Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Değerli Pati Dostlarım ; phpBB bilen bir kaç kişi lazım.Bir dostuma forum düzenlemek istiyorum.vBulleting de olur.Güzel bir forum düzenlemek istiyorum,yardım lazım.Çok sevinirim. msn :[email protected] yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben sadece basit şeyler biliyorum.Style editleyemiyorum en büyük eksiğim.Style çok önemli[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 heh daha bugün uğraştım. epey bi zamanımı aldı. phpbb nin style konusunda çok salak bir sistemi var cidden. bir template install ettiğin zaman css i değiştirmek yetmiyor çünkü css bilgilerini direk db ye kaydediyor meret. sen istediğin kadar css değiştir takla at istersen olmuyor. overall_header.tpl fln editlemek gerekiyor css i kullanabilmek için.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Boşver ya boş ver :) salla phpBB'i Saolun gerek kalmadı yardımcıya.Bi tane deniyecem kendim bakalım beğenecekmisiniz[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 istersen vbullet kurabilirm.temple de war.phpbb den kat kat daha iyi kontrol panel vs.. ayrıca hackleride toplist gibi [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 14 Ağustos 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 burada istemediğin kadar bilgi var yalnız birine yanına arayacak olursan biraz zor gibime geliyor[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 En sağlamı vBulleting phpBB ile uğraşma bile.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Herkes vBulletin demis ama kimse vBulletin'in parali oldugu konusunda bir bilgi vermemis. vBulletin parali bir forum scriptidir ve kirilmis halini kullanmak suctur. Hepsinin otesinde emege saygisizliktir. phpBB ise opensource bir forum scriptidir ve en guzeli de ucretsizdir. Ayrica bedava olmasinin yaninda cok da kaliteli bir script. Gerekli modifikasyonlar yapildigi taktirde vBulletin degerine gelebilecek bir scripttir. Paran var ise ve lisansini alabileceksen tabiki ben de vBulletin'i oneriyorum, ama kirilmis vBulletin scriptini illegal olarak kullanacaksan, (ki boyle bir durumda seni ilk sikayet edeceklerden birinin ben olacagini da soylemek isterim), phpBB yada herhangi bedava forum scriptlerini kullanmani oneririm.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 phpbb yi gelistir bulletin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vBulletin phpBB'den daha hantal ve daha onemlisi Crane'in de dedigi gibi parali.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 phpbb kullanıyorum yıllardır ayrıyetten lisanslı vbulletin forumunada sahibim..Bana sorarsan ikiside çok kkolay editleniyor ve biçim alabiliyor ama Baggio bab'ında dediği gibi vbulletin biraz daha hantal..Ama fonksiyonel olarak artıları daha fazla phpbb den..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 phpBB o zaman ne diim :) cjb.netten bi free forum bakam[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 free forum kurarsan baştan kaybedersin yalnız. eğer güzel bir platform istiyorsan sakınmalısın öyle sitelerden[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 14 Ağustos 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar