kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Jazz seven varmı aramızda arkadaşlar? Ben severim Ray Charles 1 numara! Ama vefat etti :([signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben severim ama biraz daha Blues'a doğru. Ray Charles iyidir, Louis amcam daha bir iyidir. Gimli var bak peşinen söyleyeyim, kokusunu aldı mı jazz olsun blues olsun biter burada.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben jazz seviorum :) favorim kim die sormayın yarın yazayım cd nin üstüne bakıp :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Horace da sıkı bir dinleyici ve icracısıdır. Gimli de keza... [Bu mesaj Mino tarafından 13 Ağustos 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pek severim jazz i yalnız bi sorun var ki kadın vokalist olarak ilk Ella Fitzgerald dinleyince diğerleri kolay beğenilmiyor kısacası favorim Elladır diyorum, ancak mesela Diana Krall da başarılı, hem de pek çok güzel sesli jazz vokalistine nazaran baya da güzel :)[signature][hline]against the wind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bill Evans - Stan Getz ikilisi oldumu doyum olmaz. Birde Volkan Öktem'in Jazz ritimlerinin hastasıyım. Klasik müzik kadar olmasada baya rahatlatıcı geliyor bana[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 stereo dogs dinleyin, ilginc bi proje.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 art barkley - hastasıyımdır :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bugün John McLaughlin'in bi albümünü aldım (sanırım son albümü), After the Rain, tavsiye ederim. Bir sürü Jazz müzisyeni var (özellikle piyanistler), onların trioları oluyor genelde. Bence kötü jazz icrası olmayacağı için çok seçmece yapmana gerek yok, sanırım jazzın da bu yönü güzel :) Louis Armstrong Dave Weckl [signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 the imperials![signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İ like Jazz Jazz[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 paradox paradox![signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 herzaman dinlediğim bir müzik türü değil ama evet vakti gelince kulağa çok tatlı gelebiliyor :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 jazz severim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 olmamı... balies... jazz... günbatımı... bunlar güzel şeyler charlie parker, kerem görsev, önder focan, miles davis, john coltrane [signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 14 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vokal olarak Gilberto ailesi (Joao ve Astrud Gilberto) da çok iyidir mesela, bildiğim kadarıyla da Stan Getz keşfetmiştir bunları.. birlikte çok çalışırlar[signature][hline]against the wind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Monty Alexander, Nikolai Kapustin, Oscar Peterson, Brad Mehldau... vb vb. Louis Armstrong: "Some say, hot is hot, cold is cold. Hot maybe cold and cold maybe hot. But jazz is jazz"[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 miles davis tam bir okuma müziği. dinlendirici. huzurlu. sessiz bir gecede dinlenesi türden. türklerden ilhan erşahini beğeniyorum, bana kerem görsevden daha cazip geliyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 14 Ağustos 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim ülkemizde de cok iyi jazz müzisyenleri var, bu sayılanların dışında aydın esen nası unutulmuş anlamadım[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 türk vokalist dedin mi sibel kösenin üstüne tanımıyorum ben valla :)[signature][hline]against the wind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 patricia kaas cok iyi bu arada.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kusura bakmayın da, miles davis'e okuma müziği demek... ee baya ayıp bişi. pek anlamamışsınız muhtemelen. dinlerken en çok dikkat gerektiren müzisyenlerden biridir miles davis. ayrıca jazz owns j00. bilmem belirtmeme gerek var mı.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 jazz da ne aradığına bağlı. eer dinlenmek istiyorsan sadece kendini bırakırsın, hiçbişi düşünmezsin. müziede dikkat etmessin o seni sadece rahatlatır... miles davis de bunu yapabilirsin. ama tabi bir üstaddır. jazzın ve tekniin kralıdır, istersen konsantre olupda dinlersin anlamak için.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 jaco pastorius ve marcus miller'e ne demeli?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ve jazz muhtemelen en çok farklı tınıyı barındıran müzik türü. spyra gyra, miles davis, duke ellington, pat metheny, keith jarret, wes montgomery (aynı zamanda cazdır kendisi), art blakey, marcus miller, dizzy gillespie, jan garbarek gibi çok farklı tınılara hep jazz deniyo işte. genel olarak ben "jazz" seviyorum demek pek mümkün değildir özellikle bu sebepten. ama bunu zaten çoğunuz biliyodunuz.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar