Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak Yaz Aylarında...

Daniel

Öne çıkan mesajlar

said:
Daniel_Xavie, 14 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Günde 2 kere genelde.

ohannes , şampuan mı dayanır be ?

her dusta sampuan kullanırsan o saçların 30 yaşını zati görmez.

ayrıca yaz kış günde en az 1 kere. sıcaktan bağımsız. temizlik imandandır :P[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Sosyal ağlarda paylaş

:)
Günde 1 kere o da Erzurum o kadar sıcak değil antremanım olduğu için alıyorum duşumu...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

şampuan kötü demiyorum. ama eğer şampuanlama olayını düzenli yapmassan, mesela 3 günde 1 gibi bi aralıkla, saçlara yarardan çok zarar veriyor. ve şöyle bişey de var saçlardaki yağlanmanın nedenlerinden biri de şampuanın çok sık kullanılmasıdır. eğer saç bakımına önem veriyosan şampuandan sonra asıl bakım olan saçına uygun krem kullanman lazım...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 14 Ağustos 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şampuanlama olayını düzene bağla. mesela 3 günde 1 saç diplerine bastırmadan bir şekilde yıka. sonra saç kremi al elidorunkiler güzel. alırken dikkat et saç tipine göre al üstünde yazar. şampuanlayıp saçlarını iyice duruladıktan sonra saç kremiyle iyice masaj yaparak yıka saçlarını. hem yumuşar hem de yağlanmadan kurtulursun...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 14 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hergün 2 yada 3 defa alıyorum birde şişmanlık var bende ter felan konserler felan oldugu zaman özellikle hiç çekilmiyor..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...