Tarist Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Bu filmin yonetmeni kimdir?[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Danny Boyle [hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. [Bu mesaj karakedi tarafından 01 Mart 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Saol bu arada.. heh[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 çok güzel bir filmdi[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Öyle,mükemmel film.[hline]Dişlerinizi fırçalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 müzikleride güzel dım tıs dım tıs :)[hline]Dood ! biri bizi siliyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Dood! =] Siliyolar eheu :-) Şey var soundtracklerde..Adını bilmiorum da lirikleri az biraz biliyorum. 'It's such a perfect day.You just keep me hangin' on '[hline]Dişlerinizi fırçalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Lou Reed- Perfect day[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 içimde ukte kalan filmlerdendir..tv'de gösterilicek sanmıştım da umutlanmıştım :-([hline]call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ananas lan bakıyom 1 mart peheey bööle eski forumları kim uplar dedim aşaıda 2 tuşuna gidicem tarihe bi baktım 1 mart olmuş peheeey, zaman çabuk geçiyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 amma duydum ismini izlemedim ne bunun konusu herhangi bi sporla alakali bi film degil dimi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ben de izleyemedim ne yazık ki ühühüh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Harikabir film, izleyenler ne dusunuyor, kitabini okuyup filmde sonra hayal kirikligi yasayan oldu mu?yinede Danny boyle harika bir yonetmen, ewan mcgregor muthis bir oyuncu mu? yada iskocya gercekten cildirmamak icin mi uyusturucu kullaniyor? [evet][hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bi insan kendiliğinden soğuyacak zekaya sahip değilse sen soğutsan ne olacak.. evan mc gregor yanlış bilmiyorsam bu filmle çıkışa geçti hak etti de bence..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Filmi demin izledim. Güzel bir film. [spo1=Spoiler.]Özellikle eroin krizi sahnesi çok iyi çekilmiş. Film'de bazı kopukluklar var, biraz daha uzun tutulabilirmiş. Mesela Diane'e ne oluyor? Var yani biraz kopukluk. Şöyle 120 dakka yapıp daha kurgusu oturmuş bir film olabilirmiş. Senaryo çok iyi ama. Beğendim filmi genel olarak. Fakat eroin'e hayır filmi olarak Requiem for a Dream'i tercih ederim.[/spo][signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kitabini okuyunuz. film sonucta bu, bir yere kadar aktarim oluyor. ama cok basarili bir uyarlama.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 karpuz sonuna dek katılıorum uyusturucuya karsı filmler sıralamasında listenin en başında açık arayla requiem for a dream in olması gerektiği fikrindeyim ben de[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 renton'ın kıza aşık olduğu disco sahnesinde çalan şarkı nedir ya?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 takside falan da devam edio. "gol" sahnesine kadar :)[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu filmin türkçe adı ne? hiç bir yerde türkçe adını bulamadım bu kadar mı zordur türkçe adını kullanmak..gidip vcd kiralıcam da amcam anlamıyor orjinal isimlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 said: renton'ın kıza aşık olduğu disco sahnesinde çalan şarkı nedir ya? blondie-atomic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bunun bu aralar tiyatroya uyarlanmış halini oynuyorlar.. Türkiyede hemide : ) yakın zamanda gidilmesi gereklidir ki çünkü danslarda çıplak ayaklar kumpanyası sahne almaktadır.. sadce onun için gidilesidir.. Tİyatroyu oynayan kumpanyanın adını unuttum yeride maslakta bi yerdeydi ama tabiiki sahne sürekli deişir bu tarz oyunlarda ama oyun hep kalır! oley! destek çıkmak lazımdır. ztn 5milyon bişidir öğrenci.. gitmek sakıncalı olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Turkce adi yok bu arada. trainspotting diye geciyor heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ewan McGregor ne oynamiş ya (tu) otomatik portakal'da ki Malcolm McDowell sandım bir an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yeni izledim güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar