Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weaponsmith

Qui

Öne çıkan mesajlar

Weaponsmith açısından, UF mace yönünde ilerlemeyi anlamsız kılıyor bence. Bu silah için AV rep kasmak, 1000g biriktirmekten kesinlikle daha kolay (değil mi?).

Bir taraftan da AR'ın daha iyi olduğunu düşünen insanlar olduğuna göre bu silah hala satılacak demektir.

Horde kısmısının da, sword kullanmayı pek sevmediği düşünülüse;

Axesmith olmak kesinlikle daha akıllıca diye düşünüyorum. Siz ne diyosunuz?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

270 weaponsmithingi silip enginarlık aldım diyorum.. :-p rep kasmak gibi iğrenç bir olayla hayatta uğraşamam droplardan daha kötü eşyalar yapmak için. ben smithing'i seçerek başladığımda bilmemkaç milyon tane tosbağa ayağını falanca faction'a ver gibi komik olaylar gerekmiyordu..

ayrıca AR da çok zayıf kaldı artık, rogue'ların elinde daha yüksek dps'li daggerlar görür oldum. crafter olmayı sürdürenlere sadece sabır diliyorum arkalarında koca bir guild onları desteklemiyorsa kaynaklarla..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

AR planlarını bulmak ölüm. Farmlayacak rogue arkadaşın yoksa yüzlerce lbrs yapman gerekebilir. Onun dışında weaponsmithing'te çok da para olduğunu düşünmüyorum. Belki yanılıyorumdur. Hand of ragnaros'u yapmak için macecrafting gerekiyor ayrıca, ama o recipe'i size vermeleri için her gün mc yapan bir guild'de olmanız lazım herhalde.

Armorsmithing'de iyi para var. Lionheart helm ve dark iron seti yeter (yine dark iron farmlayacak rogue yoksa uzun iş). MC'deki tankların hepsi dark iron set kullanır genelde. Tüm seti olmasa da epey parçalarını kullanıyorlar fire resistance için.

Ama.. işin para yönünü bırakırsak, her zaman dediğim gibi, bence hangisi içine siniyorsa onu yap. Crafting olayı tamamen zevk işi bana göre. Para yapmak için ciddi vakit harcamanız lazım. Ben crafting'i pvp pve yanında eğlencelik, çerez olarak görüyorum. ;) Engineering hariç, o her şekilde işe yarıyor ve çook zevkli.

*Goblin mortar'ını doldurur*[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...