Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pit Fiend VS BaloR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oyumu Balor dan kullanıyorum
bence rahat mahveder

ya sizce?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
3.5 edition monster manuala bakmak lazım, 3 editionda ikiside dandik. Birde balor ölünce feci patlıyor hehe

[Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Ağustos 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehheheehhe o balor mu degil desemde yalan öle desemde yalan ama heralde balordur 3.5 e göre hesaplayin derin biz kapıstırdık hatta ordu olarak denicez bi ara demon vs devils fln :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ultroloth ;)

bu sorunun yanıtı yok. daha doğrusu böyle basitçe yanıt bulabilecek olsaydınız, zamanın başlangıcından beri süregelen blood war gibi bi mücadele çoktan bitmiş olurdu.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
Yaa ben balor malor ess geçtim armor çok karizma yaa süper bee hasta oldum valla ben bile böle armor giysem bende Balor olurum yaa[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
salvatore mu ne yazıodu bu kitabında.
pit fiendlar dünyaya düzensel bir açıdan bakarlar (hiyerarşik) ve bu hiyerarşinin de tepesinde kendilerini görürler(diğer her ırkın üstünde).
tanar'riler ise düzenden nefret eder ve sürekli kaostan acıdan karışıklıktan beslenir bundan zevk alırlar.
bizim dünya tarihimize bakınca düzenli ordular genelde düzensiz olanları çiğ çiğ yemiştir. bu mantığa göre pit fiendlar döwer.
Mesaj tarihi:
bg2 yüzünden pit fiend diyorum.
birçok yere baktım da, balor ve pit fiend birbirinin aynısı olarak resmedilmiş. misal nwn

said:
slayer77, 14 Ağustos 2005 03:52 tarihinde demiş ki:
Yaa ben balor malor ess geçtim armor çok karizma yaa süper bee hasta oldum valla ben bile böle armor giysem bende Balor olurum yaa

üstteki resimdeki balor değil.
balor dediğin bir iblis türü zaten..[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Düzenin kaosu çiğ çiğ yemesinden bahsetmişisinz de...Abbys sadece 666 katı keşfedilmiş sonsuz diye tahmin edilen bir boyut iken nine hells isminden de anlaşılacağı gibi 9 katlı....Yani bilmiyorum kaos ve sınırsızlık Tanar'rilere dezavantaj kadar avantajda veriyor...
Mesaj tarihi:
Buarada mind flayerlar far realmden gelip evreni ele geçirmeye başladığında, blood war duruyor bir süreliğine. alın size cevap :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 14 Ağustos 2005 04:42 tarihinde demiş ki:
pit fiendlar dünyaya düzensel bir açıdan bakarlar (hiyerarşik) ve bu hiyerarşinin de tepesinde kendilerini görürler(diğer her ırkın üstünde).
tanar'riler ise düzenden nefret eder ve sürekli kaostan acıdan karışıklıktan beslenir bundan zevk alırlar.
bizim dünya tarihimize bakınca düzenli ordular genelde düzensiz olanları çiğ çiğ yemiştir. bu mantığa göre pit fiendlar döwer.

Bunu dengeleyen Tanarrilerin sayısının çok çok çok çok daha fazla olması.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
far realm olayı ortaya yeni atılmış bi konsept. illithid lerin vaktinde prime'ın büyük bi kısmına hakim oldukları doğrudur. fakat kendi kölelerinin baş kaldırması sonucunda imparatorlukları yıkıldı. "kötü" kavramının özü olan tanar'ri ve baatezu karşısında bu kadar büyük bi tehlike oluşturacaklarına inanmıyorum illithidlerin şahsen. + herhangi bi zamanda blood war'ın durduğunu hiç duymadım.

9 kat vs sonsuz kat biraz saçma bi argüman nitekim 9x sonsuz= sonsuz x sonsuz = sonsuz :-p
fakat tanar'ri lerin blood warda çok daha büyük ordular sürdükleri bilinir.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
Bu benim bahsettiğim ad&d de geçen bir hikaye, nitekim The Illithiad'dan alınmıştır. Birde far realm ad&d zamanında da vardı, (sargonne propheciesde geçtiği söyleniyor hatta) fakat ancak Manual of the Planes kitabının çıkmasıyla 3rd editionda belirdi, o yüzden 3rd editiona yeni fakat eski bir düzlem.

2nd edition olması sizi rahatsız etmiyorsa, İllithler hakkında bilgi edinmek için İllithiadı okumanızı tavsiye ederim ama TSRın huyu her kitaplarında role play yapıyorlar sanki gerçekten o evrende yazılmış gibi:) Bu kitapda da, kitabı yazan adamın elinden kitap çalınmış mind flayerlar tarafından mı ne ve baya bir kısmı kesilmiş, biçilmiş, sansürlenmiş, o yüzden okuması zor hehe.

[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi karşılaştıralım, Balor ortalama 290 hp
electricity, fire, poision immunity,
damage reduction 15/cold iron and good
insiyatif +11
Ac +35

death throes (öldüğü zaman patlıyor 100 damagelık, 30 reflex savei var), summon tanarri

str 35, dex25, con 31, int 24, wis 24, cha 26

saveleri fort +22, ref +19, will +19
spell resistance 28
+1 vorpal long sword birde(+31 diye başlayıp 5er 5er azalıyor) +1 flaming whip (buda +30)

-----------------------------------------------------------

Pit fiend ortalama 225 HP
Ac: 40
İnsiyatif: +12
Attack claw: +30, bite +28 (poision, disease falan var), tail slap
constrict ve improved grabı var summon baatezu var
damage reduction 15/ good and silver
immunity to fire and poision
resistance to acid cold 10,
regeneration 5
Speel resistance 32

Fort +19, Ref +19, Will +21
Str 37, dex 27, Con 27, Int 26, Wis 26, Cha 26

düşünmek lazım. İkisininde kullandığı büyüler benzer, meteor swarm, power word vs.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
hp den kazanıyor balor ama öbürünün de regeneration var.
yani çok zor birşey söylemek.pit fiend biraz daha iyi gibi ama..
yine de asıl aklımı kurcalayan wulfgarın bu tanar'rinin kolunu tutup kılıcı indirmesini engellemesi geldi. str 35 ya bıraaaaaah.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
  • Yeni Oluştur...