Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Funk grup önerisi

elvyn

Öne çıkan mesajlar

said:
elvyn, 15 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
Aklıma gelmişken ukalalık olarak algılama ama o oldskool (old is cool) değil mi? ben mi yannış biliyorum? Yoksa bu bir çelişki midir?

oldschool eskilerden böle tutulmuş şeylere denio, ama bazı insanlarda eski şeyleri daha çok beendii için öle çevirmişler old is cool hesabı :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Head çok sağol önerilerin için. Şu oldschool dediklerin fazlasıyla pop geldi ama(hatta catch22 direkt punk, funkla alakası yok hehe). Sham 69'a bakamadım, ama benim aradığım daha Brooklyn Funk Essentials tadında, daha az cıvık şeyler.[signature][hline]kolonyalı mendil
kolonya neresi o_O

[Bu mesaj elvyn tarafından 15 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kool and The Gang
Earth Wind&Fire
çok mu funk oldu?
jameri...diye giden koca şapkalı bir herif vardı o da iyidir.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Bu eski konuyu hortlataraktan funk, funk/rock tavsiyesi istiyorum. Funk gitar ve slap bas gitar seviyorum. Fazla funk grubu bilmedigim icin aradigima cok da örnek grup veremem. Ama RHCP ve Jamiroquai seviyorum.

Funk'in degisik türlerini de denemek ve en sevdigim türünü bulmak istiyorum. Baslarin hafif elektronik olmasi da hosuma gidiyor duruma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
Grup Sah-Mat guzeldir :D

ehmn,canım reklam yapmayalım ;)

Jeff Lorber
Incognito(albümleri birbirinden farklı biraz,denemek lazım)
Fourplay
Derico Watson
Victor Wooten
Marcus Miller
Me'shell NdegeOcello (biraz daha elektronikvari/groove)

Funk/rock dışına biraz çıkmış olabilir,hoşuna gideceğini düşünüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Brooklyn Funk Essentials (Laço Tayfa ile yaptıkları In The Buzzbag albümü var ki; funk, acid, alaturka sentezi bir şeyler, müthiş.)

Kool And The Gang, Prince, James Brown, Cameo, Average White Band, The Commoderes aklıma gelenler.

Ayrıca Maroon 5 ve Incubus'ta da yer yer funk patternları falan görülmekte, severek dinliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...