Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Tecrübeli assasinler cevap verirse sevinirim. 1)Nelere spec verilmeli (rvr de etkili olması için) 2)Gruplara fazla alınmıyor infiller bildiim kadarıyla nasıl level atlamalı nerelerde avlanmalı? 3)Evade 5 e kadar çıkıomu,ne zaman çıkıyor?
Hasonur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Evade 7 ye kadar cikar Diger sorulari engin bilgisiyle Zegna cvplasin artik[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Saol.Bide şu anda (6. level) yeşilleri bile kesememem normalmidir?
Hasonur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Valla benim lvl 15 var ama bilmiyorum çok eski karakter nasil verdin puanları?[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
resata Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Sana tavsiyem, yeni bi topic acman... topic in basligi söle olsun !! Infiltrator acacam Imdaaqq !!!! =)[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu?
Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 stealth 4 thrust 3 duel 3 envenom 3 su ana kadar ama dusuk lvl zaten silebilirim gerekiosa
resata Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben actim bi tane sb mid den ! albion hakkinda pek bi bilgim yok...[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu?
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 valla dostum uzun süreli rvr düşüncen yoksa, silaha poisona ve stile yüklenmeni tavsiye ederim. bu durumda critical balde ve stealthe puan vermene gerk kalmayacak. trust,duel ve poison ilede çok daha rahat pvp yapabilirsin. 40 da respec eder stealth ve criticala dönersin avantajları a) hem autotrain den bedava puan toplarsın b) hem daha hızlı pvp yaparsın dezavantajları rvr olmayınca infler pvp ortamaında ezik kalıyorlar. rvr yapana kadar çatlarsın sıkıntıdan
Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Hiç düşünmemiştim respec olayını saol.Peki 40 a kadar nasıl geliyim yani gruplara haklı olarak alınmıyorum ne tankım nede düzgün damage verebiliorum.Soloda takılamıyorum söölediim gibi yeşillerde zorlanıyorum mavilerde çoğunlukla ölüyorum.
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 grouplara can i join dersen almazlar ama kendinden bahsedersen girersin.. mesela boyle boyle yaparim mob u snareleriim wizzy nuker falan diye... yesil kesememen dogaldir eger armorun ve silahlarin dandikse...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 tank bulunmadii zmnlarda git ungeonlara. adamlarin prime timeinin tam teri saatte git ulursun grup
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Aslında grup bulamamak ile infil olmanın açıkcası çok da alakasını görmedim ben. Geçi bu aralar aşırı bir infil var ortalıkta level kasan. Onun etkisi oluyor. Çünkü bulduğun her grupta en az iki infil olunca adam zaten 2 tane var ne yapayım 3. yü diyor dogal olarak. Ama genelde gruplar kabul ediyor. Bu oyunda en güzel yanlardan biri girdiğin bir grupta yaptıklarınla aldığın referanstır. Günler içerseinde girdiğin gruplarda insanlarla tanışıyor muhabbetlere giriyorsun. Onlarla beraber level alırken daha sonra onlar başka gruplar kurduklarında daha önce yaptığın referanslarla hemen çağırılıyorsun. En önemlisi o bence. Resmen oyun içersinde bir çevre oluşturuyorsun. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 buffbotsuz inf olurmu? olmazz... [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 04 July 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Hasonur, 04 July 2003 11:19 tarihinde demiş ki: Evade 7 ye kadar cikar Diger sorulari engin bilgisiyle Zegna cvplasin artik[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are bu insanlara satasma eglimi nedir sizdeki anlamadim tamam 9 sayfa kendine gore haklı oldugun bi konuyu tartisdin eyvallah kendi dorularinin arkasındasın daa bu millete atlamalarınız ciddi buyuk sorun yok insanlarin nicklerine laf atmalar yok kucumsemeler bole insanlar bu formlarda mevcut lutfen sayısını fazlalastırmayalım tessekkurler[hline]Konhart 50 necro abl exal mosqi 40 infil alb exal
Solomnus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Saolun beyler çok yardımcı oldunuz.Hayır ilk char diil ama eğlenceli gözüküyor diye bi deniim dedim.Yardımlarınız için teşekkürler...
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: ghaldszar, 04 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki: Aslında grup bulamamak ile infil olmanın açıkcası çok da alakasını görmedim ben. Geçi bu aralar aşırı bir infil var ortalıkta level kasan. Onun etkisi oluyor. Çünkü bulduğun her grupta en az iki infil olunca adam zaten 2 tane var ne yapayım 3. yü diyor dogal olarak. Ama genelde gruplar kabul ediyor. Bu oyunda en güzel yanlardan biri girdiğin bir grupta yaptıklarınla aldığın referanstır. Günler içerseinde girdiğin gruplarda insanlarla tanışıyor muhabbetlere giriyorsun. Onlarla beraber level alırken daha sonra onlar başka gruplar kurduklarında daha önce yaptığın referanslarla hemen çağırılıyorsun. En önemlisi o bence. Resmen oyun içersinde bir çevre oluşturuyorsun. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's tey tey hale bak,gecen sene rapadurayla beraber oynarken(ben scout,oda infiydi) kimse grubuna almazdi,$imdinin haline bak :) [anlam bozuklugu,o zamanlar infi-scout azdi/edit] [hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis [Bu mesaj Leathas tarafından 05 July 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bence 50 thrust 44 crit 35 stealth 35 envenom 18 duel ama: 50 thrust 39 crit 35 envenom 35stealth 25 dw de ii... sonuc olarak milyon tane spec var .. onemli olan seninki nasil bir sey olmasini istemen dw infil istersen ki bence greksiz cunku tek gezen sb ya da ns piyasada zor bulunuyor .. Hemen cokuveriolar ustune dw'yi o kadar yuksek tutma[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici .....
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mina said: bence 50 thrust 44 crit 35 stealth 35 envenom 18 duel ama: 50 thrust 39 crit 35 envenom 35stealth 25 dw de ii... sonuc olarak milyon tane spec var .. onemli olan seninki nasil bir sey olmasini istemen dw infil istersen ki bence greksiz cunku tek gezen sb ya da ns piyasada zor bulunuyor .. Hemen cokuveriolar ustune dw'yi o kadar yuksek tutma[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Benim acc. dondurdugum dönemde tüm skiller sifirlanmış. Tekrar dağıtmam lazım. Hangisi daha mantıklı. ayrıca Hangi realm skill ifil için mantıklı
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mina said: bence 50 thrust 50 thrust 39 crit 35 envenom 35stealth 25 dw de ii... sonuc olarak milyon tane spec var .. onemli olan seninki nasil bir sey olmasini istemen dw infil istersen ki bence greksiz cunku tek gezen sb ya da ns piyasada zor bulunuyor .. Hemen cokuveriolar ustune dw'yi o kadar yuksek tutma[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici .....
CatLikeThief Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Solomnus said: Hiç düşünmemiştim respec olayını saol.Peki 40 a kadar nasıl geliyim yani gruplara haklı olarak alınmıyorum ne tankım nede düzgün damage verebiliorum.Soloda takılamıyorum söölediim gibi yeşillerde zorlanıyorum mavilerde çoğunlukla ölüyorum. iyi oyuncu:D
Öne çıkan mesajlar