Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: thanatos, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: why not? Yea tell me why not ? Saçmalama burası türkiye ne dedi kodular çıkar o kız için varya üzülürüm. hem neyse erkek arkadaşı olsa ne diyecek ben bir erkekle kalıyorum mu diyecek. Biraz düşün. Sevgili olurlarsa tamamda olmaz normalde...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kalabilir kaliyor cokta iyi anlasiliyor ve onlara gittigimizde oldukca egleniyoruz cogu evde olan temizlik yemek dertleri yoq :D erkek oldukca mutlu kızda miziklanmasina ragmen cokda rahatsız degıl :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 erkek türkse, 1 haftadan fazla dayanamaz.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 türküm kalırım valla dayanırım 1 haftadan fazla :) hiç sorun değil[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gayet rahat kalınır,kalırım farketmez :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet kalınır.. kalıyorlar da.. :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: gokhaan, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: atesle barut yan yana durmaz. [signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben de nerden hatırlıyorum bu konuyu diyordum. Taraflara bağlı bu sorunun cevabı. Kalabilecek insanlar var kalamayacaklar var ama sanırım çevre tarafından da pek hoş karşılanmaz (mahallesine bakar).[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kalınmaz[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vakti zamanında; said: B0nzi, 01 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Yorumların hepsini okumadım ama bence olamsı imkansız bi durum gibi gelmedi. Normal yaşantında etrafında o kadar karşı cinsten insanla birlikte olabiliyosan rahatça aynı evde de kalabilirsin. Bence iyi bir deneyim olur. şeklinde yaptığım açıklamayı, kendi yaşam tarzımı iyice düşündükten sonra "Olmaz kardeşim böyle şey" şeklinde değiştiriyorum. Kızın psikolojik sorunları oluşur bea. Ama genel olarak tabiki hala yukarıdaki savımı savunuyorum.....[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. [Bu mesaj B0nzi tarafından 11 Ağustos 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim çoraplarım kokar...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Neden olmasın ya.Bazı düşüncelere takılıp kalmayın.Sonuçta kalanlar var.bUNUN NERESİ anormalki.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben kalırım şahsen ztn kalmıycam dersen anormal olu:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kalamaz Kiz ne ayak??[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence kalabilir. hatun güzelse biraz erkegin yılışıklıklarını çeker ama kalır. fakat hatunun ev arkadaşı olan elemanı çok ii seçmesi lazım mazallah sonra kötü sonuçlar dogurmasın. mesela çocukluk arkı olur , okul arkı olur en azından huyunu suyunu bildigi biriyle kalabilir. yoksa zor hem çekilmez hem tehlikeli olabilir. bu arada çevrenin dedikodusu diye bişey yok artık köyde yaşamıyoruz kimse kimsenin hayatına karışma lüxüne sahip degil. ps: nerden bulup çıkartıyosunuz nuh nebiden kalma topicleri.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Türkiye'de biraz zor olur.(Malum çevre faktörü)Ama kafanı takmazsan,kızla harbiden kankiysen,karşındaki kızı potansiyel bi s.x makinası olarak görmüyorsan sorun olacağını sanmıorum.Hem AB ye girmeye çalışan bi Türkiye devleti olarak bunlar normal şeyler.Tabii ki bir kızla bir erkek aynı evde kalabilir.Hatta belkide 2 kız 1 erkek.ör:Çat Kapı[signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çat kapı'nın kamera arkasını hiç izledin mi sen? yaa, yaa..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çifte standart ben kızla aynı yurtta kalırım ama kız kardeşimin bi başka erkekle kalmasına hayatta izin vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 harbiden orası öyle kardeşim yokta kuzenim var. kaldıgını duyarsam direk mıhlarım yani hiç affım olmaz.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lan ibiş, sen kalıyo olsan öyle demezdin ama di mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Saeros, 11 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: çat kapı'nın kamera arkasını hiç izledin mi sen? yaa, yaa.. Hayır izlemedim[signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Murtaza, 11 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki: lan ibiş, sen kalıyo olsan öyle demezdin ama di mi? iide benim kuzenimin şuana kadar takıldıgı erkeklerle hep kavga ettim bi o kadarda kuzenimle ettim nerde serseri hepsini buluyo kız.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 saçmalık.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks is... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tamamda bu benim aile yaşantım onun için pek karışma istersen. yoruma açık diilim bu konuda.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Kasanova, 11 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki: çifte standart ben kızla aynı yurtta kalırım ama kız kardeşimin bi başka erkekle kalmasına hayatta izin vermem Hocam biraz empati yap.Ya sen senin kız kardeşin olsaydın![signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar