hvt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok üzüldüm yaaa neyse bizim forvet sıkıntımız yok:) gs resmi sitesi ntvmsnbc [signature][hline]GaLaTaSaRaY K.A.L YTL 2001/CorriDorm [Bu mesaj hvt tarafından 13 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hvt tarafından 13 Ağustos 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pozisyondada bisey yok gibi gozukuyor tuh uzuldum.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Üzüldüm, Necati için kötü oldu. Ama Ümit Karan için iyi fırsat bu. Bence biraz kendini toparlarsa eski günlere dönerse zaten eksikliğini aratmaz Necati'nin. Severim, iyi oyuncudur Karan.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yazık ya üzüldüm gs için. sakın gsli zannetmeyin tekrar tekrar[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: insight, 13 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Yazık ya üzüldüm gs için. sakın gsli zannetmeyin tekrar tekrar :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kahroldum yani nası uzuldum parçalanıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok kötü oldu bizim için hiç değilse necati orta sahadan ileriye top taşıyodu ümit ne kadar iyi olsa da bunu yapacak bi oyuncu değil kötü oldu...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Top taşımayı Hasan ve İliç paylaşacak, Ümit ve Hakan da ileride son vuruşa bekliyecekler mecbur. Ya da Hasan Kabze top taşıyabilir belki de o da Universiade'da galiba...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gerets bulur bi çözüm dert etmeyin güvenim tam geretse adam gibi transfer yapmadılarsada geretsi getirmeleri en doğru şeydi bence[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet hasan kabze universiade da fakat iliç şu an orta sahada sorumluluk almıyo pek fazla gerets in bu konuda iliçi biraz uyarması lazım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben bilerek ortasahaya değil de daha hücuma yöelik oynatıyo gerets diye biliyorum. Ama güçlü bir rakibe karşı Saidouyla tutunamayız ortasahada tek başına. İyi bir top dağıtıcı lazım ortasahada. Nolurdu şöyle Tugay gibi bi adam bulsak biyerden.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet kesinlikle katılıyorum,saidou iyi pres yapıyo çok koşuyo ama top tekniği zayıf iyi top dağıtamıyo, uzun paslarla forvetimizi gol pozsyonlarına sokacak iyi bi önliberoya ihtiyacımız var conceiçao yu hiç beğenmezdim ama gerçekten çok faydalı bi oyuncuymuş bunu bu sene anladım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 son mac ilic iyiydi.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ü.karan bu 3 haftaya iyi deyerlendirse necatiden formayı kapablr[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu konuyla pek ilgisi yok ama anlamadığım bi olay var hazırlık maçlarında altan kanatlardan süper ortalar çıkarıyodu 2 maçtır (ankara maçında yaptığı 2 orta hariç) dikkat ediyorum altanın ortaları hep bel hizasında kalıyo altan kendini lige pek hazırlayamamış gibi bunu sadece ortalarına bakarak sölemedim sol kanatta pek fazla varlık gösteremiyo en azından hazırlık maçlarına oranla[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! [Bu mesaj tony_montana tarafından 14 Ağustos 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Necatinin yoklugu kotu oldu ama gerets onun yoqlugunu giderir... Altan konusuna gelince Galatasaray'a transfer olana kadar cok iyi die belirttigim ama Galatasaray'a geldikten sonra "Kucuk takimin buyuk futbolcusu buyuk takimda ne yapabilir ki" dedigim bir futbolcu suana kadar soyle ahh iste bu dedigim bi hareketi olmadi... Kendisi spor programlarına konya maci için hayatimin en kotu maciydi demisti acaba bu mac icin ne diecek... Tugay gibi biri olsa su kadroda coook daha rahat ilerleriz hedeflerimize ama kardoda maddi imkanlarda kısıtlı elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bari başkan salı günü şu kily i getirse de sol kanat sorunumuz çözülmüş olsa[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sol kanatta sorun yokki altan var kral gibi ?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 altan ilk 15 dakka cok iyi hatta arkasında orhan akta gelıo cok gzl oluo ama cabuk yoruluo altan sorun orda 15. dakkanda sorna oyundan kopuo[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kondisyon olarak hazir hale gelirse o zaman sorun kalmaz.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 işallah ama uefa yetecek kdr kadromuz yok bence :-?[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sol kanatta sorun yok diyenler son macta sol kanatta yapılan olumlu bir hareket gostersinler... Altan iyi futbolcu ama uyum sorunu yasıyor bence hem alternatıfler ne kadar fazla ıse performans o kadar artar, futbolcular o kadar hazır olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 altan çok teknik bi oyuncu kabul ediyorum ama sol kanadın yükünü kaldırabilecek bi oyuncu değil kily gelirse altan bana göre sadece çok iyi bi yedek olur ve sasa nın cezalı ya da sakat olduğu durumlarda forvetin arkasında görev alır ki zaten onun adanasporda da konyasporda da asıl mevkisi buraydı.[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Eh cok guveniyodunuz takımınıza dunya kadar adamınız var. Nieye polemik yaptınız ki cikar biri oynar. mauhauh Di mi?[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nas1 3 hafta ya kol omuz ekleminden cikmis.. bunun oturmasi icin nerden baksan 1 ay gecmesi lazim bide bu adamin bu sürec icinde antrenman yapamicaani düsünürsek 1 ayda toparlanma süresi eklersek necati 2 ay yok beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar