lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kim Laf Yarisina Girmis Baslıgı Takıp Etmeden Yorum Yapmayın Fazla Postu Olan Adammı Oluyo Anlamadım Post Level Sıstemı Zaten Bunlara Sebep Ne Gerek Varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Shift hastalıgı sendede var heralde yosi ?[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya belli olmuor canım ısteyınce oyle yazıorum kımı zaman tukce karakter kullanmam kımı zaman kullanırım.. Marifetlıdır ellerım her turlu yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: bezginank, 14 Ağustos 2005 04:29 tarihinde demiş ki: said: taz, 28 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ya adamlar harbiden marka olmuş ya. ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin. sen nebula olmadan başladın herhalde scp yazmaya zavallı insan nebula diye bisi yokken script yazmaya basladıysa zavallı insanmı oluyor woohooo yeni kavramlar..[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 buda ayrı bi yorum tabi.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar