BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Alexi kafayı yemis heralde yada ilgi cekmek falan istiyo aaa ne lan bu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Akerfeldt, 17 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki: boş adamlar yaa gerizekalı zaten alexi. bide final countdown coverları vardı bu kadar mal olamazlar diye düşünürken... BöLe insanLar oLdugu sürece Bodom un değeri cok daha iyi anLaşıLıyor...Bu arada Final Countdown Norther ın Bodom un diiL..öLe iLeri geri konusup kendinizi küçüLtmeyin.Bodom pop da yapsa,rap de yapsa bi biLdikLeri wardır ve dinLenir!!!..Budur!! Tip ya pff!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=092W7EQTAEJH228RFW8DMNUW35 iste sarkı burda..[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dehşet olmuş yannız:D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 jester hastasi olmus zaten, ne zaman msn listesine baksam jester'in current listening cob - oops i did it again. bilmiyorum artik, ortama kayis seziyorum.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dıptıs dıptıs club connected[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cob metalcileri clubber yapmaya çalışıyo.böle böle blinç altımıza inicek veeeee....Nıhahahahhaha. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hahahah süper olmuş parça dinledimde şimdi. adamlar solo bile atmış ya loll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o deilde asıl in your face i merak ediyorum ben promosunu dinleyen biriyle konustum çok iyi kıç tekmeliyomuş ama sozler gene vasat : I don't give a flying I don't give a flying I don't give a flying FUCK FUCK FUCK! I don't give a flying I don't give a flying I don't give a flying FUCK! elinde olan varsa biyere upload edip öm atabilrmi?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 12 Ağustos 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 http://rapidshare.de/files/3890445/01-children_of_bodom_-_in_your_face-DTRi.mp3.html o da burada.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Demise, 23 Temmuz 2005 09:55 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 17 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki: boş adamlar yaa gerizekalı zaten alexi. bide final countdown coverları vardı bu kadar mal olamazlar diye düşünürken... BöLe insanLar oLdugu sürece Bodom un değeri cok daha iyi anLaşıLıyor...Bu arada Final Countdown Norther ın Bodom un diiL..öLe iLeri geri konusup kendinizi küçüLtmeyin.Bodom pop da yapsa,rap de yapsa bi biLdikLeri wardır ve dinLenir!!!..Budur!! Tip ya pff!! hmm daha once gormediğim için cevap yazamadım şimdi olsa alexiye gerizekalı demezdim,kesinlikle yetenekli ama boş işlerle uğraşmasada biraz daha yaratıcı olmaya kassa sencede daha guzel olmaz mı?tamam komik gulduk biraz ama genede baska bişe yapsa daha hoş olurdu,daha anlamlı olurdu. fakat bodom pop yaparsa rap yaparsa dinlenmez artık bodom değildir çünkü o ki zaten oyle bişey yapmazlar. tip ya pff kısmına ise yorum yapmıycam.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hohohoooo super olmuş! coverdan öte bişi olmuş, orjinalinden daha başarılı ;) birebir britneyin klibi ile arka planda bu versionu caldıgını düsünsenize. PS: I m not that innocent lafını britneyin oldugu gibi bırakmışlar, bilemicem artık ;) [Bu mesaj karakedi tarafından 12 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 File transfer unavailable diyo, dosya yok diyo, ne diyo bu?? Birisi upload edbilir mi tekrar rica etsem? edit: britneynin şarksıını diyorum. [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tek kelimeyle süper[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 en başta bi balgam atıyo ya o efsane ehueu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://www.rapidshare.de/files/3711212/CHiLDREN_OF_BODOM_i_did_it_again-by_ARSON.rar.html Şifrei www.lastviking.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yorumsuz olmuş :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 40 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ultra olmuş[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 en baştaki balgam solosu süper eühüehheü[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Taktım repeate dinledikçe gülüyorum. Bide herife britneynin sesindeki efektin aynısını vermişler süper. Bir de aradaki konuşmaların tamamını duyabilen var mı?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o konuşmalar fince, ingilizcesi de şu: "Hey guys, I'm seriously leaving now" "Before you leave take a look what I brought to you" "Goddamn, it looks good. Isn't it a six pack?" "Yes, it is" "Dude, you shouldn't have to... We already have those stronger drinks" "Yes yes, but for the morning".[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 "six pack" direk ingilizce geçiyo arada. :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Jester, 12 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/3890445/01-children_of_bodom_-_in_your_face-DTRi.mp3.html o da burada. burdan indirdim de şifre soruyor rar dan açarken??[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rar değil o yaw mp3. predator'un verdigi linki diyorsan eger sifresi:w ww.lastviking.tr.gs imiş[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eheh diğer linkten çekmişim pardon:= pass için teşekkürler[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar