ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 AMD Athlon 64 için hangi chipsetli anakart onerirsiniz? Anakart markası olarak hep Asus fanatigi olmuşumdur. Sizce AMD' de de Asus' a devam mı yoksa Epox ya da Gigabyte daha mı iyi? Neden n-force4 derseniz ekran kartım (Asus 9600xt) 8x AGP destekliyor PCI exğp. desteklemiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 epox a iyi diyorlar, kullananlardan şikayet eden yoktu. [Bu mesaj forgiver tarafından 19 Temmuz 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 epox cok saglam bir markadir ,suphen olmadan deneyebilirsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu konuda cok olay cikmaz herkes hem fikirdir yada hem fikir olmayanlar isten anlamiyordur.:) alacaksan ya Nforce 4 SLI yada Nforce 3 250gb chipsetli bir anakart al... epox 8kda3+ falan gibi... gigabit lan. on board firewall yeterli bir sebep bence:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ha marka olarak kesinlikle epox... gigabytelarda zamanla voltaj problemleri oluyor. Asusta .....(asusa kilim):) yani sadece potansiyel fasist rejim markasi. hic birseyi kafana gore degistiremiyorsun. Fasist Asus Liberal Gigabyte Demokratik Epox Monarsik MSI diim sana hani kral falan:P[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Marka olarak Abit tavsiye ederim , zor bulunabilir, biraz daha pahalı olabilir ama Epox'tan da ASus'dan da kat kat üstündür. nforce4 deseydin DFI derdim ama DFIlar Türkiye'ye yeni gelmeye başladıkları için nforce3 veya k8t800 modeli yok. Bu arada iki yongaseti arasında pek farkta olacağını zannetmem. [signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 19 Temmuz 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Birçok yerde nForce'ların VIA chipsetlerden daha iyi olduğunu okudum. Şu anda bende de nForce3'lü bir MSI Neo2 var, gayet memnunum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 N-Force chipsetler pek çok eski yazılımda beklenmedik crash'ler yaratıyor. Ben bir daha n-force almama taraftarıyım. halen a7n266 asus kullanıyorum. Daha önce kullandığım gigabyte ve dual bios benim hayranlığımı kazanmıştır. Böyle teknik bir konuda komşk durabilir ama BOL ŞANS[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Asus k8n yi tercih edebilirsin, nforce3 chipsetli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 via kim nvidia kim alla askin akilli mantikli konusun biraz. marka konusundada evet abiti unutmusum onuda dusunebilirsin.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 "via kim nvida kim" ne demek. İkiside çokiyi chipsetler üretiyo. Aradaki fark yok dencek kadar az.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sole anlatiim viada nvidianin sundugu hic bir ozellik yok. onboard hardware firewall. gigabit lan. onboard sata raid gibi ozellikler sadece nforce3 250gb chipsetinde.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Anakart üreticileri o eksikleri kapatıyorlar nasılsa. Önemli olan stabilite ve performanstır, ki performansta Via'nın hiçte aşağı kalır yanı yok, stabilite sorunu da hiç duymadım. Via çok tecrübeli bi üretici.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 EPoX'a direk "dandik" diyemem ama kullanışsız. ASuS'u tartışmaya gerek yok, stabil güzel. Abit'i önermem, sorunlar olabiliyor. GIGABYTE: KUSURSUZ![signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Abit'i neye göre önermeiyosun ne sorunu var? Gigabyte'ın kusursuz olduğunu nerden çıkardın? Bir kere gigabytelar kullanıcıya bir çok ayarı yaptırmaz. Stabil olmak adına işlemciye yüksek voltaj vererek daha fazla ısınmasına yol açar. AYrıca benim anakartımın işlemciye güç sağlayan bölümü bir senede simsiyah olmuştu. Abit' e geçtim, Hacı murattan inip Cadillaca binmiş gibi oldumn.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Faust dostum bence sıkmıssın biraz GIGABYTE hiç de kusursuz değil ama genede diğer anakartları değerlendirirsek tabi ASUS ve GIGABYTE diğerlerine göre daha kalite..... said: Faust, 19 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: EPoX'a direk "dandik" diyemem ama kullanışsız. ASuS'u tartışmaya gerek yok, stabil güzel. Abit'i önermem, sorunlar olabiliyor. GIGABYTE: KUSURSUZ! [signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abit dunyanin en kaliteli ureticisidir tartisilmaz. sadece piyasayi 1 geriden takip edioyorlar ama bir urun cikardilar mi top yapiyorlar/....[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Abit ve DFI en üst seviye anakartları üretirler. Gigabyte ve Asus bunların rakipleri değildir. Kendi çaplarında iyi kartlardır denebilir ancak. Ayrıca Türkiye'de bir ASus fanatikliğidir almış gidiyo , anlam veremiyorum. Konuya dönersek DFI Türkiye'ye yeni geldiği için nforce4 ve k8t800 seçenekleri yok. O yüzden Abit derim. "Built by gamers, for gamers."[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar