DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karişmeyin hüleyntt[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kim secer uzun kulaklı ırkı. Sakat sakat yuruyen bi Undead Olmayı tercıh ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Way, 08 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: karsı tarafı dinleme gibi bi luksumuz olmadıgı icin bazı seyleri anlayamıyoruz..simdi gidiyosun ally karakteri olan biriyle konusuyosun ya bu horde lar cok ezik adam bana lvl ?? bıkmadan ben farm yaparken beni olduruyo diyo 2 tane char kastım biri 60 dieri ile hala ugrasıyorum her yerde bi tane ally beni buluyo olduruyo spit laugh yapıp gidiyo sora geri donuyo 5 dk sora tekrar olduruyo..kim haklı burda? ama gorunen koy klavuz istemez diye bi soz var..bi horde gidip grup toplayıp kendinden 10 lvl vs dusuk adamları oldurmuyo ya da atla kesin oldurebilecegi bi adamın yanında atından inip adamı oldurup gitmiyo(yapan var tabiki ama cok az) tabi her 2 taraftada gercekten cok guzel oynayan oynayıs sekliyle resmen alkıslayacagımız insanlar var ama olaya istatistik olarak baktıgımızda ally ların daha cirkef bi sekilde oynadıgı sonucuna ulasabiliyoruz.. daha wc oynamamis arthas kimdir thrall kimdir horde un amacı nedir human ne is yapar bilmeyen kisiler gercekten cok fazla ve bilindigi uzere bu kisiler ally da birikme yaptı..evet konuyu olayı bilmeyen kisiler direk NE cok sahane paladin ısıgın koruyucu diyerekten actılar karakterlerini NE female i soyup aha bu ne bi vucud tur yaw 3hu3hu diyenler bi hayli fazla bole dusunenlerin oyunu ne kadar anlayacagı da belirsizlik halinde zaten.. Konushmalar cok ilginc .. Ally misin? (- Horde lar Gangklio Biktik) die gelen General Message lar , veya Horde musun? (- GARK GUK GUK KARKURKANKUN) " Ally ler Ganklio dio :=)" işin şakasi Deişen hiç bişi yok her 2 tarafdada taraflar birbirlerini gankliyorlar .. taraflara Laf sölemek yersiz .. ha birileri Günah keçisi seçilecekse Ally olsun çunki 9783434 kişilik Nifus a sahip olduklari için Günah keçisi olmaya mahkumlar .. Ama bilirim ki BL de 4bin Horde player var .. ve bu Horde player larin 4bin ide bi kaç kişi toplayip Kendinden düşük Ally leri Gankliyorlar , Çünki 9382737 Nifuslu Ally den bir kaç kendini bilmez bunu zamanında cok kez onlara yapmiştir , Tabiki Kin , Ego , Gurur Duygularını olaya katan 4bin lik Horde gurubunun Tamamına yakını Gank konusunda bir Profesyonel .. Ben yaşadimmi ? bi Çok kez ama 3 kişi daldiysa 2 si ölüp yaptii hatayi kabullenmiştir kanisindayim :=) ... Saygılar[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ally larda da horde larda da noob lamer war bukadar basit bu is...cok abartioruz bence.coluk cocuk elfler sevimli gnomelar sevimli die onu acio dieler direk yalan ben cocukken bu oyun olsa ya orc ya undead acardim ki 2 tane karakterim var cok oynadiim 2si de undead sirf tipinden..ama suan normal serverda night elf oynuyorum mutluyum atmosferi gayet güze guildimle de mutluyum item hk cilginligi daha az...horde da cok kisi gördüm sacma sapan seyler yapan allianceta da bence esitlik war[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Ainu, 08 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: ally larda da horde larda da noob lamer war bukadar basit bu is...cok abartioruz bence.coluk cocuk elfler sevimli gnomelar sevimli die onu acio dieler direk yalan ben cocukken bu oyun olsa ya orc ya undead acardim ki 2 tane karakterim var cok oynadiim 2si de undead sirf tipinden..ama suan normal serverda night elf oynuyorum mutluyum atmosferi gayet güze guildimle de mutluyum item hk cilginligi daha az...horde da cok kisi gördüm sacma sapan seyler yapan allianceta da bence esitlik war 22 yaşindayim Gnome um %5 Inc Intel Pasive özelligi icin Gnome oldum .. cocukluumda bu tarz oyuncaklarim yok die deil .. cok ilginc bi bakiş açisi sizinkisi ya .. Horde olsaydim Tauren Olurdum Oda Inc Stam Pasive Özelligi icin , INEKLERE karşi olan Zaafimdan deil .. yorumsuz ya :)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahah iyi olmuş cevap =)[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kevashe, 08 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: said: Ainu, 08 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: ally larda da horde larda da noob lamer war bukadar basit bu is...cok abartioruz bence.coluk cocuk elfler sevimli gnomelar sevimli die onu acio dieler direk yalan ben cocukken bu oyun olsa ya orc ya undead acardim ki 2 tane karakterim var cok oynadiim 2si de undead sirf tipinden..ama suan normal serverda night elf oynuyorum mutluyum atmosferi gayet güze guildimle de mutluyum item hk cilginligi daha az...horde da cok kisi gördüm sacma sapan seyler yapan allianceta da bence esitlik war 22 yaşindayim Gnome um %5 Inc Intel Pasive özelligi icin Gnome oldum .. cocukluumda bu tarz oyuncaklarim yok die deil .. cok ilginc bi bakiş açisi sizinkisi ya .. Horde olsaydim Tauren Olurdum Oda Inc Stam Pasive Özelligi icin , INEKLERE karşi olan Zaafimdan deil .. yorumsuz ya :) son noktayi koymuşsun : )[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben veterinerim bu yüzden inek karakterle oynuyorum blizzard kedi köpek yapsa onlarla oynardım damn you blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: BiG_mAsTeR, 08 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki: kim secer uzun kulaklı ırkı. Sakat sakat yuruyen bi Undead Olmayı tercıh ederim. sen hic kadın NE yi soyup dans ettirdin mi!??! heiyn haa dans ettirdin mi soyleee ? saka bi yana sirf bunun icin karakter acip seyreden war (evet aramızda sapıklar OLABİLİR)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehe pro gamerlik bozuo iste beni ii cevap vermisin valla :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: CusTodeM, 08 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki: said: BiG_mAsTeR, 08 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki: kim secer uzun kulaklı ırkı. Sakat sakat yuruyen bi Undead Olmayı tercıh ederim. sen hic kadın NE yi soyup dans ettirdin mi!??! heiyn haa dans ettirdin mi soyleee ? aha işte 1 sapıkta sensin saka bi yana sirf bunun icin karakter acip seyreden war (evet aramızda sapıklar OLABİLİR) [signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben dans ettirdim kardesim alla alal bi suru kisde soyunup dans etsene sıkıldık diyor tovbe tovbe bide campfire yakiyoruz human pala aliyo gitari basliyorum dans etmeye :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yahu kaşar mısınız ne soyunup dans edionuz bari yalnızken yapın millet sizi izlio[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: CusTodeM, 08 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki: said: BiG_mAsTeR, 08 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki: kim secer uzun kulaklı ırkı. Sakat sakat yuruyen bi Undead Olmayı tercıh ederim. sen hic kadın NE yi soyup dans ettirdin mi!??! heiyn haa dans ettirdin mi soyleee ? saka bi yana sirf bunun icin karakter acip seyreden war (evet aramızda sapıklar OLABİLİR) LoooLL Olecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Excane, 07 Ağustos 2005 05:36 tarihinde demiş ki: Aliancenin noob oalrak görülmesinin sebepleri; 1- level kasan insanları genel olarak pusuya yatıp arkadan kesmeleri 2-lvl 60 olmalarına ragmen lvl 30 arazilerde gezip player dogramalari 3-bir hordenin ona aciyip birakmasina ragmen pusuda yatip arkadan ayni kişiyi oldurmeleri 4-100 kişi bir kişiyi gankleyip sevinç çığlıkları atmaları 5-1 ini kesince 5 katı biciminde mitozdan da ote bi cogalma seklinde bi alana toplanmaları 6-bir kac takım harici BGlerde oyun alamamaları ozellikle warsong bunun gibi bir cok sebep sayabilirim aklıma ilk gelenler bunlar. tek tek tüm maddeleri bizim hordeçuklar da yapıyor deathwing'de. alliance'da da yapanlar vardır tabii. oynayana göre değişiyor. zaten artık kimseye saldırmıyorum arkasından 5 level ?? gelir de corpse camp manyağı yaparlar diye. meraba meraba o kadar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende son 1 haftadır alt charımla uğraşıorum diğerinin set itemlarını vs. tamamladım ama bide kendimi eyrden kaldırabilsem çok güsel olucak. horde-ally çok bişey farketmiyor bi yerde quest için farm yapıo oluyorum tam arkamdan bi ud rogue ambush yapıo neredeyse her köşe başında oluyo bu veya daha lvl 20 iken epic mountundan inip kesenler vs. tabi şikayetçi deilim bundan ama bi başkasına yapmadım orası ayrı bi konu tabi dayanamayıp lvl 60 charla girip karakterini sildirdiğim elemanlar veya o karakterle oynamayı bıraktırdığım oyuncular yoktur diyemicem. (en son yaptığımın cesedi 3gündür aynı yerde yatıyo =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla soyle soyliyim..., Ben Warsong'Da oynuyorum lvl 33 bir mage char'im var.. birde arkadasim var lvl 36 Priest.. neyse dun alli, arazisinde dolasiyorduk. tam tamina 6 kisi saldirdi bize.. öldük... hemde arkadan kallesce daldilar. :) geldiklerini bile gormedik adamlarin en dusukler 29'Du en buyukleri. 36 idi ve 6 kisi.. neyse reslendik toplandik. ve sunu soyliyim 6 kisi orda 2 kisi tarafinda 2 dk icinde katledildi.. ve birakip gittik. ama orda alli'ler olsa idi reslendikten sonra tekrar yari healt ile dalar tekrar oldurur tekrar sevinirlerdi.... İste pvp'den yoksun bir taraf. daha sonrada lvl 42 karakter en az 14 defa öldü adam pvp'de yoksun idi.. mob keserek bu isler olmaz farkinda deil.. lvl 42 adam en son gaz yapti yatiyor gidiyoruz lvl 24 arkadasinida alip pesimizden tekrar yardiriyor.. en son sıkıldık arkadas ile sehire girdim yemek yemeye gittim artik siz dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Greandisthas, 07 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: bir de en sevdigim olay zamaninda bana yaptiklarinin bes beterini suan hordelere yapiyor olmam. ornegin bir horde mob`lar ile mesgul? hemen daliyorum ama oldurmuyorum. canini % 10 dan daha asagiya kadar cekiyorum ki mob bunu kessin. boylece durablity kaybi yasiyor ve dahada nefret asiliyorum pvp server`inda bulundugu icin. neden mi bunu yapiyorum? zamaninda sirf bu yuzden az para harcamadim tamire. canimi azaltip moblarin beni kesmesini izlerken /lol edalari ile dans eden hordelere bes mislisini cektiriyorum suan. Lol Grean. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dün oynarken jandarma asayişten bir arkadaş sağolsun geldi beni mobun üzerindeyken öldürdü. La havle dedik dirildik. Bir süre sonra bir kez daha öldürdü aynı şekilde. Aradan 5 dakika geçmiştiki bu seferde alaksız bir druid bana aynı şekilde saldırdı, 3 level yukarım olmasına rağmen tam öldürmek üzereyken jandarma kardeş bir daha geldi ve öldürdü. Bunun arkasına baktım bu böyle olmayacak sağda solda adam aramaya başladım ki ne göreyim 4 tane birden Hordish Moonstar :) Gittik hepsini bir güzel kestik, resmen içimin yağı eridi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMDuncanIdaho Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: 22 yaşindayim Gnome um %5 Inc Intel Pasive özelligi icin Gnome oldum .. cocukluumda bu tarz oyuncaklarim yok die deil .. cok ilginc bi bakiş açisi sizinkisi ya .. Horde olsaydim Tauren Olurdum Oda Inc Stam Pasive Özelligi icin , INEKLERE karşi olan Zaafimdan deil .. yorumsuz ya :) aynen.. helal :D [Bu mesaj GMDuncanIdaho tarafından 08 Ağustos 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Allylara noob denmesinin en büyük nedeni Yaşı küçük insanların daha fazla şekilci oldukları için Alliance karakter açmalarından vede bu insanların level 60 olsa bile oyunu normal olarak yetişkin bir birey kadar hakim oynayamamasından kaynaklandıgını düşünüyorum. Mobların agrosunu çekmek için koydugum totemi kırmaya çalışan mageleri , bazende rogueları başka türlü açıklayamıyorum kusura bakmayın :=) Acep Blizz toteme player taunt abilityside mi verdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 La bak bu totem taktigi iyiymişlo.ben de uygulayam :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu totem hedesi daha çok ally'ların shaman totemlerini bilmemsinden kaynaklanıyor zira onlara karşı duello yapma fırsatları başka bir serverda char açmamışlarsa yok :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Öne sürdüğünüz sebeplerin büyük çoğunluğu subjektif ve farazi. Tamamen istatiksel bir durum. Nedense genelde bir çok realmde Alliance oyuncu sayısı fazla oluyor. Oyunu oynayanların neden daha çok alliance seçtiğini ise buradaki bazı arkadaşlar kadar psikoloji ve/veya sosyoloji tahsili görmediğim için bilemiorum. Ama kalabalık olan yerde sorun da çok olur. Türkçede böyle bir deyim bile var, biraz amiyane; nerde çokluk orda bokluk. Bir tarafın oyuncu sayısı fazlaysa o tarafın iyi oyuncularından ziyade noob, lamer, acemi vs. olarak adlandırdığınız adamlar daha çok öne çıkar.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you [Bu mesaj Juzzam tarafından 08 Ağustos 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fedocum internetde mi yok :=) İnsan 1 saatini ayırıp diger classların ne abilityleri var bakmaz mı :=) işte bakmazsa mob gibi taunt olur :=) Sonra forumlara gelir topic açar :=P Bu totemler 5hpli deil vurdum vurdum ölmedi diye :) Bu aynen warriorın elleri kırmızı kırmızı parlarken elinde 2 dagger taşıyan rogue dalması gibim bişi :=) oo ne güzel vurdum warriora derken ölmesi gibi :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar