Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

phpBB

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Değerli Pati Dostlarım ;

phpBB bilen bir kaç kişi lazım.Bir dostuma forum düzenlemek istiyorum.vBulleting de olur.Güzel bir forum düzenlemek istiyorum,yardım lazım.Çok sevinirim.

msn :[email protected] yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

heh daha bugün uğraştım. epey bi zamanımı aldı. phpbb nin style konusunda çok salak bir sistemi var cidden. bir template install ettiğin zaman css i değiştirmek yetmiyor çünkü css bilgilerini direk db ye kaydediyor meret. sen istediğin kadar css değiştir takla at istersen olmuyor. overall_header.tpl fln editlemek gerekiyor css i kullanabilmek için.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes vBulletin demis ama kimse vBulletin'in parali oldugu konusunda bir bilgi vermemis. vBulletin parali bir forum scriptidir ve kirilmis halini kullanmak suctur. Hepsinin otesinde emege saygisizliktir. phpBB ise opensource bir forum scriptidir ve en guzeli de ucretsizdir. Ayrica bedava olmasinin yaninda cok da kaliteli bir script. Gerekli modifikasyonlar yapildigi taktirde vBulletin degerine gelebilecek bir scripttir. Paran var ise ve lisansini alabileceksen tabiki ben de vBulletin'i oneriyorum, ama kirilmis vBulletin scriptini illegal olarak kullanacaksan, (ki boyle bir durumda seni ilk sikayet edeceklerden birinin ben olacagini da soylemek isterim), phpBB yada herhangi bedava forum scriptlerini kullanmani oneririm.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

phpbb kullanıyorum yıllardır ayrıyetten lisanslı vbulletin forumunada sahibim..Bana sorarsan ikiside çok kkolay editleniyor ve biçim alabiliyor ama Baggio bab'ında dediği gibi vbulletin biraz daha hantal..Ama fonksiyonel olarak artıları daha fazla phpbb den..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...