Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür Dilerim ama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar Adamlar inlor atıor kafasında iki tane çıkıyor artı olarak işte büyüye basınca Waitfortargete geç geliyormuş[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF

_o_ _o_ _o_ _o_
..|....|....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 12 Ağustos 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
imzaya bir ÇÜŞŞ diyorum arkadaşım

Mazuhzauhazuhauhauhazuhauhzauh :D "ÇÜŞŞ" bayıldım yaa :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
Mesaj tarihi:
güzel deil mi :D[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF

_o_ _o_ _o_ _o_
..|....|....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra
Mesaj tarihi:
waitfortarget olayını bilemem ama sanırım serverda worlds of power scripti yüklü. büyülerin renkli gözükmesi için. onlara bakın ayarlayın fln.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Mesaj tarihi:
Leon Jade r r At Demissinde Sphere.ini Degistirildikden Sonra r r "Resync" Ise Yaramaz Serveri Acip Kapamak Gerekır Dıe Bılıyorum..
Bu Arada Soyledıgın Yonetımı Denıcem Eve Bı Gıdıyım :D
Nebula Tabanlı Bı Serverde Aynı Hata Var Yanı Benım Serverde Kesın Bı Cozum Bılen Varmı ?

Bıde Merak Ettım Bısey Var Ama Baslık Acamıorum Su Anda Baggio Kızıo Benı Pek Sevmedı :D Su "a.K.a" Hanı Imzalarda Kullanıyorsunuz Ya Ne Demek 3 Senedır Ultıma Oynuyorum Bı Bunun Ne Oldugunu Ogrenemedım Artık Dayanamıyorum Ve Soruyorum :D

[Bu mesaj lordyosi tarafından 13 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lordyosi, 13 Ağustos 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Leon Jade r r At Demissinde Sphere.ini Degistirildikden Sonra r r "Resync" Ise Yaramaz Serveri Acip Kapamak Gerekır Dıe Bılıyorum..
bazı ayarlar için olabilir söylediğin tam bilmiyorum ama ben server ismi falan değiştirirken sphere'ı kapayıp açmaya gerek kalmıyordu.

bu arada 'a.k.a=also known as'
Mesaj tarihi:
also known as a.k.a as known as[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
  • Yeni Oluştur...