Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kız 1 erkek üni.öğrencisi aynı evde kalabilirmi?

NeHi_R

Öne çıkan mesajlar

said:
thanatos, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
why not?

Yea tell me why not ?
Saçmalama burası türkiye ne dedi kodular çıkar o kız için varya üzülürüm. hem neyse erkek arkadaşı olsa ne diyecek ben bir erkekle kalıyorum mu diyecek. Biraz düşün. Sevgili olurlarsa tamamda olmaz normalde...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

erkek türkse, 1 haftadan fazla dayanamaz.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de nerden hatırlıyorum bu konuyu diyordum. Taraflara bağlı bu sorunun cevabı. Kalabilecek insanlar var kalamayacaklar var ama sanırım çevre tarafından da pek hoş karşılanmaz (mahallesine bakar).[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Vakti zamanında;
said:
B0nzi, 01 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Yorumların hepsini okumadım ama bence olamsı imkansız bi durum gibi gelmedi. Normal yaşantında etrafında o kadar karşı cinsten insanla birlikte olabiliyosan rahatça aynı evde de kalabilirsin. Bence iyi bir deneyim olur.

şeklinde yaptığım açıklamayı, kendi yaşam tarzımı iyice düşündükten sonra "Olmaz kardeşim böyle şey" şeklinde değiştiriyorum. Kızın psikolojik sorunları oluşur bea. Ama genel olarak tabiki hala yukarıdaki savımı savunuyorum.....[signature][hline]Face your fears live your dreams

Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir.

[Bu mesaj B0nzi tarafından 11 Ağustos 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim çoraplarım kokar...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

bence kalabilir. hatun güzelse biraz erkegin yılışıklıklarını çeker ama kalır. fakat hatunun ev arkadaşı olan elemanı çok ii seçmesi lazım mazallah sonra kötü sonuçlar dogurmasın. mesela çocukluk arkı olur , okul arkı olur en azından huyunu suyunu bildigi biriyle kalabilir. yoksa zor hem çekilmez hem tehlikeli olabilir. bu arada çevrenin dedikodusu diye bişey yok artık köyde yaşamıyoruz kimse kimsenin hayatına karışma lüxüne sahip degil.

ps: nerden bulup çıkartıyosunuz nuh nebiden kalma topicleri.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de biraz zor olur.(Malum çevre faktörü)Ama kafanı takmazsan,kızla harbiden kankiysen,karşındaki kızı potansiyel bi s.x makinası olarak görmüyorsan sorun olacağını sanmıorum.Hem AB ye girmeye çalışan bi Türkiye devleti olarak bunlar normal şeyler.Tabii ki bir kızla bir erkek aynı evde kalabilir.Hatta belkide 2 kız 1 erkek.ör:Çat Kapı[signature][hline]I sense a solve in search of answers
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 11 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
lan ibiş, sen kalıyo olsan öyle demezdin ama di mi?

iide benim kuzenimin şuana kadar takıldıgı erkeklerle hep kavga ettim bi o kadarda kuzenimle ettim nerde serseri hepsini buluyo kız.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...