Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarot falı

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

yeter be ... fal mal gereksiz şeyler komuşuyu öldürüyordum zaten sütün kaymağından fal bakıyor diye.Yıldız kaysın dua tutun olsun bitsin.Genede inançlar sizin

www.astroloji.net (com) (org) üçünden birinde olacak tarot kartları ile ilgili yazılar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Patide bilinmemezlik ve falcılık akımları esiyor galiba =) bir tarafta ruhlar, diğer tarafta kahve falları, burada Tarot falıydı falanıydı...

Kitapları var satılan. Bu kitaplar kartları da içeriyor...

Al böyle bir set açar açar durursun falları :) Bana teşekkür niyetine sen kartlara ne zaman geliyomuş yeni sistem onları sor... Kartlar cevap vermiyor mu? Hmm o zaman kahve falı baksan...?

Edit
Sordum geldim,editledim. Kitaplarda bi sürü fal açma tekniği varmış. Hebe takniği, hödü tekniği, nasıl uygulanır, nasıl yorumlanır falan hepsini gösteriyormuş. başlarken yorumlamanı kitaba bağlı yapıyormuşsun (haliyle, fikir edinene kadar) sonra kendin okuyabiliyormuşsun kartları... Bence hala boş işler =) Ama kolay gelsin..

[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Ağustos 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biz gittik arkadaşlarla . Taksimde mona liza mi ne . Ben tarot baktırcam benden sonra kız arkadaşım baktırcak . Niyeyse. Ama sevgilimin orda olduğundan haberi yok kadının hiç çaktırmadık . O da niye bilmiyorum . Kadın:
-Bi sevgilin var
-Var
-Aranız çok iyi
-İyi baya iyi
-Çok uzun ilişki olcak zaten yeterince uzun zamandır beraberiz
-Yes indeed
-Yıllar sürecek
Bisürü daha konuştu kalktım benden sonra kız arkadaşım oturdu
-Sevgilin var
-Var var
-Hmm kötü
-Ne kötü
-Gidişat kötü . Uzun zaman beraber olamayacaksınız
-Peki . Ciddi bi ilişki mi yoksa hebele hübele bişi mi
-Yok ya dandik bişey
-Peki . He he

Aynı falcı . Aynı sevgililer . Sonuç budur . Tarot falı bakmayı bilene baktırın bilmeyenler senaryodan gidiyorlar ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

lisedeyken , kızlar okul çıkışı giderlerdi kadıköye haftada bir tarot falı baktırmak için.

bir gün öleceğini mi ne söylemiş tarot bakan kadın kıza , kız 1 hafta okula gelmedi.

işte , böyle bir ortam tarot.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 13 Ağustos 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
lisedeyken , kızlar okul çıkışı giderlerdi kadıköye haftada bir tarot falı baktırmak için.

bir gün öleceğini mi ne söylemiş tarot bakan kadın kıza , kız 1 hafta okula gelmedi.

işte , böyle bir ortam tarot.

Artık sallayacak bişi kalmamıştır o da geberecen demiştir ... Bi de şöyle diyorlar tarot kesin çıkar . Peki .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 13 Ağustos 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
ne hoş olur bende baksam böle insanlara anlatsam

yanliz pek hs degildir tarot kaatlari cunku icinde ölüm akrti avrdir ve cidden kötü etiler insani tarot bakmak istiyosan kitaplari fln var al oku Kelt haci acmayi ögrenki zaten kelt haci fln merlin zamanından kalma biseydir merlin kelt oldugu icin eski druidler fln bunun gecmisinde Atlantis öyküleri yatar bu yüzden tarotun uzun bir gecmisi avr dene derim ama gercekten yetenegi olan birine baktir yada yetenegin varsa sen ögren[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman ögren derim cunku insanlar i sürü seye fasa fuso desede herseyde bi neden vardir aslidna tarotu ögren derim ve en önemlisi kelt hacini ögren ben pek fala inanmam ama tarot ayri bisey bence büyü gibi...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...