Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşgeldim

Mantar136

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
said:
ShekiLChoCuq, 01 Mayıs 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin mantar136..

merak ettim nedir bu mantar136? bi anlamı var mı?

Var tabii bizim okulda arkadasa bi ara sahip oldugu saç sitilinden dolayi herkes mantar der 136 da okulda bulundugu devre numaras1:D(kusura bakma aç1klamak istedim)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

kahlukllu herhal arkadas. Aydınlat beni mantar[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 24 Eylül 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
said:
ShekiLChoCuq, 01 Mayıs 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin mantar136..

merak ettim nedir bu mantar136? bi anlamı var mı?

Var tabii bizim okulda arkadasa bi ara sahip oldugu saç sitilinden dolayi herkes mantar der 136 da okulda bulundugu devre numaras1:D(kusura bakma aç1klamak istedim)

4ay 24gündür kafamı kurcalayan şeyi açıklayıp beni aydınlığa kavuşturduğun için sağol.
Sosyal ağlarda paylaş

welcome welcome.... *bi sandalye daha çeker*[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar136, 26 Eylül 2004 04:21 tarihinde demiş ki:
Truwan naaptın abi gitti bütün gizemi 136 nın :P
neyse arkadaşlar ben geleli bayaaaa oldu..Truwan halt yiyip yukarılarılara çıkarmış topici..uzun saç icad oldu mantarlık bozuldu bu arada Truwan cığım..

Ya manti aslinda o uzun saçtan sonra daha çok sesu(Avrupa yakasindaki officeboy) denmeli ama böyle gelmis byle gidicek[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...