kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dert ettiğiniz şeye bak ya giyiyom de geç ya amma büyütüyosunuz sizde ha[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zamanın nesi varki. Ayrıca kusura bakmayında çocuk biraz angut galiba. Yahu tanga giyse nolucak don giyse nolucak ? ne farkı var yani. Millet zaten nerden görücek ne giydiğini ha sen beyaz pantalon giyip içine giyersen 1km den belli olucak şekilde bende kızarım. Sokakta denyo çok. Geçenlerde kız arkadaşım mini etek giydi (karışmam ama yazlık yer değil giyme dedim millet öküz zaten baksana dedim dinlemedi) yahu 2 adım attık 70 yaşındaki herifler bile baktı Katil olucaktım yahu.Ulan bi insanın bakarken ağzı aşşağıya düşermi bi adabı var bakmanında. Biz bakmadık mı baktık.Ama ohhğğğğşşşş diye elimizi pantolunumuza atmadık.Bu hayvanların ağızları kayıyor. Bi tanesinin tutup ağzını edebiyeten kaydırıcaktım arkadaş vazgeçirdi. 60 yaşındaki bi adamada dönüp "Kızına bu etekten giydir bana yolla adresi vericem birazdan" dedim.Adam ne dion lan dedi sanane ve küfür edince sustu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tanga nedir ne değildir bilmeyenler için. ps- erotik içerik içermez.plastik mankende gösterilmiştir :D[signature][hline]ArdhathSevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Puahua o kadar varsa helal :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla tum forumu okumadım ama erkek arkadasin sormicakta kim sorucak? tanga hosuna gidio belki cocugun? hayır sankı cok absurd bi soru :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayır ben püüü 201 oldu :=) [signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... [Bu mesaj Khazab tarafından 09 Ağustos 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yani burdan bidahaki sorunun ne olabileceğini tahmin edebiliyorum.Sapık biriymiş.Yani o ilişkide sormak biraz erken, normal diil.Çıkmadan önce iyi tanı çıktığın kişiyi.Milyonlarca insan farklı kişiliğe sahip, sapığı var teşhircisi var katil potansiyeli taşıyanı var tecavüzcü potansiyeli taşıyan var, embesiller , angut var, görgüsüzü var var da var... [Bu mesaj KahnX tarafından 10 Ağustos 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zuuhahahh koptum ya! bu ne görgüzüslük böyle :D oğlanın amacı belli aslında lafı bişekilde cinselliğe getirmeye çalışmımş ama daha konuya girerken çuvallamış.Senin o anaki yüz ifadeni görmeyi çok isterdim doğrusu.....
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lol yarısı silinmiş :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60)
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahah dün 100 küsür değil miydi? asda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kişisel bölümünde kullandığım "anlayış mod" az önce overload oldu, yandı :D ve başıyorum nıhahauhauahua ulan öyle soru sorulur mu karşındaki kız be abi! evt arkadaş orta sayfadan başlamış direk olmamış. ama erkeğiz sonuçta, bi yerde kopuyo böyle azotlu sonuçlar çıkıyo :D
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [3215 defa okunmuş] 30 küsur cevap ahahaE![signature][hline]These open doors...
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahhhaaaaa... :D cok iyi yaw....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
VipeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çocuk ileri görüşlüymüş baksana daha neler düşünüyor kim bilir senin için devam edersen görürsün![signature][hline]Herseye ragmen! =))
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 30 küsür cevap degıl 200 küsür cevapdıda silinmiş mesajlar.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben boxer giyiyorum =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mesajlarım neden siliniyor ? çok mu ayıp bişey yazdım,illa bezdiriceksiniz.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yaklaşık 10 sayfa yazı vardı herhalde kalmamış geriye birşeycik[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 neyse ya herkesin mesajlar gitmiş. [Bu mesaj kingpin tarafından 10 Ağustos 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aman bosverın dunkuler sılınmıs bı da tartısmaya gerek yok ohh mıs gıbı oturun ole gerılmeden okuyun konuları bunu tartıscaz da nolcak? buldu o cezasını buldu buldu:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu olayın sanal aleme taşınamsı çocuğa ne işler açtı kim bilir :)
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tanga giymeyin zaten enfeksiyon yapıyormuş,gazetede yazıyordu..Yazık yani!!hem de biz erkeklere yazık..:)[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oldukça basit ve normal bir soru. etek giyiyormusun kadar normal.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Khirsah, 11 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: tanga giymeyin zaten enfeksiyon yapıyormuş,gazetede yazıyordu..Yazık yani!!hem de biz erkeklere yazık..:) Evet tanga enfeksiyon yapiyor... Direk etek giysin kizlar daha iyi o sebeple:) Saka saka... Etek de giymesinler :) :P[signature][hline]Bal adam...
Öne çıkan mesajlar