Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 2 oldu galiba[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 AHMETTTTTT HASSAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu maç berabere biter. 3 - 3 diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yahu ALEX'e tapma hareketiydi benim dediğim :D ailtonun ilerdeki varlığı hassan ve youlayı rahatlatmış gibi[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 puhh bea.. 2. golde takildi internet goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ikinci gol de cok iyiydi bea boyle ucan tekmemsi bi asirtma vurus ahmed hassandan. youla yetersiz kaldi yalniz bu forvet hattinda, iki uc pozisyonu harcadi. hele son dakkadaki cok kotuydu, bi winning golu daha atilirdi cizgiden disariya.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ewt ya bende sinir oldum youlaya.. kutuk gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yolua cok iyiydi ya adam darmaduman etti rakip defansı. yoruyor dağıtıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 internetten izledigim icin butun maci kesintisiz olarak izleyemedim esasinda.. topsuz alanlarda ayrintili bakamadim.. zaten goruntu kaliteside cok iyi deil topu kullanisini begenmedim.. ezdi genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence youla-ailton ikilisi iyidir. youla defansı dağıtıyori ailton da bitirici işte..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: SbNN, 13 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: insight, 13 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Beşiktaş alır inşallah. Ailton ve Kleberson oynuyor beyler. Ailton oynarsa kurban kesecem.. Nerden duydun Ailtonun oynayacağını ?? Ben budundan alırım. Çocukla eve gönderiver bi zahmet. :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 youla büyük maçların adamı böyle maçlarda çok şey beklemeyin[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: youla büyük maçların adamı böyle maçlarda çok şey beklemeyin saçmalıyo ama eve gotursun topu isterse bide[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 durduk =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hadi hayirli uurlu olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 boyle oynasinlar helal olsun. herkes kostu herkes pres yapti. bu kadar top calan pres yapan besiktas izlemedim ben.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilerde daha iyi olcak zaten 2. yarıda oynamadılar denizlide boş tu gerçi gule oynaya aldık maçı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizi kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben size diyorum bizi kimse yenemez[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: 2pac, 14 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bizi kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben size diyorum bizi kimse yenemez lol the bab the kenk of the bab of lame of the king bjk rulez :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 türkce plz seni anlamakta güçlük çekiyorum :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Forvet çok şahsi oynadı yanlız inşallah youla ve ailton birbirleriyle paslaşmayıda öğrenir. Veysel yine çok yeteneksiz herzamanki gibi O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 inter teklif yapmış veysel e karşı adriano yu verelim diye biz yok diyince bide adriano + recoba + 15 m euro nakit demişler ama yönetim yok demiş[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaa lol tabi ayrıca türkçe anlama beni fena küfürleşiriz :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 maçta 4 ismin hakkını vermek gerek koray: harika. başka birşey denemez bu adama. her işi yapıyor acayip soğukkanlı ve becerikli okan: belki de kleberson geldiği içindir bilmiyorum ama harikaydı. yıllardır böyle görmemiştim gs'deki harika günlerinden futbol izletti bize. inşallah hep böyle oynar. kaptanlık da çok yakıştı kleberson: tayfurdan sonra bukadar iyi gelebilir bir adam. tam bir tek top canavarı. ahmed hassan: o da süperdi bu maçta. bunun en büyük nedeni önünde savunmayı parçalayan youla ve ailtondu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar