Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi tahminleriniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

şu ana kadar yapmış olduğunuz en iyi tahmin nedir arkadaşlar?
(her konuda olabilir)

benim hatırladığım kadarıyla enson avrupa şampiyonasında yunanistanın fransayı eledikten sonra,
"garanti bu adamlar şampiyon olacak" tahminim hala bir efsanedir :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

eski kız arkadaşıma yavşayan bir çocuk vardı.
sevgilimdir , güvenirim ona dedim.

sonra bunlar yarın bir gün bu adam bu kızı elimden alır , giderler ilişki yaşarlar dedim.

tuttu.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela şu olur.Media Playerda müzikler olur karmaşık çalar bazen sırada bu çalcak derim çalar.Hangi reklamların çıkcağını tahmin ediom.

Bak bi tahmin daha sunacam . Benden sonra kesin biri post atcak bu topice.Bak nasıl tutcak[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

*!You my numberone şarkısının 1. olacağı mesela ispat edebileceğim bi tahminim hemde daha yunanistan elemelerinden hemen sonra
Kanıtım =)*

*!Laila'nın kapanacağı yerine yeni bir işletme açılacağı.
Bizim bi tanıdık açtıda ordan biliyodum zaten ama tahmin gibi gösterdim herkese =)*

bu arada deli gibi fal bakarım, isteyene msnden bile bakarım =)
ilk fal beleş gerisi 5Ytl =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

bazen ben bi odadayken telefonum diğer odadıdır odaların arasında metrelerce mesafe vardır ve telefon sessizdedir. gaipten bişey hissederim bi bakarım benim hissettiim anda telefon çalmış.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuncusu tahmin olmaktan cıkmış artık

benimkiler tahmin degil ama

cok alakasız bir anda aklınızdan ciddi anlamda alakasız bir klip geçsin ( şöyle anlatayım, tam o sırada yaz havasında dans mans pop tarzı şeyler calıor ve tam o sırada sizin aklınızdan aerosmith - crazy geçior) ve sıradaki klibin o olması

dün bunlardan en dumurlarından birini yaşadım, radyo eksen dinliyorum, radyonun jingle larından biri girdi, aslında tamamen alakasız olmasına rağmen travis in bir parçasına benzettim ve giriş melodisini mırıldanmaya başladım kendi kendime, jingle bittiği anda o travis parçasını çaldılar, ki anons gibi bir şey yoktu ( gece 03-04 arası bir şey )

yani biliinçli, istekli olarak değil de önümdeki 10-15 saniye için kafamdan bir şeyi geçirdiğimde o şeyin gerçekleştiği anlar ciddi anlamda cok fazla bende, sadece birkaç belirgin örnek ( travis gibi) var ama aklımda kalan[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi tahminimi söyleyeyim bu arada,
Yunanistan'da deprem olduğunda içime doğmuştu gecesi, bugün bir yerde deprem olacak dedim aileme.. ve oldu..
gerçi bu biraz geniş kapsamlı bir yer..

ikinci en iyi tahminim yine deprem... ama o çok komik oldu..

Urfadaydım arkadaşlarla.. Yanımızda neneler-dedeler falan var.. Urfa'da da hiç deprem olmamış.. Deprem bölgesi değil.. Dedim ki bugün deprem olacak urfa'da içime doğdu. 2-3 saat sonra oldu.. Hacılar falan okudu üfledi ya çok komikti.. İçine nayan olmuş dediler..

edit: gerçi deprem değildi urfadaki. hani sallandı bariz ama gap'da, barajda toprak bilmemnesi olmuş.. Ondan sallantı olmuş..
Yani gerçek anlamda deprem değil..
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Ağustos 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Chaos Engine oyununda 12 karakterlik harf ve sayı kombinasyonlu seviye şifresini tek atışta tutturmuştum. Sonra o kadar şanslı olamam mutlaka oyunun bölümleri kırılmış sürümüdür dedim ve save edip çıktım tekrar denemek için. Yeni seviyeler tutturamayınca idrak yollarım açıldı, böyle bir şansı boşa harcadığım için kendime kızdım. Salak ben.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şifre dedin aklma geldi..
Orta okuldaydım sanırım.. Bbamlar bilgisayrıma şifre koyardı. Ama babam bi isim falan koymazdı "qaol1982" gibi simetrik ama karmaşık şifre koyardı..

Bi gece rüyamda bi şifre girip bilgisayrı açtığımı gördüm. Sabahı kalkar kalkmaz denedim oldu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tane daha geldi aklıma..
Hayatımda ilk defa altılı oynamıştım. Toplamda 2-3 defa oynamışımdır muhabbet için.
Herneyse lise'deydik arkadşlarla kaçıp kahveye giderdik batak/tavla falan atardık. Neyse bi gün altılı oynayalım dedik ortak..
Bi arkadaş oynardı biraz bilirdi.. Az kutucuk işaretledik çünkü ne kadar işaretlersen katlanıyo gibi bişi vardı yanılmıyosam.. Bi kutucuk kaldı son. Ben şu olsun diyodum arkadaşlar diğer olsun dedi hem yüksek puan vermişler dedi hem güvenilir dedi banko dedi.
Neyse işaretledik 5'te kaldık. Benim dediğimi işaretleseydik kazanıyoduk. Ne kadardı rakam hatırlamıyorum ama şu zamanın 1-2 milyarı vardı sanırım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Ağustos 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 15 Ağustos 2005 03:43 tarihinde demiş ki:
....pörç diye öldü......

said:
Saeros, 15 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
.....cörk diye yapıştırıyorum abi gazeteyi.....

süpersin yaw, mükemmel anlatım, cittiyim sanki yaşadım olayları..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...