Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necati 3 hafta yok

hvt

Öne çıkan mesajlar

kahroldum yani nası uzuldum parçalanıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilerek ortasahaya değil de daha hücuma yöelik oynatıyo gerets diye biliyorum. Ama güçlü bir rakibe karşı Saidouyla tutunamayız ortasahada tek başına. İyi bir top dağıtıcı lazım ortasahada. Nolurdu şöyle Tugay gibi bi adam bulsak biyerden.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

evet kesinlikle katılıyorum,saidou iyi pres yapıyo çok koşuyo ama top tekniği zayıf iyi top dağıtamıyo, uzun paslarla forvetimizi gol pozsyonlarına sokacak iyi bi önliberoya ihtiyacımız var conceiçao yu hiç beğenmezdim ama gerçekten çok faydalı bi oyuncuymuş bunu bu sene anladım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyla pek ilgisi yok ama anlamadığım bi olay var hazırlık maçlarında altan kanatlardan süper ortalar çıkarıyodu 2 maçtır (ankara maçında yaptığı 2 orta hariç) dikkat ediyorum altanın ortaları hep bel hizasında kalıyo altan kendini lige pek hazırlayamamış gibi bunu sadece ortalarına bakarak sölemedim sol kanatta pek fazla varlık gösteremiyo en azından hazırlık maçlarına oranla[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!

[Bu mesaj tony_montana tarafından 14 Ağustos 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Necatinin yoklugu kotu oldu ama gerets onun yoqlugunu giderir...
Altan konusuna gelince Galatasaray'a transfer olana kadar cok iyi die belirttigim ama Galatasaray'a geldikten sonra "Kucuk takimin buyuk futbolcusu buyuk takimda ne yapabilir ki" dedigim bir futbolcu suana kadar soyle ahh iste bu dedigim bi hareketi olmadi... Kendisi spor programlarına konya maci için hayatimin en kotu maciydi demisti acaba bu mac icin ne diecek...
Tugay gibi biri olsa su kadroda coook daha rahat ilerleriz hedeflerimize ama kardoda maddi imkanlarda kısıtlı elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

altan çok teknik bi oyuncu kabul ediyorum ama sol kanadın yükünü kaldırabilecek bi oyuncu değil kily gelirse altan bana göre sadece çok iyi bi yedek olur ve sasa nın cezalı ya da sakat olduğu durumlarda forvetin arkasında görev alır ki zaten onun adanasporda da konyasporda da asıl mevkisi buraydı.[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...