Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet tüm patiler bu sıcak yaz aylarında haftada kac kere duş alıyosunuz - şahsen ben her gün alıyorum.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Günde 2 kere genelde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben zaten hergün alıyorum, sıcakla bi ilgisi olmadan[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sabah uyanınca, gece uyumaya giderken[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Günde 2 kere genelde. ohannes , şampuan mı dayanır be ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cok temiz bi insanmısın alexsus :P bende 2günde bir fln alıyom işte öle deişiyo dışarı cıktıgımda eve girer girmez alıyom fln işte[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla antalyada oturuyorum her disari cikip geldikten sonra soguk duş aliyorum.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende gunde 2 kere alırım[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Daniel_Xavie, 14 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Günde 2 kere genelde. ohannes , şampuan mı dayanır be ? her dusta sampuan kullanırsan o saçların 30 yaşını zati görmez. ayrıca yaz kış günde en az 1 kere. sıcaktan bağımsız. temizlik imandandır :P[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nasıL şimdi şampuan kötümü onumu diyosun bence her duşta şampuan almak lazım sonucta jole deil bu ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şampuanlama duruma göre değişiyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) Günde 1 kere o da Erzurum o kadar sıcak değil antremanım olduğu için alıyorum duşumu...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şampuan kötü demiyorum. ama eğer şampuanlama olayını düzenli yapmassan, mesela 3 günde 1 gibi bi aralıkla, saçlara yarardan çok zarar veriyor. ve şöyle bişey de var saçlardaki yağlanmanın nedenlerinden biri de şampuanın çok sık kullanılmasıdır. eğer saç bakımına önem veriyosan şampuandan sonra asıl bakım olan saçına uygun krem kullanman lazım...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 14 Ağustos 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Günde 2 . Program şaşarsa ya da kavrulursam 3'e çıkabiliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet ben her gün şampuanla duş alıyorum ve 1-2 günde yağlanıyor ne yapmam lazım ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 günde 1 kere filan. saçlar yağlandıkça yıkicaksın , başka çözümü olan söylesin ben de kurtulayım. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şampuanlama olayını düzene bağla. mesela 3 günde 1 saç diplerine bastırmadan bir şekilde yıka. sonra saç kremi al elidorunkiler güzel. alırken dikkat et saç tipine göre al üstünde yazar. şampuanlayıp saçlarını iyice duruladıktan sonra saç kremiyle iyice masaj yaparak yıka saçlarını. hem yumuşar hem de yağlanmadan kurtulursun...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 14 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gece işten gelince sabah kalkınca yapmak istiyorum ama zamanım olmuyor apar topar çıkıyorum[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne zaman eserse..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hergun tabiki, temizlik imandan gelir.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 günde bir-iki kere yazın günde bir kez yetmiyor. şampuanı da gayet sık bol ve sık kullanıyorum, saçlarımdan pek bir şikayetim yok.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 her gün[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hergün 2 yada 3 defa alıyorum birde şişmanlık var bende ter felan konserler felan oldugu zaman özellikle hiç çekilmiyor..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gangster sen git adam vur.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 3 kere[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar