Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öldüm mü?

nymphadora

Öne çıkan mesajlar

bi an geldi geçti gözümün önünden geçmişim ve yazıya göre hayal ettigim gelecegim. direk tribe bagladık bu yazıdan sonra. çok güzelmiş kim yazdıysa eline saglık.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten içten bi şekilde evet hayat bundan ibaret diyebilenleriniz varsa acıyorum
bunu yazıp matah bişi yapmış gibi internete yayan insana daha çok acıyorum ki hayatında başkasına sunabileceği şeylerin niteliği ancak bu yazı kadar.
no offense[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

acindrmaya fln nietim yoktu. her insanın karamsar oldugu bi anda yazabilecei bisey bu... benm ilk deneyimimdi ve o an icin hayat hakkında ne dusundgumu annatabildigime cok sevindim ve burayada yazmak istedim. ayrıca kmsenin hayat hakkındaki dusuncelerine acımaya hakkınız yok. kimin neler yasadıgını bilemezsniz. asıl ben bu derece dusuncesiz oldugnz icin acıorum... ama ynede yazılan hersey cok mtlu etti beni. yazımı biçok insana okuttum dusuncelerni aldım amacım buydu zaten... nese baska bisiy yazmıycam artk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 11 Ağustos 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Fransua sanadır lafım (quote yok yapcak bir şeyim yok)
Nasıl yani şimdi bu yazı hayatı tamamen açıklıyor mu? Tamamen? Helal olsun be...

hayatın her ayrıntısını her noktasını boyle bır yazıdan beklemek sacmaca olur.

Insan'ın gelısıp buyuyup hayatta yaptıgı edındıgı standart olayları ve degisimleri anlatıyor ve bunu yaparkende Insan yasamının evrelerınden bahsedıyor ıste.

Hatta Insan yasamının kısalıgından bıle soz edılebılır bu yazı hakkında.

kısaca ben begendım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...