Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Turkcell Süper Ligi Turkcell GSM firması, Birinci Süper Futbol Ligi'ne bu sezondan başlayarak 5 sezon boyunca isim sponsoru oldu. Ligin ismi "Turkcell Süper Ligi" olarak değiştirildi. Tepebaşı'ndaki Turkcell Plaza'da gerçekleştirilen imza töreninde Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar ve Digitürk Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Karacan isim hakkıyla ilgili protokolü imzaladılar. Levent Bıçakcı, imza töreninde yaptığı açıklamada, Turkcell ile milli takım üzerinde yaptıkları olumlu işbirliğinin meyvelerini vermeye devam ettiğini ifade ederek, "Turkcell, Süper Ligin isim hakkının alınmasıyla ilgili olarak Türkiye ölçeğinde çok ciddi bir rakama çıktı. Bunun için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Turkcell Genel Müdürü Akpınar ise Türk futboluna sağladıkları desteği ve federasyon ile olan işbirliğini farklı bir seviyeye taşıdıklarının altını çizerek, "Bu sponsorlukla kulüplerimize ciddi bir kaynak yaratacak önemli bir projeye daha başlıyoruz. Ligde mücadele eden 12 tane takımımıza forma sponsoru olduk. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. Digitürk Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Karacan da Turkcell'in katkısı olmaksızın bu ürünü yaratamayacaklarını belirterek, "Bu markanın yaratılması sürecinde Digitürk olarak en büyük desteği Turkcell'den gördük. Süper Ligin marka olarak değerini sadece korumak değil, artırmak da hepimizin hedefi olmalıdır" dedi. Karacan, "Turkcell Süper Ligi" isminin bugünden itibaren medyada aynen bu şekilde anılmaya başlamasını da rica ederek, "Bu ligi hala Süper Lig olarak anmak, Türk futboluna yeni kaynak girişine karşı olmakla aynı anlamı taşır. Bu üründen, Turkcell memnun kalsın ki, başka projelere başka sponsorluklar da bulalım" şeklinde konuştu. Turkcell'in bu sponsorlukla isim hakkı için her sezon 10 milyon dolar vereceği bildirildi. kaynak görüşler?[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... [Bu mesaj Khazab tarafından 11 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Daha önce denenmiş bir şey gibi hatırlıyorum ama emin de değilim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Telsim Turkiye Ligi şeklindeydi ilk deneme Cok sacma bir ugulama umarım doner bir yerden de kabul edilmez.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Şimdi biz Türkiye Süper Ligi yerine Turkcell Süper Ligi diyeceğiz ve adamlar federasyona 5 yılda 50 milyon dolar verecek, öyle mi? Ya merak ettim, Turkcell Cumhuriyeti desek kaç verirlerdi? Ama 50 M$ adil dağıtıldığı sürece iyi para, Türk futbolun gelişmesi için çok iyi bir kaynak.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tüm dünyada olan bişey bu. normal. bi ara telsim ligiydi hatta bi ara ruffles basketbol ligiydi. örnek olarak ingiltere 1. ligi Coca-Cola Championship...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 turk futbolu icin iyi para ama ne kadar ise yarar bilinmez... turkcellin bu reklama ihtiyaci varmiydi oda bilinmez neyse...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hayırlı olsun.ç[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 barcrlay's premier league gibi bir şeymi bu[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bazıları saçma demişte neye göre saçma işte ne güzel adamlar para verio heryerde var böle şeyler barclay coca cola vs vs. turkcelle teşekkür etmesi gerekir türk fotbolunun böle bi girişimde bulunduğu için[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ya bari şole bi bira markası olsaydı,dah aağır kaçardı.Hatta buldum Yeni Rakı Süper Ligi en iyisi bu,hem delikanlı,hem karakterli..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aslan Sütü Ligi koyalım istersen :) Bi ara da Yayla Kupası vardı, ne dalga geçerdik.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Öeh. Turkcell kendini aştı. Umarım gercekleşmez bu olay iğrenç olur.[signature][hline]Yeni Paticik Temaları Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ii olmuş para kaynaği işte.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence çok igrenç bişi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 neden "iğrenç"?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi tamam sponsor olduda turkcell super ligi nedir ya?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ne var abi ?garip olan ne adamların adı turkcel ne deselerdi normal bişe yani[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 neden tepki gösterdiniz anlamadım milliyetçi damarınız mı kabardı da türkiye süper ligi adınının turkcell olarak değişmesine tepki gösterdiniz?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İnşallah iyi para getiriyordur da işlerine yarar.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 durup dururken yıllık 10 milyon dolar iyi bi para bence[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hayirli olur insallah.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hayırlı olsun. Tabi umarım bu para Türk futboluna gider...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 umarım gider...he federasyon binasının duvarları boyanıcaksa bilemem...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dextra saçma konuşuosun , turkcell super ligi nedir ya[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 süper ligin adının değişmesinin kime ne zararı var? adam gibi bi cevap duyalım ya[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar