toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya bi cd'ye cekip bana kargo ile gondersene. sirketin 3g modemi ile oyun indiremiyorum haliyle. agzımın suyunu akıttın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Başlığı görür görmez oynayasım geldi ayrıca divine divinity den sonra beyond divinityi oynamanı tavsiye ederim.Divine Divinity nin geçtiği çağın öncesini konu alıyor,divine divinity ile aynı görüntüler zaten larian studios yapıyor onu da hemen hemen aynı atmosfer var ama tabii dd yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ne zormus oyun bre :) Ben yurtdisindayim :( gonderemem yani yoksa dukkan senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sanirim Iq'um yeterli olmayacak bu oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yaslandin artik ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oda olabilir ama cok zor yahu, zor demeyelim de cok karisik, haritada kayboldum, questlerin icinde kayboldum, ne yapacagimi bilmez haldeyim... aha bu oyun su konsol pcleri mahvettiden onceki turden, gidin oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 portlar dahil pcdeki eli yüzü düzgün bütün rpgleri oynamaya çalışan biri olarak herhalde risen dan sonra oynadığım en kötü rpgdi divine divinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 öhm. said: This new re-mastered version offers support for Windows 7 and higher resolutions. http://store.steampowered.com/app/214170/ edit: lol http://www.youtube.com/watch?v=A9PQnf0mMNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oo alpha protocol'den sonra bunu mu oynasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 öyle cakewalk zorluğunda bi oyun değil yalnız :/ ps: arayüz falanda çok eski gelcektir muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben de yeni oyuncu değilim, bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 eheh atarlı gibi olmuşum da değil ha, yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çok güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 İndirimde gördüğüm gibi aldım. Daha başlamadım duruyor kenarda. Divinity II bitsin buna başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 divinity IIyi sevmemiştim şahsen. pek şahane diyalog ve rp öğeleri yok gibiydi. divinity Ide diyaloglar şahane. zamanına göre de çevre ile o derece etkileşebilmen hoş ve yeni sayılırdı. şimdi o kadar değişik gelmeyebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 2KQZ-URC4-GB5B-MJLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aldım acımadım. hunharca tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sen hoşgeldinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 1 de hafiften bir uo havası vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar