Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar Adamlar inlor atıor kafasında iki tane çıkıyor artı olarak işte büyüye basınca Waitfortargete geç geliyormuş[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 imzaya bir ÇÜŞŞ diyorum arkadaşım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Lopeth, 12 Ağustos 2005 22:29 tarihinde demiş ki: imzaya bir ÇÜŞŞ diyorum arkadaşım Mazuhzauhazuhauhauhazuhauhzauh :D "ÇÜŞŞ" bayıldım yaa :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzel deil mi :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 waitfortarget olayını bilemem ama sanırım serverda worlds of power scripti yüklü. büyülerin renkli gözükmesi için. onlara bakın ayarlayın fln.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sphere.ini ye gir WOPPlayer diye arat 1 i 0 yap r r at tmmdir :D[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 topic e bayıldım ; "Özür Dilerim ama"[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 target in gec gelmesinin sebebi Lag olmasın?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra ROFL! abi bu ne omafshuaf imzaya yeni dikkat ediorum süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Leon Jade r r At Demissinde Sphere.ini Degistirildikden Sonra r r "Resync" Ise Yaramaz Serveri Acip Kapamak Gerekır Dıe Bılıyorum.. Bu Arada Soyledıgın Yonetımı Denıcem Eve Bı Gıdıyım :D Nebula Tabanlı Bı Serverde Aynı Hata Var Yanı Benım Serverde Kesın Bı Cozum Bılen Varmı ? Bıde Merak Ettım Bısey Var Ama Baslık Acamıorum Su Anda Baggio Kızıo Benı Pek Sevmedı :D Su "a.K.a" Hanı Imzalarda Kullanıyorsunuz Ya Ne Demek 3 Senedır Ultıma Oynuyorum Bı Bunun Ne Oldugunu Ogrenemedım Artık Dayanamıyorum Ve Soruyorum :D [Bu mesaj lordyosi tarafından 13 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: lordyosi, 13 Ağustos 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Leon Jade r r At Demissinde Sphere.ini Degistirildikden Sonra r r "Resync" Ise Yaramaz Serveri Acip Kapamak Gerekır Dıe Bılıyorum.. bazı ayarlar için olabilir söylediğin tam bilmiyorum ama ben server ismi falan değiştirirken sphere'ı kapayıp açmaya gerek kalmıyordu. bu arada 'a.k.a=also known as' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Saol Su a.k.a'yi da Ogrendim Ya Rahatladim He :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 lordyosi ahah[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 imzamı bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 also known as a.k.a as known as[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar