Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Bleeding, 13 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Yoo valla hiç de dediğin gibi olmuyor Dev .. Benim kuzenimin sünnet düğününü yaptık geçen yaz konvoyla gidiyoruk 3 araba korna çala çala yoldan geçenler çocua el sallıyodu diyer arabalar falanda korna çalıyodu böyle bi herkes katıldıydı olaya yani Coca-Cola reklamı o[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sünnet dügünü bi külttür hehe göbek atilir silah sıkılır icilir eylenilir cunku o arkadas artik resmi erkek olmustur :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben şimdi sünnetçimin kızıyla çıkıyorum (ciddiyim)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dikakt et derim valla kökten alir kızdırırsan adamı :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 13 Ağustos 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iyi ki her yıl sünnet olduğumuz günü kutlamıyoruz yahu çok acayip olurdu herhalde.. birde acımadığı halde bağırma olayı var (örn; ben) o olaya ayrı bir hava katıyor.. birde ne olduğunada bakamıyorum 3 kişi tutuyor falan ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 düşünsene 70 inde fln artik kalmiyo torunlarin fln sünent dügünü kutluyo ehhe evet birileri daha önce düsünmüs denemis olmaais heralde :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sünnet günü bi çocuğun en güçlü olduğu zamandır Hayır erkeklikle falan alakası yok.Bi ordu gelse zaptedemez çocuğu.Kurbanlık dana gibi debelenir:D Sünnet olurken kaydırıpta kökten koparılan şey varmıdır acaba? Off berbat bi durum olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehe anında değişim düşünsene *!çocuk tepinir* bırakın len beni..... olum varya hepinizi... *!kökten gider* yaaaa babiş yaa naaaptınız giddı işde hepsiii[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben severim nede olsa adet :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nesi saçma geliyor anlayamadım..gelenek abisi...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bencede fazla anlamı olmayan bir olay hele bilinçsiz kitle bunu araba camından silah atıp insan vurmaya kadar götürüyor.. Aynalarda havlular camdan çıkmış çocuklar dalidilidalidili kornalar.. pfff[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla işin mantığını ararsanız bir çok gelenekteki saçmalığı sıralayabilirim...kaçımız askerin davulla zurnayla veda edilmesinin sebebini biliyor mesela?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beni askere davul zurnayla yollicaklarını hiç sanmıyorum valla ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Düğünü geçtim kına yakanlar filam oluyor..[signature][hline]Odysseia! [b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mantik falan filan aranmaz boyle islerde. ulan erkek oluyorsun ogluna kutlama yapiyorsun bunun neyinin mantigini ariyorsunuz. super birsey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sunnet dugunum olmadi, pelerinim olmadi böhüh[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hatirladigim en onemli kesime giren sari sacli guzeller guzeli hemsire:)[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Benim olay koparmıstır herkesi. . . Bunlar beni zor bela ikna etmişler ama tek sartım var kan akmıcak. . . Gittik iste 5 10 tane kirve babamlar fallan sulalecek. . . O zmnlar komsunun kızı vardı cok guzeldi ona yazılıodum o bile seyretti (ondan sora asık olmus bana ama neyse :D). . . Nese ben gormuom tabi olayı soruom doktora. . . Ben:Kanıomu lan serefsiz?? Doktor:Yok cocuum ne kanıcak lazerli bu lazerli Ben:Yalancı .... kimi kandırıon sen gozluklerinden yansıo iste basbaya kanıo .... .... .... koim kestirmiom iste lan goturun beni burdan. . . . burdan bi cıkim senin zaten ...... .... ben :D:D:D:D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benim babam doktor olduğu için gayet bilimsel yaklaşıldı olaya. kapı çaldı 2 kişi girdi, ellerinde çantalar falan, odaya gittiler çantaları açtılar aletler çıktı, yatırın uyuşturalım falan, bende doktor çocuğuyum ya hiç bozmadım tabi gayet resmiyim. sonra yatırın sert yüzey olsun falan, aletleri eline falan adlı, beyaz örtü serdiler, yani bildğin hastanede ameliyata girer gibiydim, sonra dağıttım ortamı biraz, öle işte. sordular düğün mü istiyon yoksa başka bişey mi, yok dedim haftasonu çıkalım ben size hediye aldırtayım. tamam dediler, öle geçti :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ne yani sen sünnet oldun diye adamlara sana düğün yapmasın mı ulan senın çükünün bi tarafı kesildi diye naaralar atarken annen baban senı bıraz olsun sevınsın dıye yapıyo altınlar gelsın de oglumuza sunnet hedayesı alalım dıye yapıyo sırf sen neşelen diye nankör bana yapıldı ordan biliyorum :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hanım süslen küçük emre'nin küçük pipisini kesiceklermiş.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ooo ilk bilgisayarım sünnette gelmişti.... 16 ram[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya ben 1 haftalıkken falan yapılması taraftarıyım yapılacaksa bile çocuğa eziyet yahu.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 böhü bende istiyodum ama ben sırf gelicek altınlar iiçin istiyodum okutum atv alıcam[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 OLMADIN MI HALA YOKSA?! YOKSA SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ ?![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar