Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sünnet Düğünü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 13 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Yoo valla hiç de dediğin gibi olmuyor Dev ..
Benim kuzenimin sünnet düğününü yaptık geçen yaz konvoyla gidiyoruk 3 araba korna çala çala yoldan geçenler çocua el sallıyodu diyer arabalar falanda korna çalıyodu böyle bi herkes katıldıydı olaya yani

Coca-Cola reklamı o[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
sünnet dügünü bi külttür hehe göbek atilir silah sıkılır icilir eylenilir cunku o arkadas artik resmi erkek olmustur :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
dikakt et derim valla kökten alir kızdırırsan adamı :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses

[Bu mesaj Ancalagan tarafından 13 Ağustos 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyi ki her yıl sünnet olduğumuz günü kutlamıyoruz yahu çok acayip olurdu herhalde..

birde acımadığı halde bağırma olayı var (örn; ben) o olaya ayrı bir hava katıyor.. birde ne olduğunada bakamıyorum 3 kişi tutuyor falan ehhehe
Mesaj tarihi:
düşünsene 70 inde fln artik kalmiyo torunlarin fln sünent dügünü kutluyo ehhe evet birileri daha önce düsünmüs denemis olmaais heralde :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Sünnet günü bi çocuğun en güçlü olduğu zamandır

Hayır erkeklikle falan alakası yok.Bi ordu gelse zaptedemez çocuğu.Kurbanlık dana gibi debelenir:D

Sünnet olurken kaydırıpta kökten koparılan şey varmıdır acaba? Off berbat bi durum olur yaa
Mesaj tarihi:
ehe anında değişim düşünsene
*!çocuk tepinir*

bırakın len beni..... olum varya hepinizi...
*!kökten gider*
yaaaa babiş yaa naaaptınız giddı işde hepsiii[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
bencede fazla anlamı olmayan bir olay hele bilinçsiz kitle bunu araba camından silah atıp insan vurmaya kadar götürüyor..
Aynalarda havlular camdan çıkmış çocuklar dalidilidalidili kornalar.. pfff[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Mesaj tarihi:
valla işin mantığını ararsanız bir çok gelenekteki saçmalığı sıralayabilirim...kaçımız askerin davulla zurnayla veda edilmesinin sebebini biliyor mesela?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Benim olay koparmıstır herkesi. . . Bunlar beni zor bela ikna etmişler ama tek sartım var kan akmıcak. . . Gittik iste 5 10 tane kirve babamlar fallan sulalecek. . . O zmnlar komsunun kızı vardı cok guzeldi ona yazılıodum o bile seyretti (ondan sora asık olmus bana ama neyse :D). . . Nese ben gormuom tabi olayı soruom doktora. . .
Ben:Kanıomu lan serefsiz??
Doktor:Yok cocuum ne kanıcak lazerli bu lazerli
Ben:Yalancı .... kimi kandırıon sen gozluklerinden yansıo iste basbaya kanıo .... .... .... koim kestirmiom iste lan goturun beni burdan. . . . burdan bi cıkim senin zaten ...... .... ben

:D:D:D:D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Mesaj tarihi:
benim babam doktor olduğu için gayet bilimsel yaklaşıldı olaya. kapı çaldı 2 kişi girdi, ellerinde çantalar falan, odaya gittiler çantaları açtılar aletler çıktı, yatırın uyuşturalım falan, bende doktor çocuğuyum ya hiç bozmadım tabi gayet resmiyim. sonra yatırın sert yüzey olsun falan, aletleri eline falan adlı, beyaz örtü serdiler, yani bildğin hastanede ameliyata girer gibiydim, sonra dağıttım ortamı biraz, öle işte. sordular düğün mü istiyon yoksa başka bişey mi, yok dedim haftasonu çıkalım ben size hediye aldırtayım. tamam dediler, öle geçti :)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
Ne yani sen sünnet oldun diye adamlara sana düğün yapmasın mı ulan senın çükünün bi tarafı kesildi diye naaralar atarken annen baban senı bıraz olsun sevınsın dıye yapıyo altınlar gelsın de oglumuza sunnet hedayesı alalım dıye yapıyo sırf sen neşelen diye nankör

bana yapıldı ordan biliyorum :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..

storm uo shard..
Mesaj tarihi:
Ya ben 1 haftalıkken falan yapılması taraftarıyım yapılacaksa bile çocuğa eziyet yahu.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...