Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aga yemezler kirayı wer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nee?!?! ne diosn sn ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi an geldi geçti gözümün önünden geçmişim ve yazıya göre hayal ettigim gelecegim. direk tribe bagladık bu yazıdan sonra. çok güzelmiş kim yazdıysa eline saglık.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel bir yazı moral bozuyor ama.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nesini beendiniz lan bildigin yazı hiç bi özelliği yok[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sorry yanlıs cevap :( [Bu mesaj Zephyros tarafından 10 Ağustos 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 DeamoN beğenmemiş olabilirsin ama bir paylaşım var ortada bu kadar sert çıkmaman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Beğenmedim. Daha güzel işlenebilirdi bence, daha uzun daha ayrıntılı... Biraz sırf etkilemek için duygu sömürüsü dolu, ama devamı boş bir internet yazısı gibi geldi bana... Ki hakikaten öyle galiba (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya yanlış anlaşılmasın da çok klasik ama güsel =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 wallahi hayatı tamamen açıklıyo neyden ibaret oldugunu[signature][hline]deLi Choban [b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fransua sanadır lafım (quote yok yapcak bir şeyim yok) Nasıl yani şimdi bu yazı hayatı tamamen açıklıyor mu? Tamamen? Helal olsun be...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 walla benim koşuma gitti yazı tüylerim diken diken oldu. ama zaten kafam dalgın. hüzünlüyüm üstüne buda gelince öeeh oldum kaldım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 karpuz hayat o kadar basit işte orda yazılanlardan ibaret ayrıntısı falan yok.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten içten bi şekilde evet hayat bundan ibaret diyebilenleriniz varsa acıyorum bunu yazıp matah bişi yapmış gibi internete yayan insana daha çok acıyorum ki hayatında başkasına sunabileceği şeylerin niteliği ancak bu yazı kadar. no offense[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yaş 15: Bugün "öldüm mü?" diye dandik bi yazı yazdım, internete koyucam bunu. hatta mümkünse "bunu 20 kişiye gönder, hiç ölme, hiç dışkı çıkarma" gibi bişey yapmayı düşünüyorum. tek hayalim bu sevgili günlük. eyo.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 acindrmaya fln nietim yoktu. her insanın karamsar oldugu bi anda yazabilecei bisey bu... benm ilk deneyimimdi ve o an icin hayat hakkında ne dusundgumu annatabildigime cok sevindim ve burayada yazmak istedim. ayrıca kmsenin hayat hakkındaki dusuncelerine acımaya hakkınız yok. kimin neler yasadıgını bilemezsniz. asıl ben bu derece dusuncesiz oldugnz icin acıorum... ama ynede yazılan hersey cok mtlu etti beni. yazımı biçok insana okuttum dusuncelerni aldım amacım buydu zaten... nese baska bisiy yazmıycam artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaşılmaz bir yazıdan bu kadar tartışma çıktı ya ne diyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet öldün.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 öleceğini bile bile yaşamaya mahkum olan tek yaratık insandır diyorum sadece...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @agirol , yanlış mantık[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: DeamoN, 11 Ağustos 2005 02:58 tarihinde demiş ki: bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten içten bi şekilde evet hayat bundan ibaret diyebilenleriniz varsa acıyorum eh..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: karpuz, 11 Ağustos 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Fransua sanadır lafım (quote yok yapcak bir şeyim yok) Nasıl yani şimdi bu yazı hayatı tamamen açıklıyor mu? Tamamen? Helal olsun be... hayatın her ayrıntısını her noktasını boyle bır yazıdan beklemek sacmaca olur. Insan'ın gelısıp buyuyup hayatta yaptıgı edındıgı standart olayları ve degisimleri anlatıyor ve bunu yaparkende Insan yasamının evrelerınden bahsedıyor ıste. Hatta Insan yasamının kısalıgından bıle soz edılebılır bu yazı hakkında. kısaca ben begendım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 içimi bayıyo bole yazılar sıkıntı gelıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yuh lan...[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar