Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uber mage'mi olmak istiyorsunuz o zaman yazıyı okuyun.

ponzio

Öne çıkan mesajlar

33 Fire, 18 Arcane

Soloing: Good (Worst in survival, Best in speed)
Instancing: Best
Duels: Good (Worst vs Melee, Best vs Casters)
Small Scale Group PvP: Excellent
Large Scale Group PvP: Good

Improved Arcane Missiles (5/5)
Arcane Concentration (5/5)
Improved Arcane Explosion (5/5)
Evocation (1/1)
Improved Counterspell (2/2)

Improved Fireball (5/5)
Impact (5/5)
Ignite (5/5)
Flame Throwing (2/2)
Incinerate (2/2)
Pyroblast (1/1)
Burning Soul (3/3)
Improved Scorch (1/5)
Critical Mass (3/3)
Fire Power (5/5)
Combustion (1/1)

suan yazılanlardan biri yukardaki bu sekilde gitcem amac illada pvpde super olıyım degil gurubun damager elemanı olup kısa surede yuksek dmg vermek suan hedefim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1746
Bir mage bence böyle olmalı. Gangrenin dediği gibi yazı okuyarak ı ıh olmaz =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık çok değişikmiş neyse okuduk bizde artık bende über rogue mage olacam sanırım :)

Geyik kısmı bi yana herkes kendine uyan talentler ile oynamalı bence. Mesela ben mageimle 41/10 oynuyordum. Bana nerde AE nerde CS falan demeyin gayet her class ı alaşa edebiliyordum. Talentleri kesinlikle karakterden ne bekliyorsanız ona göre ayarlamalısınız. "Ana bu talentlerle oynuyomuş lan herkes hadi bende öyle oynayım" derseniz olmaz. Adam AE vermiştir siz AE kullanmıyorsunuzdur hiç ?
Şimdi bu neden bu kadar yazı yazdın demeyin çünkü ilk mesajdaki 3-4 talent dağılımını gördüm "alın bu talentlerle oynayın kral olun" der gibi olmuş ondan yazdım :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 01 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Frost-fire combosu iyi bir combo mu? Bunu söyleyen arkadaşa guilddeki mage arkadaşlar çok takılmıştı. Arcane almamak mantıklı mı?

Mage karakterim yok sadece öğrenmek için soruyorum.

ben denemedim fakat neden arcane'siz olmaz bilmiyorum. ben pom alıcam o yüzden arcane'ciyim. fakat arcanesiz de gayet güzel olur. eğer zayıf yanlarını, avantajlarını iyi bilirse mage, her şekilde yapabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

2.5 yı iki kişiden duydum biri rogue idi biri mage , yalan söyleyen insanlar değiller ben inanıyorum 2.5k ambush a

ki düşünün absorb u armor buff ı olmayan mage yada priest clother yada bu gelebilir.. gerçi herifte saglam dagger olması lazım[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj

remziye - human priest
catastrophe / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

60 mage konuşuyor.Bintane duel pvp yaptım 1 sefer rogue yenildim.Çünkü koyun yapamadım bir türlü mor itemim flnda yoktu vs neyse.
Magede frost yalan bu 1.si.Fire 23 olan talent makuldür.Oyunda %3 crit gözle farkediliyor.Şimdi dinleyin.400int=4crit(söylentilere göre tam bilgim yok),talentlerden 13,weapon 1,trinket2,yüzük 2,neck1,sholuder1,hand 1=%25crite tekabul eder.Adama 1 saniye(koyun yaptıkdan sonra) içinde 3 tane spell(pyro(6sec wait)patladıgı gibi,blast+pom fire ball=şans ya bunlar adama crit giderse 3.5k damage eder ve direnci kırılır ha ondan sonra üzerine koşar nova atarsın sonra enerjisine göre ya sopayla dövüp rencide edersin yada instant arcane exple.yığarsın tabuta.Nova cooldown olana kadar blink; blink olurken nova.Mageyi devirmek her yiyidin harcı değildir.

Ben şimdi sadece acı ve ızdırap verip oyuncuların direnci kırılmısken arkadan 1 vurusla kesmek için undead rogue ile oynuyorum blde nick forumdakıyle benzerlık gösteriyor.Aynı adamı 10 kere keserim bilirim ki adam bana hakaret ediyor ve mezara gidip gelmek ona ızdırap verip oyun zevkini kaçırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kime olacak
tabii ki acımasız kemal'e

level 16da duskwoodda mezarlıgı basan kaç kişi var :p

noldu mono ? gözlerin mi doldu yine ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Açık konuşmak gerekirse acimasizkemal sıgmadı bende acimasizkemo yaptım nickimi.Şuan 26lvlim.Belkide sw'nin dışındaki hayat şartlarında haberi olmayan belkide daha hiç ölmemiş,sakin sakin mob kesen tam 354tane yetimi mezardan leşlerine kadar yürümeye mahkum ettim.Bazısı leşlerini 2 gün almadı.Ölüp oyundan cıktılar lanet edip.Kimiside ulan adama bak 10 kere gankladı res time 2dk oldu bide yolu katarsak cafeye giden parayı hesaplamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...