vermese de (en azından bugune kadar bir sorun yaratmadı bana)
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tamam oldu da bu bende ki dosyalar eksik mi acaba yani Scripts Save dosyası fln yok ben yarattım ama bu seferde sphereaccu.scp fln yok ????
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir şey bulman gerekmiyor okan. sphere.ini'nin herhangi bir yerine agree=1 yaz. :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Öne çıkan mesajlar