Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Denizlispor

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
2pac, 13 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
kleberson oynamaıyor da ailton da son 15 veya 20 dakka oynayacak mış rıza hoca dedi vatoz maçından sona beşiktaş inönüde bu maçı çok rahat alır ben fark olur diye düşünüyorum
ben futbolu biliyosam bu maç çok farklı bitecek beşiktaş kazanır

iyi sallamışsın 2pac :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 14 Ağustos 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
maçta 4 ismin hakkını vermek gerek

koray: harika. başka birşey denemez bu adama. her işi yapıyor acayip soğukkanlı ve becerikli

okan: belki de kleberson geldiği içindir bilmiyorum ama harikaydı. yıllardır böyle görmemiştim gs'deki harika günlerinden futbol izletti bize. inşallah hep böyle oynar. kaptanlık da çok yakıştı

kleberson: tayfurdan sonra bukadar iyi gelebilir bir adam. tam bir tek top canavarı.

ahmed hassan: o da süperdi bu maçta. bunun en büyük nedeni önünde savunmayı parçalayan youla ve ailtondu heralde

ek olarak;
adem dursun: ibrahim üzülmez o formayı biraz zor kapar gibime geliyor

youla : büyük takım oyuncu olduğunu hatırlayınca çok daha sevicem , çok çalıştı

ailton : STAR!!![signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Klebersondu Ailtondu zaten bilinen yıldızlardı, Okan zaten GS'deyken de harikaydı İnterde harcandı şimdi yine toparlanıyo hafif hafif anca falan. Ancak benim şurda dikkat çekmek istediğim adam Koray Avcı. Nasıl bir adamdır bu, bunca sene nasıl yazık olmuş da 3 büyüklerin gözünden kaçmış anlamadım ki. Yazık olmuş şu adam 3-4 sene önce gelseydi 3 büyüklerden birine ya.. Neyse, en az bir 5-6 senesi var hala, hele ki oynadığı mevkinin çok yaş problemi gerektirmediği düşünülürse. Hem defansta iyi hem de ortasahaya dönük top dağıtıcı olarak gelecekte Tugay'ın boşluğunu doldurabilir milli takımda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 15 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Klebersondu Ailtondu zaten bilinen yıldızlardı, Okan zaten GS'deyken de harikaydı İnterde harcandı şimdi yine toparlanıyo hafif hafif anca falan. Ancak benim şurda dikkat çekmek istediğim adam Koray Avcı. Nasıl bir adamdır bu, bunca sene nasıl yazık olmuş da 3 büyüklerin gözünden kaçmış anlamadım ki. Yazık olmuş şu adam 3-4 sene önce gelseydi 3 büyüklerden birine ya.. Neyse, en az bir 5-6 senesi var hala, hele ki oynadığı mevkinin çok yaş problemi gerektirmediği düşünülürse. Hem defansta iyi hem de ortasahaya dönük top dağıtıcı olarak gelecekte Tugay'ın boşluğunu doldurabilir milli takımda.

harcanan oyuncuların başında şu anda kayseri erciyeste oynayan timuçin geliyor... milli takıma neden alınmadı kaç senedir hayret edilicek olay..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Adem Dursun daha yeni bir oyuncu, öyle bi iki maçla değerlendirip yıldız ilan etmemek lazım. Yoksa bu ağırlığı taşıyamayıp çökmesi de muhtemel. Hele bi önce görelim, saman alevi parlaması mı bu yoksa ciddi bir istikrar var mı, sonra da istikrarın ötesinde gelişme var mı, sonrasına bakarız[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 15 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
harcanan oyuncuların başında şu anda kayseri erciyeste oynayan timuçin geliyor... milli takıma neden alınmadı kaç senedir hayret edilicek olay..

Timuçin cidden izlemekten zevk aldıgım bir oyuncu bikaç tane daha bu tip oyuncu var sevdiğim biri koraydı cidden çok iyi bi adam defansta çok iyi artı ofans olarakta topu oyuna iyi sokuyo birde altanı çok severim gsde oda ama timuçin harcandı resmen daha büyük bir klüpte hatta milli takıma bile çıkması gerekirdi.
Maça gelince rıza hocanın dediği gibi son paslarda iyi değildik oda zamanla olucak uyum sorunu falan kleberson istediğim bir tip oyuncuydu tek top risksiz bir futbol ama ofansif olarak ilerleyen zamanlarda daha da çok katılacaktır oyuna maçın yıldızı şüphesiz okandı gsdeki günlerine dönüş sinyalleri verdi sahanın heryerindeydi sahada basmadık yer bırakmadı top kaptı topu iyi kullandı tek kelimeyle mükemmeldi.Adem dursun da benim hoşuma gitti sol kanadı iyi kullandı iboya formanın zor oldugunu hatırlattı :) takım olarak güzel oynadık iyi mücadele ettik inşallah böyle devam ederiz ki ederiz gibime geliyor biraz daha zamana ihtiyacımız var 2-3 hafta sonra takım tam düzeyde olur önemli olan bu zamana kdr kayıpsız atlatmak.[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel oyun oynadık Okan gerçekten çok iyiydi.
Ailton ve Kleberson bu kadar çabuk alışmalarını beklemiyodum şahsen!
Böyle giderse oyunumuz uefa'da da iyi bir derece alırız
Ligdede.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan 1 senede o kadar mesafe katetmişse , cagdaşın nurullah saglamın teknik direktörlüğünü yaptıüı bir takıma gitmesini isterim..

biraz daha az faul yapmayı ogrenirse , alpayın yerini alır beşiktaşta..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...