elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kimler var icra eden? Hatta Reggae ve Ska da söylerseniz daha bi süper olur. ps: Bob Marley falan demeyin lütfen ehe[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bob marley :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 catch22 , bad manners , sham 69 son ikisi oldschool , ne kadar seversin bilmem.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Aklıma gelmişken ukalalık olarak algılama ama o oldskool (old is cool) değil mi? ben mi yannış biliyorum? Yoksa bu bir çelişki midir? Bu üçünü istiyorum.[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: elvyn, 15 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Aklıma gelmişken ukalalık olarak algılama ama o oldskool (old is cool) değil mi? ben mi yannış biliyorum? Yoksa bu bir çelişki midir? oldschool eskilerden böle tutulmuş şeylere denio, ama bazı insanlarda eski şeyleri daha çok beendii için öle çevirmişler old is cool hesabı :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne bileyim , oldschool diye geçer.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu arada Head çok sağol önerilerin için. Şu oldschool dediklerin fazlasıyla pop geldi ama(hatta catch22 direkt punk, funkla alakası yok hehe). Sham 69'a bakamadım, ama benim aradığım daha Brooklyn Funk Essentials tadında, daha az cıvık şeyler.[signature][hline]kolonyalı mendil kolonya neresi o_O [Bu mesaj elvyn tarafından 15 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Brookyln Funk Essentials[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kool and The Gang Earth Wind&Fire çok mu funk oldu? jameri...diye giden koca şapkalı bir herif vardı o da iyidir.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hah, bunlar güzel oldu işte. Sağol kaleidoscopic :)[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ska ska ska herkes ska dinlemeli weoo =) en iyisi madnesstır bence ama bu linki buldum işine yararsa =) http://www.billtanner.net/ska/skabands.html[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hehe çok sağol cidden. site çok işime yaradı[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 average white band incognito yu hiç dinlemedim ama haziran da parkormana gelmişlerdi funk grubu olarak lanse edilip. bakarsın ona da..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sublime Buju Banton[signature][hline]Fevaxium level 57 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 victor wooten dennis richards ikilisi. gerçek anlamda funk diil ama mükemmel bir drum&bass ikilisi. ayrıca victor wootenın başkalarıyla çaldığı parçalarda güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dennis richards diil ya chambers, sonradan hatırladım... bulabilirseniz: victor wooten & dennis chambers - crack it way open harika bi parçadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sana undercover brothers filminin müziklerini öneririm çok güzeller senin istediğin tarzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bu eski konuyu hortlataraktan funk, funk/rock tavsiyesi istiyorum. Funk gitar ve slap bas gitar seviyorum. Fazla funk grubu bilmedigim icin aradigima cok da örnek grup veremem. Ama RHCP ve Jamiroquai seviyorum. Funk'in degisik türlerini de denemek ve en sevdigim türünü bulmak istiyorum. Baslarin hafif elektronik olmasi da hosuma gidiyor duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Grup Sah-Mat guzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 topiç resurrect olmuş. james brown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mADmaXimus said: Grup Sah-Mat guzeldir :D ehmn,canım reklam yapmayalım ;) Jeff Lorber Incognito(albümleri birbirinden farklı biraz,denemek lazım) Fourplay Derico Watson Victor Wooten Marcus Miller Me'shell NdegeOcello (biraz daha elektronikvari/groove) Funk/rock dışına biraz çıkmış olabilir,hoşuna gideceğini düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ska punk rancid operation ivy ska/reggae sublime pure ska madness the skatalites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 funkadelic te iyidir ama rock'a kayan şarkıları da yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Brooklyn Funk Essentials (Laço Tayfa ile yaptıkları In The Buzzbag albümü var ki; funk, acid, alaturka sentezi bir şeyler, müthiş.) Kool And The Gang, Prince, James Brown, Cameo, Average White Band, The Commoderes aklıma gelenler. Ayrıca Maroon 5 ve Incubus'ta da yer yer funk patternları falan görülmekte, severek dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 The New Mastersounds James Taylor Quartet Jimmy McGriff Booker T & the MGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar