BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet 12 sini 13 üne bağlayan gece rahatsızlandım 38 derece ateşle yatıyorum arada hani yüksek ateşde rüya/kabus görürsünüz ya o durumdayım.. yatmadan önce RFC yapmıştım bir karakterimle ve girdiğimiz gibi bitirmiştik bütün görevleri vs. gece rüyamda bitmemiş orwası hâlâ warlockları sheepleyip arcane missile basıyorum diğerlerine bitmedi.. sabaha kadar o RFC bitmedi.. çok kötü bir şey ya zaten çok sıcakladım o ortamı resmne hissettim uyandım etkisinden kurtulamamışım anenme diyorum "o kadar dedim öteki mage de önce spell casterları sheepleyelim dinlemedi beni..."[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gecmis olsun da pek hayra alamet deil :) azalt biraz eha ayni sey basima geldiginde bende boyle meteor yagmuru yagior gibi goruordum eha[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hergün yatağıma uzanıp uyumaya çalıştığımda gözümün önünden 'Critical!' yazıları geçiyor hehe bu arada geçmiş olsun[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 :) enteresan kortuğun bir olay sanırım :P oyunu çıkmasını beklerken bende WoW dışında rüya görmüyodum hunter vurşları felan şimdide mind blast 'er mind controleri görüyorum rüyamda değişen tek şey class :) ama wow rüyasına devam.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hani mc falan görsen kabusta anlıcam da rfc ne onu çözemedim heh[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk günlerinde retail'in , şubat ayı işte , kız arkadaşımda kalırken rüyalarıma sürekli edwin van cleef giriyodu , sürekli wipe yiyoduk lan. tekme atmışım sonra uykumda , yataktan düşüyodu neredeyse.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Betanın sonlarına dogru bole millet barrense gelirdi benimde tauren warriorum vardı racethimidr nedir oraya allylar gelrdi gemiylen. . . orda bi warlock vardı gnome . . . curse of agony attıydı bana. . . orgrimmara gidene kadar bitmedi curse :D o hep ruyama girerdi eskiden hep ustumde curse var bole canım azalıo catır catır :D kosuom etrafta hep oluodum :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 4 kere dalrent offhande düşük roll attıktan sonra 2gün rüyamda aldıgımı gördüm her sabah oyunu açışımda acaba rüyamıydı gerçekmiydi diyip bir heyecanlan giriyordum[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gece "tauren öldü" diye sayıklamalar falan var bendede uyurken bi anda kalkip " bu oyun shield siz oynanmaz" diyip yatmalar bi anda uyanip wow oynayan adamin basina gelip sehrin icinde 20 saniye beklemedende logut olabilirsin diyip tekrar yatmalar uyurken gene bi anda kalkip wow oyanayan adamin elinden mouse u alip alt+tab la masaustune gelip sag click yenile demeler ve gene yatmalar. rezalet :D[signature][hline]baskilara dayanamadim warriorumu holy warrior yaptım. orc warrior batlamyus evet güzel seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hehe geçmiş olsun : )..o lanet durumu iyi bilirim aynısı başıma gelmişti.. oyundan çıkmadan önce arrowları almayı üşendim sora alıyım dedim ve çıktım(keşke demeseydim:D)o akşam fena rahatsızlandım ve arrow ları almayışım başıma bela oldu, bizimkiler mc yapıyorlar bende arrowsuz! gidiorum sonra eziyorlar falan niye okların yok falan diye sabaha kadar işkence çektim boqtan sebepten : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 geçmiş olsun, bende de aynı şekil "rahatsızlıklar" vardı. günde 18 saat oynadım 3 ay. yattakda uykuya dalana kadar ogün konuştuğumuz yaptığımız herşeyi görüyordum. neyse ki bu sıralar günde 2 saat girebiliyorum ancak o yüzden wow rüyaları bitti :). ama ders çalışırken arada 10 dk ogame e bakıyorum falan. bu sefer de geceleri saldırı almışım filom daalmış yada adamın biri bana oyunu bıraktığı için bana 1m metal/kristal/deut hibe ediyor gibi rüyalar görüyorum. :) yanlız değilsin yani...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 rfc nin ne olduğunu bilmiyorum ama aynısı bana uo'd 2 sene önce felan guilkdsavaşının olduğu gece hastalandığımda olmuştu..annem söylemişti.sayıklıyomuşum.. -heal pot..geri çekil kaaç kaaç an ex..ulan ne koydu be.. :D[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 uo da olmuştu bana.da hasta masta değildim.manyak mıyım nedir.. annem uyandırırken: -kalk oğlum geç oldu. -du logları 10000 e tamamlayıp geliyom. -wtf?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 RFC = Ragefire Chasm.stockades gibi main city instance.tek farkı horde için,Orgrimmarda.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Geçmiş olsun Babacum. :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Geçmiş olsun sana ! Banada çok oluyor rüyamda ya hide olup cheapshot yapıp adama dalıyorum,yada (dün) mage karekterimin talentlarına karar vermeye çalışıyordum rüyada :)[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Geçmiş olsun.. En son öyle bir rüyayı uo ile ilgili görmüştüm :D Bux dayım elimde üstümde hiç bişi yok bi pantolon bi tshirt geziyorum bux da ve gate e kaçmaya çalışıyorum böyle ağaçların arkasına fln saklanıyorum :P[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar